Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Netboy , to że użytkownicy są r...ani w to miejsce gdzie plecy traca swoja szlachetna nazwę przez ,, sam wiesz kogo " to fakt ale ja chciałem o tym poważnie pogadać . Ile można dawać sobą pomiatać ?

...there is no spoon...

Znowu powiadomienia na e-mail-a, nie działają.Pozdrawiam.:)

Znowu sprawdzimy problem.

Dzięki za zgłoszenia.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Netboy , to że użytkownicy są r...ani w to miejsce gdzie plecy traca swoja szlachetna nazwę przez ,, sam wiesz kogo " to fakt ale ja chciałem o tym poważnie pogadać . Ile można dawać sobą pomiatać ?

Powiedzmy, że nie do końca to miałem na myśli. Ale niech Ci będzie, maść w każdym razie powinna pomóc. ;)

Kolega SławekR w moim odczuciu reaguje zbyt emocjonalnie i różne rzeczy bierze zbyt do siebie co przez grzeczność przypisuję młodemu wiekowi i krótkiemu stażowi.

Ogólnie rzecz biorąc tragedii nie ma, złej woli nie widzę.

Porównałbym sytuację do wpuszczenia sędziego z okręgówki na mecz Lech-Legia w którym grają boiskowi wyjadacze którzy na sprytnym faulowaniu zjedli zęby.

Nasz pełen zapału nowicjusz gwiżdże coś, co powinien puścić żeby za chwilę puścić chamski faul. Po pół godzinie nienawidzą go wszyscy, on rozumie jeszcze mniej i sfrustrowany zamiast próbować zrozumieć pokazuje na siłę, że on tu rządzi. Co skutkuje własnym ośmieszeniem, ogólnym chaosem i ogólną katastrofą.

Przed czym młodych sędziów przestrzegam i zalecam głęboka refleksję.

P.S.

Moderatorow proszę o nie komentowanie tego wpisu tylko o przemyślenie go. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

Jestem Europejczykiem.

- do SlawkaR - nie bardzo rozumiem, dlaczego usunąłeś moje dzisiejsze wpisy w wątku "Zniszczyli dział Analog" w których w sposób moim zdaniem wyważony chciałem zaprezentować swoje stanowisko, a jednocześnie wiszą bez problemu inne wpisy w których atakuje się mnie personalnie i obraża ? np. dzisiejszy wpis kolegi vlado - cytuję : "Ja negowałem jedynie stricte Putinowską praktykę postępowania tego człowieka"...

excelvinyl winylmania blog szukaj

A ja korzystając z okazji chciałem ponownie podziękować userowi 747 za to, że nie odbanował mnie w swoim flagowym wątku o Hujni, licząc nadal w pokorze, że w najbliższych latach również tego nie zrobi.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Obecna sytuacja też jest patologiczna. Ja np. mialem przypadki, że dostawałem bana zanim cokolwiek napisałem.

I co, mam założyć swój wątek na taki sam temat? W ten sposób mamy po kilka wątków na takie same lub podobne tematy i robi się burdel.

Ale masz co przezywac :) Stary chłop a reaguje jak dziecko.

A co Ci przeszkadza kilka podobnych wątków?

Z mendami i skarżypytami się nie gada. Podstawowa zasada. Niech cham gada sam ze sobą.

jar1

To tylko częściowo prawda . W wątkach zakładanych przez durniów nie należy się wypowiadać ale jeśli ci durnie szkodzą to mamy to zostawić bez odpowiedzi ? Pozwolić im indoktrynować, mącić albo mijać się z prawdą w celu osiągnięcia jakiegoś niecnego i podłego rezultatu? Nie zgadzam się . Jak mawiała moja nauczycielka z liceum - ,,Nie jest prawdą ,że nie należy komuś przerywać , ponieważ głupota powtarzana wielokrotnie staje się prawdą . " Dlatego należy natychmiast interweniować gdy słyszymy/czytamy idiotyzmy. .

...there is no spoon...

W takim razie, kilka osób na forum, powinno dostać osobistego moderatora/anioła stróża. Tenże, reagowałby na każdy napisany, przez swojego podopiecznego, post i kasował go, zanim wieksza ilość osób mogłaby się zarazić skrajną głupotą.

Kiepsko widzę realizację takiej antykoncepcji.

Niby jak? Wydając się w dyskusję z trollem/idiotą? Pierwszy się tym żywi a drugi, sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Chyba jednak nie tędy droga, moderacja właśnie po to jest aby tępić takie rzeczy, jednocześnie nie będąc stroną w dyskusji.

Ale masz co przezywac :) Stary chłop a reaguje jak dziecko.

A co Ci przeszkadza kilka podobnych wątków?

Z mendami i skarżypytami się nie gada. Podstawowa zasada. Niech cham gada sam ze sobą.

Nie przeżywam, tylko mam to w dupie i po prostu nie piszę.

A co mi przeszkadza? Chyba już o tym pisałem - najogólniej mówiąc forum przestaje być dyskusyjne i robi się z niego zbiór blogów.

Jestem Europejczykiem.

Nie przeżywam, tylko mam to w dupie i po prostu nie piszę.

A co mi przeszkadza? Chyba już o tym pisałem - najogólniej mówiąc forum przestaje być dyskusyjne i robi się z niego zbiór blogów.

To zwykły brak tolerancji i zamknietośc własnych zapatrywań. Nie ma się, co dziwić, jesli panuje moda, że ja (my) mamy rację a reszta to idioci. Internet niszczy umiejetność rozmowy, na dodatek media i propaganda szczują jednych na drugich.

Dyskusja to coś, co w dzisiejszych czasach jest nie trendy. Dokłada się moderowanie, cenzura propmujące donoszenie i masz taki wynik.

To nie moderatorzy mają walczyć z głupota tylko użytkownicy

- przepraszam, że spytam - a jaka jest definicja głupoty ? - chyba nie będzie to ustalane metodą głosowania ? - bo wtedy i Kopernik nie miałby szans :)

excelvinyl winylmania blog szukaj

• Redaktorzy

Autor ma zawieszone konto / a , ale chyba i tak nadaje pod trzecim nickiem.

Zakładka analog , temat "Dlaczego Vinyl nie brzmi lepiej od cd " na pierwszej stronie jest mój post.

Odblokowali Cię? Też mam tam bana dożywotniego.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Nie nieee , uczynny jakże moderator Sławek się obraził na ostry fragment mego postu .....bo jak tu się nie w***ić kiedy miast zdiąć bana nałożonego przez klona

wypisuje historię moich ostatnich banów , gdzie ja jestem.........:(

Nie Ty jeden :-) ja tam mam bana za udowodnienie, że disco i autor wątku to jeden troll. Od września go mam :-))) Zgodnie z twierdzeniem Sławka zdjęcie bana to zadanie autora wątku, tylko że :-)))))) Autor występujący w swym trzecim wcieleniu twierdzi że to nie on :-))) A autora wątku już nie ma.

Przywrócenie wiec zbanowanych w tym wątku jest niemożliwe :-)))))

Taki burdel :-)))

W.

Takie jaja tylko na AudioStereo.pl ;)

Kiedyś już była migracja sporej części użytkowników do Ah :-) Cóś mi się wydaje że historia znów przypomni swoje podstawowe prawo :-)))

W.

ja tam mam bana za udowodnienie, że disco i autor wątku to jeden troll. Od września go mam :-)))

Jak żeś tego dokonał?? :))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie Ty jeden :-) ja tam mam bana za udowodnienie, że disco i autor wątku to jeden troll. Od września go mam :-))) Zgodnie z twierdzeniem Sławka zdjęcie bana to zadanie autora wątku, tylko że :-)))))) Autor występujący w swym trzecim wcieleniu twierdzi że to nie on :-))) A autora wątku już nie ma.

Przywrócenie wiec zbanowanych w tym wątku jest niemożliwe :-)))))

Taki burdel :-)))

W.

A co z naszym ulubionym Baldem?

Przy pomocy przyjaciela. Znasz go przecież :-)))

Serdeczności, Włodek.

Ja od tamtego momentu też mam tam bana:))

Pozdrawiam!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A po co? :))

Zapomniałem, że taki temat w ogóle istnieje dopóki nie przypomniałeś mi o nim:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.