Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Czarnej dupie?

To może ślepy test?!

A to nie to samo ?

Wszystko działa jak w ATARI , technika idzie do przodu a nie do ....;)

Pozdrowienia dla Administracji

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

A to nie to samo ?

Wszystko działa jak w ATARI , technika idzie do przodu a nie do ....;)

Pozdrowienia dla Administracji

Tomasz

Akurat Atari działało niezawodnie, Commodore to było dziadostwo:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość jamówię

(Konto usunięte)

A dlaczego do k nędzy nie można wyłączyć tych debilnych reklam?gdzie się podział krzyżyk?i po co do cholery na audiofilskim forum reklama damskiej bielizny,preparatów "zwalczających"miażdżycę i innych tego typu gówien???

A dlaczego do k nędzy nie można wyłączyć tych debilnych reklam?gdzie się podział krzyżyk?i po co do cholery na audiofilskim forum reklama damskiej bielizny,preparatów "zwalczających"miażdżycę i innych tego typu gówien???

Nie pisz w ten sposób, bo zaraz bana dostaniesz za obrażanie branży bieliźniarskiej... ;)

Tutaj branża jest "ponad"! ;)

To masz faktycznie problem, ja próbowałem włączyć ale sie nie da bo zamiast krzyżyka otwierającego boczny panel jest jakaś kreska...

ale jaja nawet po wyłączeniu Adblocka zero reklam!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość jamówię

(Konto usunięte)

To masz faktycznie problem, ja próbowałem włączyć ale sie nie da bo zamiast krzyżyka otwierającego boczny panel jest jakaś kreska...

Dokładnie- nie chcę tego gówna!a i jest to niezgodne z prawem!

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Nie działa mi załączanie plików do wiadomości prywatnych.

A REKLAMY Z DŹWIĘKIEM, KTÓRYCH NIE MOŻNA WYŁĄCZYĆ TO PRZEGIĘCIE PAŁY!!! Nie można równocześnie puścić muzyki i przeglądać AUDIOFILSKIEGO forum, bo trzeba dać mute, żeby nie słyszeć tego gówna! Nawet na takich gównach jak pudelek da się wyłączyć dźwięk w reklamach. Przesadziliście i to grubo. Ja rozumiem, że każdy chce się nachapać ile wlezie, ale to jest prosty brak szacunku do innych ludzi.

Czy ktoś majstruje w matrixie?1)Nie można usunąć reklam z bocznego paska-wchodzą na część forumową,która staje się nieczytelna.2)nie widać profilów po najechaniu kursorem na nick'a.3)nie można zmienić trybu edycji przy pisaniu posta.4)po najechaniu kursorem na "ustawienia","powiadomienia","profil"-nie pokazują się podstawowe informacje-można je uruchamiać jedynie "kliknięciem" Proszę o wyjaśnienia,dziękuję.

l'enfant sauvage

• Użytkownicy+

Chcieli dla forumowiczów dobrze, a wyszło...

Nie można załączyć więcej niż jednego zdjęcia w poście. Nie działa stawianie kolejek.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Jak jestem na stronie głównej audiostereo, to mogę kliknąć na mały trójkącik koło nicka na szarym pasku po prawej i wyświetla się menu, z którego mogę wybrać np. komunikator. Jak jestem w moim profilu, to jak klikam ten trójkącik, to przechodzi do profilu (w którym już jestem) i tak w kółko. Żeby otworzyć komunikator, muszę być na stronie głównej. Sprawdzane na 2 kompach na Chrome i Operze.

Tak jak najechanie kursorem na czyjs nick nie wystwietla juz podgladu danej osoby. Musze wiec wejsc bezposrednio do czyjegos profilu, zeby zobaczyc co ma, na czym gra itp. A to zostawia slad :):)

A ja bym chciał, żeby w końcu był bardziej rozbudowany system ogłoszeń, bo teraz można ogłoszenie dodać i zapomnieć o nim. Nie ma mozliwości edycji, usunięcia, dodania go ponownie kiedy wygaśnie. Strasznie to upierdliwe.

@Father_PiO:........................ widzisz chyba, że forum ma problemy techniczne sypie a nie, że ktoś ci coś próbuje zrobić na złość albo jakąś krzywdę. .......................... Jak ci na stronie gra muzyka, to możesz sobie np. w windowsie wyłączyć dźwięki z firefoxa, albo z flashplayera i pozostawić resztę dźwięków nietkniętą i przetrwać tak te parę dni zanim forum nie zacznie działać normlanie.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

• Administratorzy

Przepraszamy za zaistniałą sytuację, problem został już rozwiązany. Javascipt na stronie powinien już działać.

A ja bym chciał, żeby w końcu był bardziej rozbudowany system ogłoszeń, bo teraz można ogłoszenie dodać i zapomnieć o nim. Nie ma mozliwości edycji, usunięcia, dodania go ponownie kiedy wygaśnie. Strasznie to upierdliwe.

Oczywiście, że można dodać je ponownie kiedy wygaśnie. Jest archiwum ogłoszeń, do którego przenoszone są ogłoszenia po wygaśnięciu:

http://www.audiostereo.pl/ogloszenia_sprzet_arch

Wystarczy wejść w odpowiednie ogłoszenie i kliknąć "wznów ogłoszenie".

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Oczywiście, że można dodać je ponownie kiedy wygaśnie. Jest archiwum ogłoszeń, do którego przenoszone są ogłoszenia po wygaśnięciu:

O dzięki, przetestuję w domu. Niemniej uznaję ten system za mało intuicyjny ;)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

• Administratorzy

Nie działa mi załączanie plików do wiadomości prywatnych.

A REKLAMY Z DŹWIĘKIEM, KTÓRYCH NIE MOŻNA WYŁĄCZYĆ TO PRZEGIĘCIE PAŁY!!! Nie można równocześnie puścić muzyki i przeglądać AUDIOFILSKIEGO forum, bo trzeba dać mute, żeby nie słyszeć tego gówna! Nawet na takich gównach jak pudelek da się wyłączyć dźwięk w reklamach. Przesadziliście i to grubo. Ja rozumiem, że każdy chce się nachapać ile wlezie, ale to jest prosty brak szacunku do innych ludzi.

Napisz proszę gdzie dokładnie występuje reklama z dźwiękiem, bo nigdy takich u nas nie stosujemy.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)
Napisz proszę gdzie dokładnie występuje reklama z dźwiękiem, bo nigdy takich u nas nie stosujemy.

Co to w ogóle za pytanie? Reklamy są poutykane gdzie bądź, bez ładu i składu, w dodatku się zmieniają. Dobrze wiadomo, że nikt nie jest w stanie wskazać, gdzie to jest.

Była to reklama jakiejś gry i było to wczoraj.

• Administratorzy

Co to w ogóle za pytanie? Reklamy są poutykane gdzie bądź, bez ładu i składu, w dodatku się zmieniają. Dobrze wiadomo, że nikt nie jest w stanie wskazać, gdzie to jest.

Była to reklama jakiejś gry i było to wczoraj.

Wystarczy nam zrzut ekranu, jeśli taka pojawi się ponownie. Pytanie, jak pytanie. Jeśli mamy coś ustalić, to potrzebne są do tego jakieś informacje.

• Administratorzy

No i forum wróciło do normy w każdym calu. :D

Najwyraźniej. Jak tam Indiana Line Tesi? Czekamy na jakiś opis wrażeń.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Wystarczy nam zrzut ekranu, jeśli taka pojawi się ponownie. Pytanie, jak pytanie. Jeśli mamy coś ustalić, to potrzebne są do tego jakieś informacje.

No tak. Najlepiej zadać pytanie, na które nie można udzielić odpowiedzi. Jakbym wiedział, że AS nie wie, jakie zamieszcza reklamy i ze będzie potrzebny "materiał dowodowy", to bym wczoraj zrobił.

• Administratorzy

To nie jest takie proste. My takich reklam nie wstawiamy, ale na forum czasem są emitowane reklamy zewnętrznych partnerów. Jeśli ustalimy jaka to reklama, to odezwiemy się do odpowiedniej osoby z prośbą o jej wyłączenie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.