Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że jest jakiś problem ze skrzynkami na @wp.pl. Na inne skrzynki maile dochodzą prawidłowo. Czy masz możliwość zmiany maila na innego? Tak, wiem że to słabe rozwiązanie.

Witam.Dzisiaj doszło zaległe powiadomienie na e-mail, oraz teraźniejsze.

Zmieniać e-maila na innego nie mam zamiaru.Dzięki, pozdrawiam .

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

- może nie wiesz / no bo niby skąd miałbyś wiedzieć ? / - że określenie adwersarza per "ten człowiek", ma wydźwięk pejoratywny, czyli mówiąc językiem dla Ciebie zrozumiałym - jest po prostu niegrzeczne....

Eeee tam, mógł napisać coś gorszego.

Biorąc pod uwagę forumowe standardy powiedziałbym: grzecznie zdystansował się od postawy adwersarza ;-).

Podejrzewam, że część czytających nawet się nie zorientowała :-).

Jestem Europejczykiem.

Mariusz wyślij mi jakąś wiadomość ;) Ja Tobie wysłałem.

Właśnie widziałem, i nie mogłem dojść o co Ci chodzi.??

Już wysyłam. :)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

- może nie wiesz / no bo niby skąd miałbyś wiedzieć ? /

A tą figurę retoryczną jak nazwałbyś wykształcony i kulturalny człowieku ? Gdybyś nie wiedział, możemy poprosić o opinię moderację? Wszak to Twój ulubiony sposób, nieprawdaż?

W.

A tą figurę retoryczną jak nazwałbyś wykształcony i kulturalny człowieku ? Gdybyś nie wiedział, możemy poprosić o opinię moderację? Wszak to Twój ulubiony sposób, nieprawdaż?

W.

- radzę Ci, abyś się opanował i nie pisał postów pod wpływem chwilowych negatywnych emocji i frustracji - daj sobie czas, przeanalizuj przemyśl, poradź się kogoś, może przejedź się na rowerze, wypij kawę, zapal, zjedz ciastko - być może wtedy Twoje posty będą mniej agresywne, bardziej strawne i że tak powiem, będą się trzymały , przepraszam za wyrażenie, kupy....

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gość papageno

(Konto usunięte)

Jak miło spotkać, na tej pełnej zdradzieckich pułapek drodze, człowieka, któren jest w stanie przyznać się do błędu i jeszcze podziękować za jego wskazanie. Zaiste, rzadki to przypadek.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Hominem quero? Przepraszam, łacińskie cytaty są tu źle widziane. To po polsku:

"Pakliby który z was dwóch albo z innych ludzi rycerskich w izbie będących przeciwił się temu, iże najcudniejsza i najcnotliwsza dziewka na świecie jest panna Danuta Jurandówna ze Spychowa, tego pozywam na walkę konną albo pieszą do pierwszego klęknięcia alibo do ostatniego tchu".

Jak miło spotkać, na tej pełnej zdradzieckich pułapek drodze, człowieka, któren jest w stanie przyznać się do błędu i jeszcze podziękować za jego wskazanie. Zaiste, rzadki to przypadek.

Zaiste rzadki, zwłaszcza że zwraca na to autor wielu oszczerstw i kłamstw, które mu w stosownych wątkach udowodniłem...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gdzie się podział wątek Szymona o pokoju DIY na AudioShow 2014? A jeżeli został usunięty, to z jakiego powodu?

Dokładnie to samo chciałem napisać.

To już jest jawne kur..estwo!!!

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość jamówię

(Konto usunięte)

No właśnie , i dlaczego dostał krechę__________ZBANOWANY!

Na stałe!????za co?????czy ktoś to ma zamiar wyjaśnić???

W którym miejscu w jedynym wpisie Szymona w "znikniętym"wątku Szymon złamał regulamin, ma ktoś screena?

Ktoś tu chyba zwariował. Łatwość banowania ludzi na audiostereo zaczyna być mocno podejrzane, bez żadnych wyjaśnień i tłumaczeń z kompletnym lekceważeniem innych użytkowników forum. Nie podoba mi sie to i proszę o wyjaśnienia.

Proszę o wyjaśnienie przez moderację dlaczego zniknął wątek Szymona,i za co on sam został zbanowany.

Ktoś tu uważa forum za swój prywatny folwark?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Jeżeli jak twierdzi wielu forumowiczów, jest to prywatna wojenka Paltona, to zwracam się do właścicieli Portalu o natychmiastowe usunięcie tego pana z funkcji moderatora i zbanowanie go za nadużywanie władzy i nie respektowanie regulaminu.Powtarzam,jeśli to podejrzenie sugerowane przez wielu forumowiczów, faktycznie się potwierdzi.Szymon nie złamał regulaminu więc jest to skandal bez precedensu!!!

Jeżeli jak twierdzi wielu forumowiczów, jest to prywatna wojenka Paltona, to zwracam się do właścicieli Portalu o natychmiastowe usunięcie tego pana z funkcji moderatora i zbanowanie go za nadużywanie władzy i nie respektowanie regulaminu.Powtarzam,jeśli to podejrzenie sugerowane przez wielu forumowiczów, faktycznie się potwierdzi.Szymon nie złamał regulaminu więc jest to skandal bez precedensu!!!

Zobaczymy kiedy ktoś z moderacji wyjaśni nam zaistniałą sytuację.

delikatnie mówiąc - ktoś przegiął. i to mocno. i ktoś za takie rzeczy jak ginące wątki / osoby - musi odpowiadać. proszę przywrócić (ewentualnie zamknięty) wątek z opisem moderacji - dlaczego został usunięty. to się należy użytkownikom.

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość jamówię

(Konto usunięte)

delikatnie mówiąc - ktoś przegiął. i to mocno. i ktoś za takie rzeczy jak ginące wątki / osoby - musi odpowiadać. proszę przywrócić (ewentualnie zamknięty) wątek z opisem moderacji - dlaczego został usunięty. to się należy użytkownikom.

Gdybym był reklamodawcą więcej złamanego grosza bym tu nie zainwestował.Panie Skrzypczak, proszę zmusić swoich pracowników do reakcji.Jeszcze raz powtarzam,jeśli jedynym powodem dla którego zniknął wątek jest osobista wojna Paltona(jeśli się to potwierdzi)to należy go usunąć i zbanować i proszę to w szybkim czasie wyjaśnić.

- wcale mnie nie dziwią te posty - też mam bardzo negatywne doświadczenia związane z działaniem moderacji - jeżeli moderator staje się stroną w sporze, to naprawdę nie wiem jak to nazwać ... skandal, żenada, nieodpowiedzialność, niekompetencja, jaja ?

excelvinyl winylmania blog szukaj

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.