Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

to tak jezzzik z grubsza.
eezik ja nie mam w zwyczaju podawac kontrargumentow idiocie ktory nie rozroznia kropki od przecinka.To primo jeezik.Drugie primo jeezik to  dalem ci mozliwosc pokazania znowu czym roznisz sie od Schetyny.GPaniał?

bardzo lubiem jak bubus sie cieszy.Jeezik.Bo przeca o to chodzi .Zeby był zadowolony.A on nawet nie wie ..z czego.

Godzinę temu, toptwenty napisał:

Dlaczego słusznie?

Nie podzielił się, nie wziął do spółki?

Że muls czy pietrzak tak twierdza, to rozumiem ale że Ty?

Skąd ta zmiana.

Kazda nieprawidlowosc powinna byc zbadana i wyjasniona, niezaleznie od strony, miesci ci sie to w glowie, czy nie bardzo, moze zaburza zerojedynkowy odbior?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

28 minut temu, bubusia napisał:

Kazda nieprawidlowosc

Nie pytam co - tylko skąd ta nagła zmiana. Muls, pietrzak i inni piszą tu od lat o przekretach PiS, ale dopiero teraz Ty wskoczyłeś do tegp bandwagonu.

Uciekasz z tonącego okrętu? Już na zawsze?

Muls, opamietaj sie, jakiego kukiza. Co do okretu, nie jestem na nim, stoje obok, i w takiej sytuacji oczekiwalbym wiarygodnych wyjasnien.  W koncu to prezes.

muls, kukizie jeden:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 godziny temu, bubusia napisał:

Uwazaj jezz, zaraz szczeknie:)

Nie wie o czym mowa.:)

3 godziny temu, muls napisał:

tak jezzzik z grubsza.
eezik ja nie mam w zwyczaju podawac kontrargumentow idiocie

A nie, jednak znów na to samo kopyto.:)

A ja się pytam o ten TVN i Agorę.

I wrogie przejęcie tvn.

8 godzin temu, bubusia napisał:

Mala rada, jak sie nie ma nic do powiedzenia, to sie po prostu milczy

No to zamiast sadzić farmazony zastosuj się do własnej rady.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, muls napisał:

no pytaj dalej...druga przecznica w lewo i łbem.

Już tam byłeś i łbem waliles?

5 godzin temu, jezz napisał:

A, jednak nie wiesz. Niczego innego się nie spodziewałem.;)

widze ze nawet rozbicie lbem drzwi nic nie pomoze.Wrogie przejecie mozna spowodowac ustawą w ten sposob ze wlasciciel sam odda i jeszcze rece  pocaluje z radosci ze zyje.Jesli Schetyna ma samych takich idiotow to w sumie mu sie nie dziwie.Troche zal bo bubunia sie zmartwi a tak cie lubił. I tak sie cieszył .Zal czlowieka.

Ciebie tez troche w sumie zal.Ego przerosniete od zoladka.

Gdzie tam tu Schetyna.

"Jak ustaliła Wirtualna Polska, Prokuratura Krajowa złoży do Marszałka Sejmu wniosek o uchylenie immunitetu poselskiego Stefanowi Niesiołowskiemu. Polityk miał przyjmować korzyści majątkowe w zamian za załatwianie intratnych zleceń w państwowych instytucjach dla trzech biznesmenów. Poseł miał przyjmować łapówki w postaci usług seksualnych. Według śledczych, przez dwa lata - 29 razy.(...)                Co na to poseł Niesiołowski? Kiedy z nim rozmawialiśmy ok. 9 rano zaprzeczał, że ma związek ze sprawą. - Nie przyjmowałem żadnych łapówek, nie załatwiałem żadnych kontraktów - stanowczo zaprzecza Stefan Niesiołowski w rozmowie z Wirtualną Polską. - Chodzi o przykrycie medialnie sprawy taśm Kaczyńskiego. Nie mam żadnego związku z tą sprawą - dodaje.

Po 10-tej nie odbierał juz od nas telefonu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piękna kariera polityczna. Najpierw terrorysta, później m.in. amator szczawiu, teraz (podejrzenie, że) alfons. To musiało się tak skończyć, przecież był specjalistą od bzykania. Solidarnościowy POPiS całom gembom.

Będą seks taśmy w sieci albo w "GW"?

Ukryta Zawartość

To by tłumaczyło fakt, że Stefan jakiś czas temu przestał być takim religijnym fanatykiem i w sprawach Kościoła i religii zaczął gadać ludzkim głosem. Bzykanie łagodzi obyczaje ;-).

Jestem Europejczykiem.

"- Przypomnę strasznie dawne czasy. Wtedy, kiedy jeszcze były dinozaury, a ludzie nie mieli jeszcze żadnych strzelb, nie mieli broni nowoczesnej, która pozwoliłaby im je zabić. Wie pani co robili? Rzucali kamieniami w tego dinozaura - stwierdziła Ewa Kopacz.

- Wiadomo, że od jednego rzucenia tym kamieniem na pewno dinozaur nie padł. Ale jeśli przez miesiąc, dwa miesiące rzucali tymi kamieniami, to go na tyle osłabili, że mogli go pokonać - mówiła Ewa Kopacz w programie "Fakt Opinie"."   

Ukryta Zawartość

W nawiązaniu do dinozaurów. Jedna z  teorii mówi, że dinozaury wyginęły, ponieważ miały zbyt mało rozumu.

W nawiązaniu do opozycji. Jedna z teorii mówi, że opozycja także wyginie, bo ma rozumu jeszcze mniej od dinozaurów. A ta wypowiedź doskonale to potwierdza.

Ukryta Zawartość

54 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

I wtedy będzie raj ( wg.zyzola).Będzie tylko rząd a opozycji nie będzie.Tylko skąd my to znamy?

Widać, że długoletnie pisanie na Bocznicy upodabnia do dinozaurów. Przynajmniej w przypadku autora tego wpisu oraz towarzyszącej kloaki - przepraszam - klaki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.