Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

<<Przyciski przyciskami ale przeszła mi koło nosa

okazyjna transakcja,i co?

Moderator odwagi trochę ma?by napisać słowo przepraszam.

Ja bym domagał się zadośćuczynienia od moderatora.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Któryś z moderatorów klikną opcję "Oznacz jako spamera". Już zdjąłem, powinno działać.

Podziękowania przesyłam oczywiście dla dskrzypczak.

to drugi lub trzeci przypadek w którym mi pomogłeś,dzięki jeszcze raz.

Pozdrawiam.

• Administratorzy

Pamiętacie jeszcze chmurkę, w której wyświetlane było "o mnie" po najechaniu na nick danego użytkownika? Takie udogodnienie istniało za czasów Lukarowego forum. Planujemy ukłon w stronę starszych użytkowników i pracujemy nad aktualizacją silnika forum, która umożliwi wprowadzenie takiej funkcji. Oto przedsmak:

chmurka.JPG

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Hej ! Admini - jaka jest szansa na stworzenie zamkniętej zakładki dla użytkowników, którzy chcą na spokojnie pogadać a nie boksować się przy każdym wpisie z userami, których jedynym celem jest mącenie, wycieczki personalne i tego typu awantury?

Zauważam, że wielu starych userów poodchodziło, przez co forum straciło na jakości merytorycznej - niebawem będą się toczyły już tylko dyskusje o kablach a najstarszy user będzie miał 3letni staż. Gdyby dało się taką zakładkę stworzyć, część osób by tam się przeniosła, by na spokojnie wymienić się doświadczeniami nie użerając się przy tym z nikim.

Jak widzę taką zakładkę?

Wejście tylko na zaproszenie i możliwość skasowania zaproszenia, po 3krotnym ostrzeżeniu usera przez innych uczestników zakładki.

jest na to szansa?

Któryś z moderatorów klikną opcję "Oznacz jako spamera". Już zdjąłem, powinno działać.

ja tam chyba wiem ktory to sie pomylil :) no, ale sami zescie go chcieli na moda :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Bardzo dobry pomysł. Tylko trzeba go uzupełnić. Zakładka taka powinna być widoczna tylko dla zaproszonych wybrańców, żeby nie deprawować reszty wypisywanymi tam banialukami.

Bardzo dobry pomysł. Tylko trzeba go uzupełnić. Zakładka taka powinna być widoczna tylko dla zaproszonych wybrańców, żeby nie deprawować reszty wypisywanymi tam banialukami.

Już oceniłeś, że będą tam banialuki? Właśnie takiego języka by tam nie było.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poproszę o odpowiedź - jest możliwa taka zakładka?

Przeciez jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość rydz

(Konto usunięte)

[

Kolega Therion ma chyba ze sobą jakiś problem:(

Właśnie w dyskusji o kablach jest bardzo aktywny,toczy się ta dyskusja w zakładce stereo.

Więc nie wiem dlaczego jest tam taki aktywny bo?

Poniżej przykład

niebawem będą się toczyły już tylko dyskusje o kablach a najstarszy user będzie miał 3letni staż

Mam jeszcze jedno krótkie pytanie: Jakie obecnie forum daje możliwości pozbycia się natrętów takich jak powyżej?

Człowiek jest wyraźnie chory i potrzebuje pomocy. Niestety, ja mu nie pomogę, ponieważ to nie moja specjalizacja.

Admini - jakie forum oferuje możliwości blokowania?

Kolego Therion,skierowałbym Cię w pewne miejsce,ale mam nadzieję że zrobisz to sam.

Czym prędzej tym lepiej dla Ciebie:(

Koniec mojej dyskusji z tobą na jakikolwiek temat.

Boszeee... Nareszcie.

• Administratorzy

Na forum dostępna jest opcja ignorowania i działa bardzo dobrze. Powinna rozwiązać tego typu problemy. Jest też możliwość raportowania postów do moderacji.

Na forum dostępna jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i działa bardzo dobrze. Powinna rozwiązać tego typu problemy. Jest też możliwość raportowania postów do moderacji.

Dzięki! Od razu skorzystałem.

Miłego dnia!

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Tak, została wyłączona. Po to by co chwilę go nie zmieniać na innego. W specjalnych przypadkach można napisać do mnie to mogę zmienić, ale nie co tydzień na nowego :)

• Administratorzy

W dniu 28.02 około godziny 9:00 odbędzie się aktualizacja forum. Dostęp do serwisu przez kilka godzin może być utrudniony. Za utrudnienia przepraszamy.

Zapowiedź zmian: http://www.audiostereo.pl/blog/5/entry-32-aktualizacja-silnika-forum/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

W dniu 28.02 około godziny 9:00 odbędzie się aktualizacja forum. Dostęp do serwisu przez kilka godzin może być utrudniony. Za utrudnienia przepraszamy.

Zapowiedź zmian:

Ukryta Zawartość

róbcie to w nocy.

Ukryta Zawartość

Właśnie wszelkie aktualizacje powinno sie przeprowadzać w nocy. Ale widać tutaj są inne zwyczaje. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której np. w banku przeprowadza się aktualizację systemu w dzień.

• Administratorzy

Audiostereo to nie bank. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to pół godziny i będzie po aktualizacji.

Nie bank, ale jakiś szacunek wobes użytkowników też się powinien liczyć. Niektórzy chcą tu przywracać wiarygodność, a takie praktyki z pewnością takiemu procesowi nie pomogą. Z własnej praktyki wiem, że jak ktoś mówi pół godziny, to kończy się na kilku i potem kilkudniowym usuwaniu usterek.

Poza tym widzę już te niespodzianki. Tak to jest jak takimi rzeczami zajmują się marketingowcy.

• Administratorzy

Wg. naszych statystyk najmniejszy ruch przypada właśnie w godzinach rannych.

Panowie spokojnie, ostatnio był wymieniany cały silnik forum dlatego było trochę problemów. Teraz robimy jedynie aktualizację z wersji 3.1, na 3.2. To drobna zmiana i nie powinno być komplikacji.

• Administratorzy

Sidebar można ukrywać tak samo jak dawniej.

sidebar.JPG

Czy jest możliwość, by

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wyświetlały się dokładnie tak samo, z takim układem i wielkością czcionek, jak poprzednio?

Ukryta Zawartość

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Na białym tle mam białe litery (na górze). To można jakoś zmienić? Po minucie już bolą mnie oczy. Nie podobają mi się te zmiany. Za dużo było już wcześniej baroku a teraz jeszcze dodatkowo jest mało czytelnie. Mam wrażenie, że wszystko się zlewa w całość.

ps: avatar teraz najlepiej zastąpić kwadratem w jednym kolorze, będzie bardziej czytelnie.

Wg. naszych statystyk najmniejszy ruch przypada właśnie w godzinach rannych.

Panowie spokojnie, ostatnio był wymieniany cały silnik forum dlatego było trochę problemów. Teraz robimy jedynie aktualizację z wersji 3.1, na 3.2. To drobna zmiana i nie powinno być komplikacji.

Ale teraz jest brzydko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.