Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Używam Firefoxa, mam Adblocka, ale w wyjątkach wszystkie youtubowe adresy mam dopuszczone...

U mnie Firefox i Adblock Plus (2 listy: BSI Lista Polska i PLgeneral, bez żadnych dodanych wyjątków), a zamieszczane w postach linki z YT od razu są widoczne jako filmiki.

Wrzucasz poza Bocznicą? ONI tego nie lubią...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wrzucasz poza Bocznicą? ONI tego nie lubią...

To jeśli nie na Bocznicy, to gdzie można się poczuć swobodnie na AS? powinien istnieć na AS przynajmniej jeden wątek, w którym, to moderacja nie miałaby możliwości sprzątania i manipulacji, a użytkownicy mogli by się w nim czuć swobodnie, rozmawiać o wszystkim i o niczym, coś ala bez cenzury.

Pozdrawiam

Tomasz

Co się stało z wątkiem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bo zniknął.

Było tam oczywiście trochę dziwnych wpisów, ale ja starałem się pisać konkretnie i na temat, jak już temu poświęcam czas, to czuję się niezręcznie jeśli jest to czas zmarnowany.

Ukryta Zawartość

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Ciekawe, że temat o kablach usb pomimo dziwnych wpisów, które dało rade usunąć jest dalej, a tego już nie ma. Widocznie robi to sporą różnicę, kto taki temat zakłada.

Trafiłem na ten wątek dopiero teraz, czyli po zamknięciu i żałuję że nie wcześniej, bo był bardzo fajny.

Jestem Europejczykiem.

Skoro przeszkadzał w zakładce hi-end należało go przenieść od razu na bocznicę bez ukrywania, a już na pewno nie było powodu, by banować ludzi tam się wypowiadających.

Z tego wątku usunięto propozycję "branży" konkretnego "świetnego" kabla oraz usunięto moją wypowiedź, że ten kabel jest ekranowany, co jest złym rozwiązaniem. Jak mam to rozumieć, bo czuję się nieco zagubiony?

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Te wpisy musiały godzić w czyjeś interesy dlatego był prikaz usunąć.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie działają linki do najważniejszych włodarzy Audiostereo.

Ukryta Zawartość

Jak zatem mam się z nimi kontaktować?

Ukryta Zawartość

Nie działają linki do najważniejszych włodarzy Audiostereo.

Jak zatem mam się z nimi kontaktować?

Działają, Lisku, działają :)

Tylko musisz korzystać z jakiegoś programu pocztowego (np. Outlook Express) i od razu otwiera Ci się nowa wiadomość z wstawionym już adresem.

A jeśli z poczty korzystasz tylko tak, że logujesz się za każdym razem na jakiś serwer, to musisz po prostu skopiować adres mailowy osoby, do której chcesz napisać.

Dokładnie jak piszesz, nie korzystam z klienta poczty bo jak mi zajmą kompa to przejebane:)

Dokładnie jak piszesz, nie korzystam z klienta poczty bo jak mi zajmą kompa to przejebane:)

Zawsze możesz, kiedy usłyszysz pukanie do drzwi o 6.00 rano, zjeść dysk twardy ;)

Mam problemy gastryczne:)

Znaczy się gazy...

Wkurza mnie to, ze jak zaglądam do użytkownika, czy jest obecny na forum, a tam wyświetla się takowa informacja POZA FORUM Informacja prywatna po jakiego grzyba to jest w ustawieniach? Jestem, albo nie jestem obecny na forum, mam jaja albo jestem....:)

Pozdrawiam

Tomasz

Dlaczego? jakie masz z tego korzyści?

Jeśli widzę użytkownika obecnego, to np: mogę z nim popisać na PW , a tak to kicha!

Nie zachowujcie się jak dzieciaki:)

Pozdrawiam

Tomasz

MacGyver, rekin, henrykpiątek ...

Wolałem forum z nimi niż bez nich.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.