Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

A ja, jako moderator, proponuję zaprzestać wzajemnych personalnych kłótni, stosowanych jako substytut dyskusji merytorycznych, do tego w wątkach kompletnie do tego nie przeznaczonych. I to dopiero wyjdzie wszystkim na zdrowie. W przeciwnym razie sami sobie zablokujecie możliwość prowadzenia dyskusji jakiejkolwiek, w związku z wprowadzoną automatyką punktową.

Co zapewne wyjdzie na zdrowie całej reszcie, ale niekoniecznie Wam. Więc radzę ten fakt wziąć pod rozwagę, przed dalszymi tego typu wpisami, jeśli komuś faktycznie zależy na całej populacji forum. A nie tylko na jednej grupie użytkowników.

A gdyby ktoś zamierzał się skarżyć to tu jest tutorial.

A w czym uchybiłem wspomnianym elegantom?

Dżentelmeni idą na pistolety.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Moze zainteresujcie sie tez avatarami uzytkowników, bo niektórzy sie za bardzo identyfikują z umysłowym ograniczeniem, w obrazkach zamieszczanych przy nickach.

Zainteresowaliśmy się, co widać w dalszej części wątku do którego najprawdopodobniej Kolega _avw_ się odnosi.

A propos, piszę "najprawdopodobniej" gdyż zamiast zastosować metodę oczywistą, poprzez zgłoszenie na panel i zwrócenie uwagi moderacji, na fakt, że gdzieś źle się dzieje, Kolega wolał wybrać metodę "naokoło" każąc nam się domyślać o co chodzi i w którym wątku. Na przyszłość proponuję więc użyć metody właściwej, jako najskuteczniejszej ze względów oczywistych. A adekwatna reakcja na pewno się pojawi.

Jedak nie jest dobrze, w tej chwili na stronie jako ostatni post widnieje jamówie z 18,11, a w zakładce jest post gratefullde i co? Wzorem Rydza stawiać kropki?

W.

- zakładka analog jest praktycznie martwa i długo się nie podniesie, jeżeli w ogóle, a moderacja zachowuje się tak jakby userzy dobijali się na to forum drzwiami i oknami - pamiętam, w "normalnych" czasach w porywach było coś ok 20 osób na linii, czyli typowy niszowy grajdół, ale coś się działo - gdy kilkunastu najbardziej aktywnych odeszło w ramach protestu, to wiadomo, zrobiła się plaża, a moderacja skutecznie zniechęca swoimi działaniami tych nielicznych, którym jeszcze chce się pisać. Ja dawniej prawie nie wchodziłem na bocznicę, a teraz jestem codziennie i muszę czytać te duby smalone w temacie uzdrowienia forum, które nic nie wnoszą, bo są olewane i wycinane. Skoro tytuł wątku jest "Propozycje i uwagi dotyczące Forum " to nie bardzo rozumiem dlaczego mamy nie rozmawiać o moderacji ? - to tyle przemyśleń na dzień dzisiejszy - właściwie to odchodzi mi ochota na permanentne kopanie się z koniem...pzdr..

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

- zakładka analog jest praktycznie martwa i długo się nie podniesie, jeżeli w ogóle, a moderacja zachowuje się tak jakby userzy dobijali się na to forum drzwiami i oknami - pamiętam, w "normalnych" czasach w porywach było coś ok 20 osób na linii, czyli typowy niszowy grajdół, ale coś się działo - gdy kilkunastu najbardziej aktywnych odeszło w ramach protestu, to wiadomo, zrobiła się plaża, a moderacja skutecznie zniechęca swoimi działaniami tych nielicznych, którym jeszcze chce się pisać. Ja dawniej prawie nie wchodziłem na bocznicę, a teraz jestem codziennie i muszę czytać te duby smalone w temacie uzdrowienia forum, które nic nie wnoszą, bo są olewane i wycinane. Skoro tytuł wątku jest "Propozycje i uwagi dotyczące Forum " to nie bardzo rozumiem dlaczego mamy nie rozmawiać o moderacji ? - to tyle przemyśleń na dzień dzisiejszy - właściwie to odchodzi mi ochota na permanentne kopanie się z koniem...pzdr..

No coś Ty :)

A mają?

Tego nie wiem, ja już z tym skończyłem...

188302.1.jpg

Jozwa, może przenieś naszego offa do wątku "Rozmowy na luzie" bo wiesz...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Od 4 godż wszystko śmiga , zobaczymy jak długo .

Co tak śmiga? Gdzie śmiga?

Chyba na konkurencyjne forum przez pomyłkę wszedłeś.

Hasło na dziś:

UPS! COŚ POSZŁO NIE TAK

Poza tym jak od miesięcy:

79979_19_08_13_4_35_19.gif

W związku z powyższym mam propozycję dotyczacą forum:

Poprawcie to co jest do poprawienia miast uganiać się za userami.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Ja używam Chrome, ustawienia/prywatność/wyczyść dane przeglądarki

Dzięki!

Co tak śmiga? Gdzie śmiga?

W porównaniu do dnia wczorajszego , gdzie strona otwierała się minutę ,albo w ogóle się nie otwierała bo wywalało SQL / serwer , nie wchodziły napisane posty , to dzisiaj jednak śmiga ! :)

Ale Włodku, wszystko jest ok, gdyż mojego wpisu zapewne za moment już nie będzie :)

Pozdrawiam

To znaczy że będąc teraz troszkę zarobionym i nie siedząc rzetelnie przed kompem na forum, nie jest mi dane odczytać wszystkich wpisów z powodu gorliwości adminów wywołanej czynieniem napraw moderacyjej najwyższej?

Toć to wyraźna zmiana jednak, skoro działają szybciej niż ładowanie stron na forumnie :-)

Gratuluje pełen podziwu.

Włodek.

dzie strona otwierała się minutę ,albo w ogóle się nie otwierała bo wywalało SQL / serwer , nie wchodziły napisane posty , to dzisiaj jednak śmiga ! :)

U mnie wczoraj chodziło, czyli co to zmienia dla ogółu.

Internetowe późne średniowiecze skoro sukcesem jest zejść z minuty na 20 sekund ;))

...a poważnie, to chyba nie o to chodzi aby z byle czego się cieszyć.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

To znaczy że będąc teraz troszkę zarobionym i nie siedząc rzetelnie przed kompem na forum, nie jest mi dane odczytać wszystkich wpisów z powodu gorliwości adminów wywołanej czynieniem napraw moderacyjej najwyższej?

Toć to wyraźna zmiana jednak, skoro działają szybciej niż ładowanie stron na forumnie :-)

Gratuluje pełen podziwu.

Włodek.

Obecnie muszą mieć chyba jakąś naradę, gdyż żaden z dementorów, już jakiś dłuższy czas, nie uczestniczy w naszym miłym i niemalże rodzinnym życiu.

faktycznie, wczorajsze błędy SQL przeminęły z wiatrem

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość rydz

(Konto usunięte)

No właśnie nie ! znowu wywala SQL , nacieszyłem się że hej , a teraz idę wk****ny spać!

Ps. może śmigać zaczęło u Włodka!

No właśnie nie ! znowu wywala SQL , nacieszyłem się że hej , a teraz idę wk****ny spać!

Ps. może śmigać zaczęło u Włodka!?

faktycznie wróciły i u mnie. Jak to miło zobaczyć coś znajomego

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ps. może śmigać zaczęło u Włodka!

Ps. może śmigać zaczęło u Włodka!?

Krzychu, u Włodka bez zmian :-) Qsl wpożo, ale jak ładuje się do "kościółka" to spoko zdążam się odlać mimo prostaty :-)

Serdeczności do poduchy i olej nerwy bo teściowa ci się przyśni :-)

Włodek.

Ps.

I odstaw ten browar, bo czkawki dostałeś :-)))

Gość rochu

(Konto usunięte)

Ostatnie 24h - tylko 270 postów poza Bocznicą czyli mniej więcej połowa tego co bywało przed akcją z początku maja.

Te problemy techniczne muszą być chyba bardzo poważne ; )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.