Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a masz cos nowego czego jeszcze NIE WIEMY?Generalnie ojciec dyrektor pisze sie z malej no chiba ze sie czołga taki na kolanach to widzi ...wielkosc.Zyzolku.Denokracja tak ma ze sie dzieli i laczy.U kurdupla to niemozliwe.Ale widze ze zajales sie ..demokracja.Czyzby kurdupel był w opalach?

masz cos nowego

Dobrze że CBA aresztowało kolejnego szefa KNF et cons. / byłego /.

Tak dla równowagi..

Ciekawe czy albo kiedy dołączy do nich aktualnie nadzorujący..?

Tak dla równowagi..

Fajne to PiS-prawo, aresztują dla równowagi. Niestety obserwatorzy myślący widzą że równowagi nie ma, tylko ciemnogród można nabrać na takie propagandowe zagrania.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dobrze że CBA aresztowało kolejnego szefa KNF et cons. / byłego /.

Tak dla równowagi..

Ciekawe czy albo kiedy dołączy do nich aktualnie nadzorujący..

A kiedy zamkniecie Tuska?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wojciech Kwaśniak jest JEDYNYM urzędnikiem państwowym wysokiego szczebla, na którego po 1989 r. przestępcy SKUTECZNIE ZORGANIZOWALI ZAMACH. 16 kwietnia 2014 r. został brutalnie pobity – aż do zagrożenia życia – przez gangsterów wynajętych przez zarząd SKOK-u Wołomin. Zamach zlecili, bo o nadużyciach w SKOK-ach zawiadomił prokuraturę.

Kwaśniak z ciężkim uszkodzeniem czaszki wiele tygodni spędził w szpitalu. Nie udzielał wywiadów, nie skarżył się, nie grał bohatera. Wrócił do pracy, gdzie robił swoje aż do 2016 r., kiedy to PiS wyczyścił KNF ze wszystkich urzędników, którzy tropili nieprawidłowości w SKOK-ach.

Cztery lata po tym zamachu CBA wpada do Kwaśniaka o 6 rano z nakazem prokuratorskim. Zatrzymują go, rewidują dom, byłego wiceszefa KNF wiozą na przesłuchanie do Szczecina. Ma tam dostać zarzuty za rzekome niedopełnienie obowiązków... w sprawie SKOK-u Wołomin.

No nie wiem czy nawet najgłupsi PiSowcy uwierzą w taką kombinację pana Zbyszka, kumpla Glapińskiego.

Jestem Europejczykiem.

Tak dla równowagi..

Nie dla żadnej równowagi, a tylko i wyłącznie by próbować "przykryć" to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z tym tylko, że poprzedni szefowie KNF po tym "przesłuchaniu" sobie pójdą i na tym się "sprawa" skończy, ale afera KNF nie tylko nie ucichnie, ale będzie się na pohybel pisiątkom rozwijać w najlepsze.

Dla równowagi to powinny być komisje śledcze w sprawie SKOKów i KNF.

Będą, będą, to tylko kwestia czasu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozbyc sie tylko idiotow

Trwa pozbywanie się Katarzyny Lubnauer.

A jakie te interesy są co nie są?

Nawet sadów nie możemy mieć takich jakie chcemy.

Co dopiero prawdziwe interesy ekonomiczne..

Polska powinna wyjść z Unii Europejskiej.

Nie wziąłeś pod uwagę że wtedy pogorszy się twoja opieka lekarska. Może nawet zabiorą ci internet.

Jestem Europejczykiem.

Nawet sadów nie możemy mieć takich jakie chcemy.

A jakich sadów chcemy?

Się pytam się bo mam sad ale nie wiem czy taki jak kcemy?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie martw się, po tym co pokazał PiS, po tej parodii demokracji i skuteczności, nie mamy tam w EU czego szukać, kto jak kto, ale Ty Jaro doskonale sobie z tego zdajesz sprawę, lesz wiesz to i zachowujesz dla siebie, podanie publicznie, nie byłoby poprawnie politycznie, a hołdujesz zasadzie poprawności jak nikt na forum.

po tym co pokazał PiS, po tej parodii demokracji i skuteczności, nie mamy tam w EU czego szukać

Nie my ale wy, numerek. Wy nie macie i dobrze. Wypiszemy was i wyślemy do San Escobar.

A jakich sadów chcemy?

Się pytam się bo mam sad ale nie wiem czy taki jak kcemy?

Takich, które funkcjonując nie okradają polskiego rolnika.

@747 okazał się być agenturą Kremla.

Żółwiki - mówi Ci to coś..?

Poproś Jaro o diagnozę..może jeszcze nogi masz nadające się do odratowania.

San Escobar

W San Escobar przynajmniej prezydenci miast nie kradną kamienic..a jeśli posiadają mieszkania, to wiedzą ile.

agenturą

Bob, Donald Tusk przyjedzie tu tworzyć grupę rekonstrukcyjną Platformy Obywatelskiej ..?

t nie kradną kamienic..a jeśli posiadają mieszkania, to wiedzą ile.

Sam nie wiem ile mam kamieni, a mieszkanie rzecz nabyta...

Niemcom tak, oni nas potrzebują...kto ma na nich robić jak nie my..?

Pilnować ma Donald Tusk.

Nie do takiej Unii wstępowaliśmy.

Namawiał Papież.

Ciekawe kto jego namówił, żeby on nas namówił na ten eurokołchoz..?

Nowy York ..?

bełkot

Widzisz Bob jak szalejesz kiedy masz prze sobą niewygodne fakty z życia Donalda Tuska, żółwiki z Putinem etc..

Prawdziwa Europa

Prawdziwa Europa jest skończona.

Karierę mogą za to zrobić...kamizelki..

niemcom

Niemcy już mają u siebie kamizelki..jakiego koloru..?

Ciekawe kto w Polsce je ubierze..?

Dostaniesz grant od Tuska na dokończenie badań strukturalnych Hiend tylko przestań marudzić!

Umowa stoi naukowcu 747?

Widzisz Bob jak szalejesz kiedy masz prze sobą niewygodne fakty z życia Donalda Tuska, żółwiki z Putinem etc..

Bynajmniej. Szaleję wyłącznie wtedy gdy ktoś w rozmowie ma do zaoferowania zamiast rzeczowych argumentów wyłącznie skretyniały bełkot adresowany do inteligentnych inaczej.

Trzeba było tak od razu..

Zawsze mi się podobał ten polityk, pisałem przecież o nim wielokrotnie..

Umowa stoi

rzeczowych argumentów

Nie ośmieszaj się, rzeczowo - strzelanie za Donalda Tuska do górników, to co ..?

Trzeba było tak od razu..

Zawsze mi się podobał ten polityk, pisałem przecież o nim wielokrotnie..

No w końcu...

Twardy z ciebie negocjator...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.