Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie przynudzałbym, ale sprawa wypłynęła kilka dni temu, i na pewno grubo po aktualizacji przeglądarki.

Czyli po aktualizacji było w dalszym ciągu ok, a od kilku dni jest kiszka.

Co najdziwniejsze w tym wszystkim, to że "czasami jest dobrze, czasami źle", jak dziś.

Może jednak ktoś tam gdzieś paluchy wkłada ?

Napisałem posta, przyjęło...i nima:( Panowie to problem techniczny z którym nasi skądinąd kochani admini sobie nie radzą.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

.... tylko włącz nową płytę Fish'a - jest świetna :)

Jeszcze jej nie kupiłem, ale skoro tak zachwalasz, a lubię jego dokonania, to będę wręcz zmuszony i ten krążek nabyć :-)

Gość

(Konto usunięte)

Co Ty EmErEkO, rybę słuchasz, jak głosu nie mają?

Nie słucham, przeglądam tylko książeczkę z pięknymi, jak zawsze, grafikami Marka Wilkinsona ;)

PS A przed Wigilią zawsze widziałem, jak karpie pływające w wannie poruszały ustami; nachylałem się nad nimi, próbując coś usłyszeć, ale wtedy wpadał do łazienki tata i oznajmiał: zabijajmy, nikt nie woła...

Jeszcze jej nie kupiłem, ale skoro tak zachwalasz, a lubię jego dokonania, to będę wręcz zmuszony i ten krążek nabyć :-)

Jestem fanem tylko 4 pierwszych płyt Marillionu - solowe Fish'a to przede wszystkim pierwsza (Vigil...), z resztą tak średnio było, ale ostatnia (A Feast...) jest naprawdę świetna! :)

zabijajmy, nikt nie woła...

mój mówi: Jedzmy, nie ma woła...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz już wszystko działa, a ja nie uskuteczniałem żadnego czyszczenia przeglądarki

U mnie to samo, juz działa. Odczekałam spokojnie i dzięki temu pewnie mniej ludzi obraziłem :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

<br />U mnie to samo, juz działa. Odczekałam spokojnie i dzięki temu pewnie mniej ludzi obraziłem :-) <br />

Już przywykli do tego;) a ja raczej odczekam rok, dwa aż mi procenty urosną;-))

Pozdrawiam

Tomasz

nie wiem czy bylo ale napisze...

moim zdaniem "kolejki" otrzymane na bocznicy nie powinny sie liczyc!

koledzy ktorzy "dyskutuja" na tematy polityczne i o innych UFO czesto nie zagladaja do innych zakladek a czesto maja status "audioholika"

to sa jakies zarty

...

koledzy ktorzy "dyskutuja" na tematy polityczne i o innych UFO czesto nie zagladaja do innych zakladek a czesto maja status "audioholika"

to sa jakies zarty

Na Bocznicy dyskutuje się o istocie Hi-End, archiwizacji zawartości nośników audio, sposobach...

To ostatnie wątki.

I ciekawe:

Wątki jak najbardziej merytoryczne a przeniesione an Bocznicę...

A rozpieprzają te wątki ci, którzy potrafią opowiadać o kablach dziesiątkami postów swoje fantasmagorie w zakładce Hi-End...

A w czym ci przeszkadza cudze podniecenie???

umiesz troche sie skupic i czytac miedzy wierszami?

Wątki jak najbardziej merytoryczne a przeniesione an Bocznicę...

to inna sprawa

ale tak w temacie:

to w dalszym ciagu forum o audio a nie o smolensku i ufo

A skąd ty to możesz wiedzieć? ile mam ci postawić kolejek aby twoje sumienie było zaspokojone?;)

Pozdrawiam

Tomasz

Na Bocznicy często ładujemy akumulatory i czerpiemy inspirację do dalszej i jeszcze bardziej efektywniejszej pomocy innym kolegom

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A skąd ty to możesz wiedzieć? ile mam ci postawić kolejek aby twoje sumienie było zaspokojone?;)

Ba! Nawet jeśli ktoś wypowiada się głównie na bocznicy, to skąd można wiedzieć jaka jest jego wiedza o audio? Tu jest trochę ludzi, których zmęczyło ciągłe pisanie tego samego w zakładkach tematycznych, lub nie maja zwyczaju gadać o kablach USB etc.

Mam pytanie - czy będziecie mieli coś przeciwko jak skorzystam z drugiego konta w pracy?

Wieczorem będę pierd@lił głupoty a rano przy kawce wejdę klepnę 3 wpisy i postawie sobie kolejki za wczorajszy dzień.

Co daje te punkty? rozdają jakieś długopisy ?

pytam szczerze bo w FAQ nie znalazłem a myślałem, że to jest coś w stylu ''LubieTo''.

Czy to chodzi o wejście do tego Klubu? I od ilu punktów ?

Mam pytanie - czy będziecie mieli coś przeciwko jak skorzystam z drugiego konta w pracy?

Tak Kolegę w domu wychowali ? Być nieuczciwym ? Kolega jest audiofilem ceniącym dobrą muzykę ?

Jestem pod wrażeniem :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co daje te punkty? rozdają jakieś długopisy ?

Cel punktów jest jasny i oczywisty widząc wpis, z którym się zgadzam zamiast pisać i cytować odp. w stylu: tak, oczywiście, masz racje itd. po prostu potwierdzam to dając komuś plusa. Zbieranie tych punktów w profilu traktuje jako wartość kolekcjonerską :) w żadnym wypadku nie jest to wyznacznik zainteresowania, wiedzy czy upodobań!

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Ale to jednak trochę głupie jest z tymi punktami. No bo po co one są, jak nie przedstawiają żadnej wartości? Szczególnie na bocznicy. Np. w temacie z kawałami stawia się kolejki za to, że mi się kawał spodobał i mnie rozbawił. To nic przecież nie oznacza poza tym, że dana osoba wkleiła śmieszny kawał. Takie kolekcjonowanie, ale dla samego kolekcjonowania.

A druga sprawa, czemu to są akurat kolejki - coś co wprost kojarzy się z alkoholem. Po pierwsze - ustawa o wychowaniu w trzeźwości :-) Po drugie, jest to szklaneczka, w której wyraźnie widać kostki lodu, co właściwie wprost oznacza łyski on de roks. A jak ja nie lubię? Opcji z pszeniczniakiem nie ma. A jak ktoś jest abstynentem? Albo pije bez lodu? ;-)

Tak Kolegę w domu wychowali ? Być nieuczciwym ? Kolega jest audiofilem ceniącym dobrą muzykę ?

Jestem pod wrażeniem :-).

Moja Św. pamięci babcia była audiofilem. Zawsze w kuchni poprawiała radyjko, żeby nieszmniało jak łomatko. I nigdy pod żadnym pozorem nie wbijała na forum AS pieprzyć o polityce, bo wiedziała doskonale, że kolejka w biedronce jest najlepszym gronem krytyków ''żondu''. Czasem miała chwile wątpliwości, wszak w Tupolewach też są kable a retoryka polityków przypominała jej bełkot recenzenta audio. Jednak nigdy nie dała się złamać.

Właściwie mi to nie przeszkadza. Po prostu się nie udzielam i tyle. To nie obowiązek. Serio myślałem, że te punkty po coś są i dają jakieś możliwości - Typu zniżki na sprzęt czy możliwość testowania ( choćby filcowych podkładek pod pilota ).

Serio myślałem, że te punkty po coś są i dają jakieś możliwości - Typu zniżki na sprzęt czy możliwość testowania ( choćby filcowych podkładek pod pilota ).

Zostań Klubowiczem, będziesz miał inny, wyróżniający się kolorek, dostaniesz też zniżki i być może kiedyś staniesz się właścicielem filcowej podkładki

Zostań Klubowiczem, będziesz miał inny, wyróżniający się kolorek, dostaniesz też zniżki i być może kiedyś staniesz się właścicielem filcowej podkładki

Jeśli wpuszczają tam tylko na podstawie chęci ... to ch@#K z takim KLUBEM. Zero prestiżu - Nie zaistnieje w ten sposób w świecie elit audiofilskich :-/

A jak ja nie lubię?

Ale może ten komu się stawia lubi ?

Opcji z pszeniczniakiem nie ma

To tylko kwestia wyobraźni. Audiofilskiej oczywiście ;-)

A jak ktoś jest abstynentem?

To też kwestia wyobraźni. Np można w tej szklance wyobrazić sobie mleko :-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.