Skocz do zawartości
IGNORED

Rażąca niewdzięczność na Forum !!!

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Jako pierwszy i JEDYNY starałem się dopomóc oraz doradzić koledze z forum, w wątku :

"Bardzo budżetowa adaptacja akustyczna", to mnie... wziął i zbanował !!!

Banda złośliwych niewdzięczników !

Nic Wam już nie podpowiem i nie doradzę, żalośni, banalni - ignoranci !!!

Po prostu przegiąłeś ze zbyt kosztowną adaptacją akustyczną (z wyjątkiem może kuchni). A już na pewno sypialnia wg Delacroixa przepełniła czarę goryczy.

> vlad

skoro jesteś jedyną zbanowaną osobą w tamtym wątku, to w tym wątku (dla ogólnie pojętej równowagi) powinieneś być jedyną nie zbanowaną...

>A czy jest możliwe, żeby Vlad zbanował sam siebie we własnym wątku? To byłoby coś! ;)

Tyle, że autor wątku może w każdej chwili się "odbanować". Musiałby jeszcze zmienić hasło logowania i je zapomnieć :)

Vlad, zosatałeś zbanowany?, ależ to straszne. Lączę się z Tobą w bólu i na znak protestu wale ignora dla tamtego wąTKU. NIE MOGĘ nadal wyjść z szoku!!!!!!

>Vlad

Spodziewałeś się, że Cię nie zbanuję jak to wkleisz??

Jakkolwiek nie na temat to Twoja propozycja sypialni była bardzo inspirująca - reszta raczej dyskusyjna.

Szczególnie pozycję odsłuchową (tą pierwszą) mogłeś sobie darować - zachować na jakieś specyficzne forum.

A to stereo to po herbacie takie rewelacyjne osiągasz?

>Spodziewałeś się, że Cię nie zbanuję jak to wkleisz??

pewne się nie spodziewał, Vlad ma szczególny status na forum - to taki "użytkownik specjalnej troski"

dawno powinien już stąd zniknąć, ale administrator z nieznanych mi względów najwyraźniej preferuje to, aby mu nadal bździł na forum

>Vlad

Sądząc po wątku "Budżetowa i wesoła adaptacja aku..." to jeszcze musisz coś dodawać do ognia jak tą herbate gotujesz.

Normalnie szacunek - fajna interpretacja, teraz naprawdę się ubawiłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.