Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry :):)

musze przyznać, że nie był to najlepszy w moim życiu Dzień Dziecka, Dzień Nadziei i Dzień Dobrych Wiadomości - więcej świąt nie pamiętam.

tuz po północy jeden z serwerów stwierdził, że miesiąc maj bez awarii - był miesiącem straconym. postanowił wiec to nadrobić, co nie spotkało sie z naszym zachwytem.

jest tak leniwie i sennie, że nie przychodzą mi na myśl żadne wymyślne kary, z pozbawieniem fazy włącznie.

Jeżeli ktoś z naszego powodu padł ofiarą łapanki na „ochotników” do koszenia trawy , malowania płotu, czy odrobienia zaległej wizyty u mamusi żony z okazji Dnia – proszę o przebaczenie.

Pozdrawiam

Piotrek Welc

WIDZĘ KONIECZNOŚĆ :

1. wprowadzenia możliwości edycji i usuwania swoich OPINI

2. powiadamiania na mail o wiad. z poczty

3. wprowadzenia możliwości edycji swoich ogłoszeń

Protestuję przeciwko zamykaniu wątków i wycinaniu wpisów ze wzgledu na subiektywne oceny cenzorów .

Ograniczanie wolności słowa jest karalne .

PS

Administrator to powinna byc osoba godna zaufania , inteligentna i obiektywna .

...there is no spoon...

Wnoszę stanowcze NIE przeciw nachalnym reklamom !!!

Właściciele darujcie sobie okienka zasłaniające treść ... to nie onet !!!

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Kiedy będzie w wątkach przycisk "pokaż wszystko na jednej stronie" i wyświetlanie po 50 lub dowolną ilość wpisów w wynikach wyszukiwania na jednej stronie (a nie 20 jak teraz) oraz przejście do dowolnej strony wyników od razu, a nie tylko pierwszych 6 lub kolejno wybranych?

Tja...

W tym wątku, lub wątku sąsiednim Administracja, Moderacja lub Redakcja, (bardzo słabo z moją wiedzą talmudyczną) onegdaj zaklnała się na wszystkie świętości, że zabierając nam 1/3 szerokości strony na reklamy i inne badziewia robi to wyłącznie po to, by oszczedzić nam - "userom" tego forum konieczności oglądania skaczących banerów, tudzież innego chłamu reklamowego w postaci wyskakujących okienek...

Moi drodzy - kolejny raz nas oszukaliście!!!

Pojawiły się nachalne - obrzydliwe i wyskakujące reklamowe okienka!

Pozdrawiam oschle - Bartek

PS. A teraz możecie wyciąć mój wpis i zbanować mnie - choćby dożywotnio!

Gość cadam

(Konto usunięte)

Molibden, 16 Cze 2008, 21:40

>Kiedy będzie w wątkach przycisk "pokaż wszystko na jednej stronie" i wyświetlanie po 50 lub dowolną

>ilość wpisów w wynikach wyszukiwania na jednej stronie (a nie 20 jak teraz) oraz przejście do

>dowolnej strony wyników od razu, a nie tylko pierwszych 6 lub kolejno wybranych?

Też tak chcę!

cadam, 23 Cze 2008, 16:51

>Molibden, 16 Cze 2008, 21:40

>

>>Kiedy będzie w wątkach przycisk "pokaż wszystko na jednej stronie" i wyświetlanie po 50 lub

>dowolną

>>ilość wpisów w wynikach wyszukiwania na jednej stronie (a nie 20 jak teraz) oraz przejście do

>>dowolnej strony wyników od razu, a nie tylko pierwszych 6 lub kolejno wybranych?

>

>Też tak chcę!

JA TEŻ!

Ja toże!

A swoją drogą to redaktorzy tego forum już kilkakrotnie pisali iż opcja "wszystkie" zostanie przywrócona. To jast fakt. I co? I nic. Zwracam się więc z pytaniem do właścicieli tego forum dlaczego podawali informację (jak się okazało nieprawdziwą) że opcja ta zostanie przywrócona. W związku z takim obrotem sprawy związanej z opcją "wszystkie" nachodzą mnie niepokojące myśli. Na przykład taka że byliśmy zwodzeni w nadzieji że sprawa przycichnie (tzn. redakcja miała taką nadzieję). Ale jak widać nie przycichła. Wręcz przeciwnie.

Panie redaktorze, proszę się określić. Jeżeli nie zamierzacie przywracać opcji "wszystkie" to "po prostu" to powiedzcie. Mógłby Pan redaktor też uzasadnić swoją decyzję.

• Redaktorzy

Ja to tylko w regularnych odstępach przypominam osobom odpowiedzialnym za techniczne funkcjonowanie forum, na tym kończą się moje możliwości. Sądzę ze wojprzy się wypowie, on ostatnio coś w tej sprawie deklarował.

Proszę o utworzenie favicon'y, która ułatwia koszystanie z paska narzędzi w przeglądarkach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pzdr.

Ukryta Zawartość

Odnośnie wpisu Pana Redaktora to odnoszę wrażenie iż znowu jesteśmy wodzeni za nos. Z tego co redaktor napisał wynika że nie ma on nic przeciwko opcji "wszystkie" a są tylko problemy techniczne oraz komunikacyjne wewnątrz Site. Przecież ta funkcja była cały czas i nikt mi nie wmówi że istnieje techniczny problem z jej ponownym wprowadzeniem. Dochodzę do wniosku że instytucja SITE poprostu nie chce tej opcji wprowadzić tylko nie zamierza tego powiedzieć wprost i każdy ma sam się tego domyślić.

Moze z szanownych moderatorów czy jak to sie tam nazywa zareagowałby na wpisy spamera "pawelll-1979" w zakładce stereo, czy nie mozna ukrócic tej chamskiej skamieniałej namolnosci .

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 3 tygodnie później...

może Redakcja nam wyjaśni, co to za kiosk pojawił się na stronie głównej? pustawy nieco do tego... ;-p

x.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

xanax, jak to co to za kiosk? przeciez tu nareszcie bedzie mozna dostac gazetki z recenzjami Wszechredaktora :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość cadam

(Konto usunięte)

Proponuję żeby zamiast licznika kliknięć w ignoruj pod nickiem wyświetlana była liczba osób trzymających dany nick na ignorze.

Uważam to za sprawiedliwsze, bo mniej zależy od stażu i ilości wpisów.

• 2 tygodnie później...
  • Redaktorzy

Niestety, przekonaliśmy się na Audiostereo wielokrotnie, ze moderacja jest niezbędna. Nawet małe, prywatne fora są moderowane, a co dopiero tak wielkie forum jak to. Niestety, jest to warunek funkcjonowania forum społecznościowego w sytuacji, gdy internet jest pełen osób, których aktywność polega na niszczeniu dyskusji i bezkarnym atakowaniu nieznanych sobie ludzi. Przy czym nie muszą to być wcale osoby zainteresowane tematyką forum, co można regularnie zaobserwować na Audiostereo.

Często nie mam możliwości bezpośredniego dostępu do internetu. Kiedy interesuje mnie ciekawy wątek to chciałbym go szybko zapisać w pamięci flash a później offline przeczytać w całości. I tutaj wspaniałą opcją okazałaby się możliwość otworzenia interesującego mnie wątku z uwzględnieniem wszystkich stron, tak jak było to jeszcze do niedawna.

Pozdrawiam

minidsp SHD Studio; Nordost Thor; DAC Musetec MH-DA005; Octave V80; Dynaudio C1; 2xREL.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.