Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje jakaś możliwość, żeby mi co chwilę nie wyskakiwały te paski reklam na dole ekranu? Wqrwia mnie to ścierwo niemożebnie... nie nadążam zwijać. W moim przypadku to akurat antyreklama - bo jestem gotów kupić wszystko i wszędzie, byle nie z tego cholernego paska... ;-)

No niestety, tego forum od dawna nie da się normalnie przeglądać, choćby człowiek miał anielską cierpliwość. Widać administracja nie ogranicza reklam do tych nieupierdliwych, tylko hurtem ładuje każdy typ dziadostwa. W zależności od przeglądarki masz różne blokery reklam i wyskakujących okienek, to jedyne wyjście.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Czy istnieje jakaś możliwość, żeby mi co chwilę nie wyskakiwały te paski reklam na dole ekranu? Wqrwia mnie to ścierwo niemożebnie... nie nadążam zwijać

Właśnie chodzi o to żeby zwijać!

Ja nie zwinę żadnej,żeby nawet ch,,j na ch,ju stawał!

wk***ia mnie to niesamowicie.

Zlikwidujcie ten wirujący, atrakcyjny pasek, nie da się czytać tego forum.

Wystarczy że ciśnienie nam podnoszą Wiadomości, ale tutaj powinien być relaks!

Mało tu reklam, nich sobie będą, ale ten pasek to przegięcie.

Pojawia się , i znika.To zabawa Świąteczna w kotka i myszkę?Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość rydz

(Konto usunięte)

Potrafią zagrać na nerwach,i to przed samymi świętami,zalatany człowiek wpada od czasu do czasu na szybko zerknąć,napisać coś,a co widzi?REKLAMA nachalna!

Ciężko coś dopisać,trzeba czekać długo nim przesunie sie paseczek,inaczej trza nań kliknąć! taki ch.j jak słonia trąba,niedoczekanie bym to zrobił,żegnam taki cyrk!

Też sądzę że Admistracja powinna przemyśleć to zagadnienie. Wszyscy wiedzą że to nie problem by takie reklamy zablokować, z drugiej strony - chyba nie o to chodzi, a raczej o to by były one na tyle mało natarczywe że większości ludzi nie będzie chciało się szukać dodatkowych narzędzi do blokowania.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Administratorzy

Czy istnieje jakaś możliwość, żeby mi co chwilę nie wyskakiwały te paski reklam na dole ekranu? Wqrwia mnie to ścierwo niemożebnie... nie nadążam zwijać. W moim przypadku to akurat antyreklama - bo jestem gotów kupić wszystko i wszędzie, byle nie z tego cholernego paska... ;-)

Zgłoszę do agencji, by nałożyli na to jakiś capping - tj. powiedzmy 1-3 wyświetlenie na danego użytkownika i koniec. W tej chwili faktycznie to słabo skonfigurowali.

edit:

Pragnę przekazać informację, iż wspomniane kampanie zostały ograniczone do 3 odsłon na użytkownika.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Zgłosiłem to Lenovo, też powinno dostać capping. Wszystko powinno wrócić do normy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość Heliand

(Konto usunięte)

Te paski są straszliwie upierdliwe i nie działają na nie blokery. Ale - wystarczy wejść w opcje/ustawienia w Explorerze lub Chrome i wyłączyć obsługę Adobe Flash - strona otwiera się dalej, wolna od wszelkiego rodzaju migadełek, wysuwaczków, wyskoczków i innych denerwujących cudaków.

Polecam

Co Ty chcesz tu wykłady z matmy prowadzić?

Te paski są straszliwie upierdliwe i nie działają na nie blokery. Ale - wystarczy wejść w opcje/ustawienia w Explorerze lub Chrome i wyłączyć obsługę Adobe Flash - strona otwiera się dalej, wolna od wszelkiego rodzaju migadełek, wysuwaczków, wyskoczków i innych denerwujących cudaków.

Polecam

Nie wiem o jakich blokerach piszesz, ale ja używam FF i o tych upierdliwych reklamach wiem tylko z tego wątku. Zostawiłem tylko jedną reklamkę zamieszczoną na górnym pasku z liczbą odpowiedzi w temacie, szkoda mi się jej zrobiło:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Heliand

(Konto usunięte)

Ha, FF sobie z tym radzi chyba najlepiej, w IE w końcu mi się to udało uruchomić, ale w Chrome nie. W każdym razie - ja rozumiem konieczność reklam, ale nie muszą mi włazić w oczy co chwilę w każdym miejscu.

Wesołych!

• 2 tygodnie później...

dlaczego nie widać kto nasze wpisy ocenia ,chodzi o te szklaneczki

Przecie wiadomo, że ja nie dostaje od Jaro, a Jaro ode mnie ;) (chociaż róznie to bywa).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przecie wiadomo, że ja nie dostaje od Jaro, a Jaro ode mnie ;) (chociaż róznie to bywa).

czyżbyś nie uwzględnił tej zmiany w postanowieniach na 2013r.:)

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.