Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

no co za ludzie... panowie z moderacji, znow nie upilnowaliscie watku, ktos wam skasowal watek o rzadzie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Co to za bezsens z łączeniem moich wypowiedzi, także rozdzielonych wpisami innych userów? Gubi się cała logika wypowiedzi i wygląda jakbym gadał sam ze sobą.

Witam!

Nie wiem co jest grane, ale coś nie dobrego dzieje się z modułem czas i z modułem oznaczania aktywności w tematach. Sprawa ciągnie się od dwóch miesięcy, piszę jednak dopiero teraz, ponieważ nigdy nie zauważyłem tej przypadłości publikując swoje posty. Wydawało mi się, że to ja jestem omylny! :)

Otóż, dzisiaj, chyba około godziny 11 napisałem post w temacie "Co wpływa na jakość stereo" w zakładce STEREO. Niby wszystko ok, ale.... co jakiś czas sprawdzam co się dzieje na forum i jakiś czas temu, chyba była 12-13 temat podskoczył parę linijek wyżej, został oznaczony na czerwono (tak oznaczone są tematy, w którym pojawił się nowy post, dotyczy to stylu AudioStereo Classic Neomammut Mod, w innych stylach będzie inaczej) oraz godzina publikacji mojego postu zmieniła się na powiedzmy 12:15, teraz jest tak samo, tylko godzina znowu się zmieniła i teraz publikacja nastąpiła o 14:36.

Proszę Adminów o głębsze sprawdzenie problemu, bo jest to irytujące i fałszuje statystyki forum!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

godzina publikacji mojego postu zmieniła się na powiedzmy 12:15, teraz jest tak samo, tylko godzina znowu się zmieniła i teraz publikacja nastąpiła o 14:36.

Oddanie przez kogoś głosu w ankiecie daje taki efekt - zmiany czasu ostatniego wpisu, widzianego z poziomu zakładki.

To wiem. Wydaje mi się, że dotyczy to też tematów bez ankiety, ale obaczę dokładniej!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Faktycznie dotyczy to tylko tematów z ankietą, ale np w zakładce Bocznica ten problem nie występuje.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy jest cień szansy, aby moderator kasujący wpisy do kosza podpisał się pod nim?

Może warto poznać poglądy cenzorów.

Przykład, w koszu wylądowało zdanie : Bóg stworzył człowieka i pozwolił mu się ... rozwijać.

Nergal je tam umieścił?

Abp. Michalik

To dobrze, ze jeszcze nie pozbawiono Cię dobrego humoru.

Mnie to się przytrafiło zaraz na starcie tutaj. I od czasu do czasu przypomina mi się o tym.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

To dobrze, ze jeszcze nie pozbawiono Cię dobrego humoru.

Mnie to się przytrafiło zaraz na starcie tutaj. I od czasu do czasu przypomina mi się o tym.

Zerwanie z jednopostowym forum?

Nigdy tam nie narozrabiałeś, a Twoje wklejki i posty czytałem z przyjemnością - Dees?

Kiedyś był taki fajny ficzerek, że oprócz ignorowania postów jakiegoś użytkownika, można było ignorować całe wątki i nie były one widoczne. Nie można by tego przywrócić?

Czy ktoś może coś zrobić z tym postem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rozwala wyszukiwarkę, bo pojawia się po wpisaniu czegokolwiek zahaczającego o ECM :/

Przy rozdzielczości pionowej 768 przewinięcie tej listy zajmuje 32 ekrany i można oszaleć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy

Poprawiłem. Daj proszę znać czy teraz jest OK.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Jak to jest z wysyłaniem wiadomości na Priva,kiedyś była koperta pod nickiem usera,teraz nie ma,czy mnie skleroza jakaś dopadła,pomroczność jakaś?:)

Cholera wie jaka to przypadłość bo ja widzę że koperta jest.

o kurcze wyświetliło mi tak:

Wysyłanie wiadomości do rydz

Użytkownik rydz nie może korzystać z systemu wiadomości

Moderacja , administracja co jest grane z wysyłaniem PW?

Wygląda na to, że masz bana na komunikator:) Pewnie ktoś znowu pomylił przyciski...

..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Użytkownicy+

Administracja jest,moderacja też obecna

czy nie uzyskam odpowiedzi?

Nie widzę żadnych nieprawidłowości. Trzeba poczekać na admina, moderator nie pomoże.

• Administratorzy

Któryś z moderatorów klikną opcję "Oznacz jako spamera". Już zdjąłem, powinno działać.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.