Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Zbocznica nam się zrobiła. Na szczęście Hyuna ma już swoje lata bo prokurator Sittek się odgrażał, że nas powsadza za pedofilię.

Ja zgłaszam wniosek by każdy miał awatar z Hyuną. Bez Hyuny nie ma kołaczy.

• Administratorzy

Panowie, przenieście się proszę do wątku Rozmowy na luzie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Reklama pokera znowu w akcji :-( tym razem przy odwiedzaniu tego tematu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

• Administratorzy

W silniku IPBoard jest dziura, przez którą się to dostaje. Zgłosiliśmy to twórcom IPB, czekamy na odpowiedź.

Tymczasowym rozwiązaniem jest używanie portalu poprzez bezpośredni adres - www.audiostereo.pl. Reklama powinna pojawiać się jedynie przy wejściu na stronę z Google.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Przy próbie zalogowania na forum z pracy, korporacyjne proxy (McAfee), wyrzuca mi ekran ostrzegający, że strona jest niebezpieczna (malicous site). Mogę forum przeglądać ale nie mogę się zalogować. Wcześniej nie miałem takiego problemu, więc może ma to jakiś związek z tą "złośliwą" reklamą.

• Administratorzy

Przy próbie zalogowania na forum z pracy, korporacyjne proxy (McAfee), wyrzuca mi ekran ostrzegający, że strona jest niebezpieczna (malicous site). Mogę forum przeglądać ale nie mogę się zalogować. Wcześniej nie miałem takiego problemu, więc może ma to jakiś związek z tą "złośliwą" reklamą.

Tak, to może mieć związek. Kontaktujemy się z supportem IPBoard w tej sprawie. Postaramy się pozbyć tej luki jak najszybciej, ale w dużej mierze zależy to od nich.

Gość

(Konto usunięte)

Kaspersky mocno interweniował zaznaczając, że następuje instalacja czegoś złośliwego. Samo wyświetlenie się reklamy, aktywowało instalację.

• Administratorzy

Oddajemy forum w niezmienionej (ale mamy nadzieję, że zauważalnie szybszej) formie.

p.s. w przypadku pojawienia się problemów ze stroną, tradycyjnie już, prosimy o odświeżenie pamięci podręcznej przeglądarki, w większości sytuacji powinno pomóc

- z pozostałymi błędami zapraszamy tutaj :)

Proszę o zmianę wyświetlania ikonki nowej wiadomości ponieważ dziś odkryłem że na skrzynce wiszą 2 nieprzeczytane wiadomości od dobrych 3 miesięcy - jedna z nich bardzo ważna odnośnie mojej deklaracji- wypadło mi to z głowy - wiadomość przyszła ja ją przegapiłem- jednak 5 czerwonych pixeli na krzyż nie pomogło mi się zorientować o wydarzeniach w skrzynce

skórka audiostereo RED :[

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Zauważalnie szybciej otwieraja się długie wątki jeżeli wchodzimy na ich ostatnią stronę. Prawde mówiąc miałem o tym napisać ale widzę, że ktos się zorientował i to poprawił, aczkolwiek moze to być efekt uboczny innych działań. tak czy inaczej to działa zdecydowanie lepiej.

Jak widzę ogólnie skakanie po stronach wątku. Indeksy jakieś dodali czy co?

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Proszę o zmianę wyświetlania ikonki nowej wiadomości ponieważ dziś odkryłem że na skrzynce wiszą 2 nieprzeczytane wiadomości od dobrych 3 miesięcy - jedna z nich bardzo ważna odnośnie mojej deklaracji- wypadło mi to z głowy - wiadomość przyszła ja ją przegapiłem- jednak 5 czerwonych pixeli na krzyż nie pomogło mi się zorientować o wydarzeniach w skrzynce

skórka audiostereo RED :[

Polecam zaznaczenie odpowiednich opcji w powiadomieniach. Dokładnie chodzi o funkcję Wyświetl informację, gdy otrzymam nową wiadomość (zostanie pokazana najnowsza).

Zarówno po zalogowaniu, jak i przed, nie pojawia się lista aktywnych użytkowników forum, a jak się pojawia to nie pełna. Odświeżanie strony pomaga tylko fragmentarycznie. To jest jedyny problem jaki dostrzegłem po ostatnich modyfikacjach - problem niedokuczliwy; informuję profilaktycznie!

Parker's Mood

• Administratorzy

MarkN: dzięki, tez to zauważyliśmy i badamy sprawę.

Jest problem powrotu do wątku po dokonaniu edycji postu niedługo po jego dopisaniu. Po zaakceptowaniu edycji nadal zostaję na formularzu edycji, mimo, że zapis poszedł.

Jest problem powrotu do wątku po dokonaniu edycji postu niedługo po jego dopisaniu. Po zaakceptowaniu edycji nadal zostaję na formularzu edycji, mimo, że zapis poszedł.

Wygląda na to, że wynika to z jakiejś blokady pisania posta jednego za drugim. Tylko żadnego komunikatu już nie ma.

Przestało działać powiadomienie email o nowych PW. W ustawieniach nic nie zmieniałem.

W przypadku braku maili - prosiłabym najpierw o sprawdzenie folderu spam.

Dodatkowo, w związku z procesem przeniesienia forum na inną maszynę, mogły wystąpić błędy podczas wysyłki maili - stąd ewentualny brak powiadomień. Konsultowaliśmy sprawę z administratorem serwera, sytuacja nie powinna się powtórzyć. Ze wstępnych testów wynika, że maile wysyłają się poprawnie. Za utrudnienia przepraszam.

Pozdrawiam

Gość StaryM

(Konto usunięte)
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at www.audiostereo.pl Port 80

Coraz częściej to widać. ;)

Mimo wszystko apeluje o powiększenie ikonki gdy są wiadomości NIEPRZECZYTANE.Miałem wszystko oznaczone jak bozia przykazała a wiadomości umknęły :( dac X poszedł się czochrać

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.