Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

muls jest w wieku ochronnym więc to nie my :)

Dobrze wiedzieć i ze swej strony dziękuję Szanowna Moderacjo , osobiście bardzo lubię pana Mulsa i szczerze mówiąc , brakuje mi Jego obecności na tym forum , z wyrazami szacunku , Piotrek .

Piotr

Ja z problemem natury technicznej:od wczoraj nie działa mi podczas "produkowania" posta klawisz "enter".Czy ktoś wie jaka może być przyczyna?Aby poprawnie napisać to co chcę,muszę redagować wpis w folderze tekstowym i kopiować w całości.Problem dotyczy wyłącznie forum AS.

l'enfant sauvage

Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Jeśli używasz FFoxa(nie wiem czy to również dotyczy innych przeglądarek) użyj kombinacji klawiszy 'CONTROL' i 'R'

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Używam explorera

wyczyszczone,problem pozostał:(

Częściowo problem rozwiązany,po zmianie trybu edycji mogę pisać.Jest coś nie tak w takim razie z ustawieniami edycji.

l'enfant sauvage

Co jest nie tak? Są dwa tryby edycji, u mnie w obydwu klawisz ENTER powoduje przejście do kolejnego wiersza.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

U mnie tylko w jednym,od wczoraj.

Sprawdziłem na innym komputerze,wszystko OK.

Na razie będę żył w drugim trybie edycji,chyba,że jeszcze ktoś coś podpowie.

l'enfant sauvage

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Cir! A co my tu za komedię mamy z Darkulem i zachwalaczami wysokiej jakości? Jedyny wątek, który nie został zamknięty, a w którym wszyscy poblokowani przez wysokojakościowego jest teraz tubą reklamową? Tak za darmo?

Daj spokój...po prostu damjan powodowany wyrzutami sumienia postanowił wynagrodzić konstruktorowi te wiadra goryczy w gniewie wylane i zamówił w ramach pokuty kilkukanałową końcóweczkę...

Frywolny truchcie

nie przesadzaj raptem tylko dwa tuziny zbanowanych niezadowolonych

watek jak wątek , są jednak zadowoleni z jakiegoś powodu to piszą :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Przeglądam dzisiaj dział DIY a w nim temat "diyEnd" lecz bez fotek, w miejscu fotek ukazuje się znak taki sam jak drogowy zakaz wiazdu.

Mój system to windows XP a przeglądarka to chrome - co może być przyczyną?

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Tia. Klub grających kabli baaardzo długo trzymał poziom po eksporcie z bocznicy. I to by było na tyle.

Pozwolę sobie przypomnieć klika wypowiedzi, z bieżącej dyskusji tutaj.

Dzień dobry.

Jest piątek. Zapewne wieczorem audiofile chętnie spotkaliby się w swoim Klubie o nowej, zaproponowanej przez SzuBa nazwie. Usiedlibyśmy sobie w klubowych fotelach otoczeni cudownym brzmienie z naszych systemów. Nie obyłoby się bez szklaneczki czegoś dobrego. Przyjaźnie pogwarzylibyśmy o naszych radościach. Czy Moderacja zechce sprawić nam tę radość?

P.S. Możecie wywalić wszystkie moje jadowite wpisy, nie czuję się z nimi związany w żadnej mierze.

.....

Przeniesienie proponuję pod warunkami:

.....

- Brak prowokującego czy pogardliwego wyrażania się o nie-podzielających poglądów jednoczących Klub. Mam nadzieję że Klubowicze będą potrafili owocnie i ciekawie dyskutować we własnym gronie w prawdziwie klubowej atmosferze.

.....

Wątek przeniesiony zgodnie z ustaleniami.

.....

Nie chcę być złym prorokiem, ale ta ostateczie akcja z przesuwaniem klubów tu i tam, skończy się porażką. Wspomnicie moje słowa i to całkiem niebawem.

......

Czas zdefiniować jasne zasady obowiązujące wszystkich bez wyjątku, a nie apelować do autorów wątków, żeby pilnowali porządku.

.......

Przywróciliście jakiś jeden wątek, bo jego autor zgodził się na deklarację czegoś tam. Przecież to nie zadziała, a skutek będzie żałosny i odwrotny od Waszych intencji. Nie tędy droga, nie tędy.....

5 dni, nie powiem. Trzymał się dzielnie :). I to całkowicie bez udziału, jak to tam ich nazywają "rewersów". Klasyczna eskalacja offtopowego flame'u. I nie trudno się domyśleć jak dalej potoczy się "dyskusja".

No ale skoro nie ma zasad, to nie ma..... Możecie sobie apelować (moderacja) do maja przyszłego roku.

Sławku, to, co robisz, jest niestety chore. Śledzisz klub, w którym nie piszesz, a potem przychodzisz tu złożyć donos, że ktoś się z kimś nie zrozumiał? A w naszym Klubie wszystko OK. Panowie sobie wytłumaczyli w kulturalny sposób drobne nieporozumienie. A nieporozumienie, Sławku, jest podstawą dyskursu międzyludzkiego, o czym wiemy nie tylko od Freuda, którego prace, z racji swego śledczo-policyjnego charakteru, powinienś zacząć poznawać.

Trudno Szubowi odmówić racji.

Babę na rynku bym zrozumiał, ale żeś facet, to za donosy masz u mnie przesrane.

To nie przystoi facetowi!

Co równie naganne, aż(!!!) trzy osoby są podobnego zdania!!!

Pani Danuta miała rację "Gdzie ci mężczyźni?!"

lol, a wasze jęki u moderacji na klub ateistów audio voodoo i jego członków to co było jak nie donos?

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Masz choć jeden dowód na to, że JA maczałem w paluchy???

Słucham, masz????!!!

Jeśli nie, bo nie będziesz miał, to proszę odstosunkowywać się od mojej osoby!!!

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Masz choć jeden dowód na to, że JA maczałem w paluchy???

Nie ma żadnego ja. Jesteście WY. I poziom WASZ widać w dyskusjach:

Ciekawe komu MarkN zalazł za skórę ze swoją kabotyńską

formą ' nauczania ' jazzu....live jazzu , gig jazzu.

Nie jest chyba tak żle... po prostu Magnepała słucha innej muzyki i śmieje się z rzeczy (czyli z jazzu), których kompletnie nie rozumie.

Szub,Piano, ja już pisałem o tym wcześniej czego potrzebuje MarkN , pampersowy Chicagowski klubowicz [ ponoć znawca jazzu i bluesa ] - bawarki i jeszcze raz bawarki. Klub Pickwicka to za wysokie loty dla niego.

Nie wiem, czy ty to widzisz, ale obawiam się, że to, co widzisz, Jurgen, to są buty MarkaN. W sprawie jazzu możesz już zabierać się za czyszczenie...

Ale troszkę więcej pokory i szacunku (bo z Twoją wiedzą poza pseudoteorią jest jak jest...) do poglądów i wiedzy oraz osłuchania innych, bo może nie piszą tak autorytatywnie jak Ty, ale coś tam mogą kumać "re-re kum-kum"

Po prostu sama radość audiofila. :D

Miałem właśnie napisać coś podobnego:)

StaryM, Ty nie masz ważniejszych spraw, tylko się nam przyglądać?

Widzisz.., jak mi się udzieliło "nam":))

Lech36,

Nie znam tego, chyba, że coś uleciało.Masz jakiego linka?

Pani Danuta miała rację "Gdzie ci mężczyźni?!"

Jeżeli już mówisz o kobietach to pozwolę sobie przypomnieć koleżankę "Maya" i sposób w jaki członkowie "elitarnego" klubu ją potraktowali. Przyczyną była obraza klubowiczów spowodowana wiedzą z zakresu akustyki i elektroniki w/w koleżanki. To nie mogło przejść bez ostrej riposty ze strony "elity". Użyto oczywiście argumentów leżących poza audio.

Mimo wszystko pozdrawiam

Lech36,

Nie znam tego, chyba, że coś uleciało.Masz jakiego linka?

Nie prowadzę archiwum ale jak pogadasz z kolegami to pewnie "uczciwie" ci opowiedzą :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - zajrzyj do zakładki "reputacja"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie powinno tak być,jeden temacik jest,drugiego nie ma,jedna "grupa" ma przyzwolenia inna ich nie ma,to jest................Dziękuję!

"Ciemnym" ludem rządzi się łatwiej. Lud oświecony zadaje dużo niewygodnych pytań i jeszcze do tego odwołuje się do niewygodnej nauki.

Pozdrawiam

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie powinno tak być,jeden temacik jest,drugiego nie ma,jedna "grupa" ma przyzwolenia inna ich nie ma,to jest................Dziękuję!

To chyba dobrze, już nie potrzeba nikogo przekonywać że wątek audio voodoo trącił średniowieczem.

Za Szub'em i jego wątkiem też szczególnie nie przepadam ale z dwojga złego i lepszego wybór jest oczywisty.

Gość rydz

(Konto usunięte)

To żadne średniowiecze,toczyły się tam takie same konwersacje i dyskusje jak w temacie Kolegi <szuba>.

Za Szub'em i jego wątkiem też szczególnie nie przepadam ale z dwojga złego i lepszego wybór jest oczywisty.

Aaaaa na tym forum odbywają się wybory......ten / tamten wedle uznania....

To żadne średniowiecze,toczyły się tam takie same konwersacje i dyskusje jak w temacie Kolegi <szuba>.

Aaaaa na tym forum odbywają się wybory......ten / tamten wedle uznania....

Jeśli audiofil miał przekonywać drugiego że okablowanie ma istotny wpływ na brzmienie systemu to nie wydaje się Tobie

że zalatuje średniowieczem i paleniem na stosie za używanie drogich łaczówek ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.