Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli już jesteśmy przy wątkach promocjnych, nie oznaczonych jako sponsorowane, to co można powiedzieć o wątku "Elberoth's Audio Nirvana" ?

Czy będzie on oznaczony jako sponsorowany, czy też zamknięty?

I co z procederem "wzmacniania" uprawianym m.in. w wyżej wymienionym wątku?

... Wszyscy dowiedzieli się kim jest autor, tak jak wspomniałem, został za to napiętnowany głosami publicznej dezaprobaty.

Ha ha ha! "Piętnowanie publiczną dezaprobatą" to mizerny mechanizm moderacji forum. Wątek powinien zostać przeniesiony do "sponsorowanych" bo takim on jest - to raz.

Dwa - nadal wprowadza nowych użytkowników w błąd (np. mnie). Jeżeli ktoś nie przeczyta pierwszych dwóch stron dokładnie, to się nie zorientuje.

Że ja muszę moderatorowi takie rzeczy tłumaczyć.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość

(Konto usunięte)

Już spieszę z wyjaśnieniami - wyobraź sobie że na bezstronnym forum informatycznym temat "klub miłośników windows'a" założył i prowadzi Bill Gates.

A samo istnienie wątku "Audio-GD" w zakładce klubowej nijak nie przeczy idei forum.

Ha ha ha! "Piętnowanie publiczną dezaprobatą" to mizerny mechanizm moderacji forum. Wątek powinien zostać przeniesiony do "sponsorowanych" bo takim on jest - to raz.

Dwa - nadal wprowadza nowych użytkowników w błąd (np. mnie). Jeżeli ktoś nie przeczyta pierwszych dwóch stron dokładnie, to się nie zorientuje.

Nieetycznym jest zakładanie klubów przez branżę handlującą danym produktem. W związku z tym, zamykam temat. Jeśli są osoby zainteresowane tym tematem, proszę o założenie podobnego tematu.

(http://www.audiostereo.pl/klub-ultralink_107443.html#entry3039043)

No! :)

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Przepraszam "nie chcem ale muszem" się zapytać :

Czy administracja/właściciele tego forum mają zamiar coś zrobić ze ślamazarnym ładowaniem się stron tego forum?

W obecnej sytuacji jest tak ,że w przerwie pomiędzy ładowaniem się poszczególnych stron mam czas na to aby np. odgrzać sobie obiad.

Przyznaję ,że taka sytuacja jest ździebko frustrująca.

Może ktoś z Szanownej Administracji raczy mi wyjaśnić dlaczego nie można w normalny sposób zapisać adresu audio****.pl? Trzeba to robić tak:

a u d i o c a f e . pl

Na dodatek blokada występuje na PW, co jest zwykłym naruszeniem poufności korespondencji prywatnej.

Dlatego proszę o wyjaśnienia i ostrzegam, że usunięcie tego wpisu będzie miało konsekwencje prawne.

Gość

(Konto usunięte)

Ponoć nadciąga świeża krew i ma być równość. Poczekamy, zobaczymy.

Napisałbym coś, ale Admin prosił i dlatego uszanuję tę prośbę. Niemniej mam takie nieodparte skojarzenie:

http://www.youtube.com/watch?v=z3cDboNvmrE

No! :)

• Redaktorzy

Jeśli już jesteśmy przy wątkach promocjnych, nie oznaczonych jako sponsorowane, to co można powiedzieć o wątku "Elberoth's Audio Nirvana" ?

Osobiste konflikty, sympatie lub ich brak pomiędzy forumowiczami nie stanową przedmiotu zainteresowania moderacji, dopóki nie powodują agresji. Proszę unikać agresji, a wszystko będzie dobrze.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Czepiacie się wszyscy. Ja stawiam prosty do spełnienia postulat. Nie wolno się czepiać. Polewkę sobie robicie z tak poważnego wątku. To Ci, których się czepiacie, już od kilku dni z mozołem i w pocie czoła, z podkrążonymi oczami, w dniu rodziny ją porzucają by tu społecznie, z pełnym zaangażowaniem tworzyć nowy, wybitny, multikulti oraz ekumeniczny, ponad podziałami, sprawiedliwy a nade wszystko nie pozostawiający cienia nadziei dla Waszych bezeceństw, Regulamin ! Nowy Testament tego forum, zbiór prawd objawionych... O, powiadam O! Wy niewdzięcznicy! To dla dobra Waszego, Naszego i Ich... Dość tego śmiacia się wreszcie, spoważniejcie :) Natychmiast :)

Proszę by M. lub A1 uwzględnili mój postulat by się nie czepiać. Zresztą, z góry dziękuję :)

PS

Uprasza się wszystkich o uwydatnienie wszelkich cech przystosowawczych, po wprowadzeniu Nowego Testamentu w życie, przetrwają tylko jednostki silne milczeniem i z mocno zaciśniętymi zębami, pogodzeni z losem, wolne dotąd patki gruchną o ziemię z podciętym skrzydłami... I nic nie będzie już takie samo.... :(

Czy administracja/właściciele tego forum mają zamiar coś zrobić ze ślamazarnym ładowaniem się stron tego forum?

W obecnej sytuacji jest tak ,że w przerwie pomiędzy ładowaniem się poszczególnych stron mam czas na to aby np. odgrzać sobie obiad.

Przyznaję ,że taka sytuacja jest ździebko frustrująca.

Co prawda nie mam w tym temacie żadnej mocy sprawczej - ale zapytam z ciekawości: ile trwa ładowanie jednej strony i która jest tak wolna? U mnie też nie działa zbyt szybko, ale są to opóźnienia kilku, co najwyżej kilkunastu sekund - stąd jestem ciekaw. A internet mam typowo wiejski, czyli przez modem 3G, nazywany przez niektórych "potrójnym G".

Jednocześnie muszę przeprosić, głównie xniwax'a: tekst nowych zasad jest praktycznie gotowy, ale trzeba go zweryfikować z działaniem automatu forum, stąd jeszcze chwilka cierpliwości potrzebna - nie chcemy na tym polu żadnych rozbieżności.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Co prawda nie mam w tym temacie żadnej mocy sprawczej - ale zapytam z ciekawości: ile trwa ładowanie jednej strony i która jest tak wolna? U mnie też nie działa zbyt szybko, ale są to opóźnienia kilku, co najwyżej kilkunastu sekund - stąd jestem ciekaw. A internet mam typowo wiejski, czyli przez modem 3G, nazywany przez niektórych "potrójnym G".

Trudno powiedzieć, o które konkretnie strony chodzi ale problem jest można powiedzieć generalny ze wszystkimi wątkami.

Raz jest lepiej , raz gorzej i może mieć to coś wspólnego z obciążeniem serwera.

Ja mam w miarę szybki internet (działa na 5,0 Ghz) i inne strony ładują nieporównywalnie szybciej (mniej więcej jakby porównać Ślimaka Winniczka z Gepardem ) ;)

Mam nieodparte wrażenie graniczące z pewnością ,że problem leży w Waszym sprzęcie lub łączach.

pozdr.

P.S.

Z drugiej strony patrząc mój komputer kiedyś projektował nawiedzony , łysy facet , chodzący boso po biurze i unikający prysznica więc nie jestem już taki pewny gdzie leży problem ;)

Osobiste konflikty, sympatie lub ich brak pomiędzy forumowiczami nie stanową przedmiotu zainteresowania moderacji, dopóki nie powodują agresji. Proszę unikać agresji, a wszystko będzie dobrze.

gdzieś to już słyszałem... "Lot nad kukułczym gniazdem" może? ...... a nieee, to przecież była komedia: "ja nie jestem agresywny, poziom agresji zero". Machulski to miał łeb, tyle lat temu.... prawie jak Orwell

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Wątek sponsorowany, jak sama nazwa wskazuje, powinien być sponsorowany. A w tym przypadku, przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo, żeby coś takiego miało miejsce.

Jeśli Kolega uważa, że wątek ten nie miał prawa bytu w klubach, to nic nie stało na przeszkodzie aby wyrazić wątpliwości 2 lata temu, a nie roztrząsać teraz po 36 stronach postów, w większości merytorycznych. Szczególnie, że ostatecznie, wątek rozwinął się prawidłowo, jak każdy wątek klubowy, zawierający zebrane informacje i dyskusje osób daną tematyką zainteresowanych.

Nie wiem jakiej obecnie oczekujesz reakcji? Usunięcia wątku i wywalenia w niebyt merytorycznych dyskusji wielu różnych użytkowników? To byłoby ich jawnym lekceważeniem. I mogli by mieć słuszne pretensje. Do działu sponsorowanych, się nie nadaje, z powodów które wyżej podałem. A sama osoba autora pierwszego postu, to trochę za mała przesłanka, aby się tam znalazł.

A jeśli uważasz, że w wątku obecnie pojawiają się treści niezgodne z zasadami, kryptoreklamowe itp. To nic nie stoi na przeszkodzie, abyś takie posty zgłosił na panel z odpowiednim uzasadnieniem swoich wątpliwości. Każde takie zgłoszenie na pewno nie będzie zignorowane, jeśli będzie mieć logiczne uzasadnienie. A stosowne działania zostaną podjęte, względem zgłoszonych treści i ich autora/autorów. Póki co nie widziałem tam żadnego tego typu zgłoszenia, aby po blisko dwóch latach roztrząsać przeszłe kwestie.

EDIT

A jeśli uważasz, że w tej kwestii, (treści reklamowych i marketingu szeptanego) po tych dwóch latach, nic się nie zmieniło na lepsze, to proponuję abyś zajrzał do działu "nowości". Jak wyglądał powiedzmy jeszcze rok temu, a jak wygląda teraz. Ale skoro tak tropisz nieprawidłowości i śledzisz je od dwóch lat, to pewnie to dostrzegłeś, jak diametralnie zmieniła się zawartość postów w tym dziale. Oczywiście pojawiają się jeszcze czasem próby nadużywania tego działu do reklamy. Ale reakcja moderacji jest praktycznie natychmiastowa i konsekwentna. Zniknęły adresy sklepów i tym podobne nieprawidłowości. Zniknęły jak kamfora i rozpłynęły się we mgle. Może czasem warto dostrzec i te lepsze strony działań moderacji.

No ale zawsze można się czegoś czepić, na przykład wątku założonego prawie 2 lata temu, ech :-(((

Wątek sponsorowany, jak sama nazwa wskazuje, powinien być sponsorowany. A w tym przypadku, przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo, żeby coś takiego miało miejsce.

Jeśli Kolega uważa, że wątek ten nie miał prawa bytu w klubach, to nic nie stało na przeszkodzie aby wyrazić wątpliwości 2 lata temu, a nie roztrząsać teraz po 36 stronach postów, w większości merytorycznych. Szczególnie, że ostatecznie, wątek rozwinął się prawidłowo, jak każdy wątek klubowy, zawierający zebrane informacje i dyskusje osób daną tematyką zainteresowanych.

Nie wiem jakiej obecnie oczekujesz reakcji? Usunięcia wątku i wywalenia w niebyt merytorycznych dyskusji wielu różnych użytkowników? To byłoby ich jawnym lekceważeniem. I mogli by mieć słuszne pretensje. Do działu sponsorowanych, się nie nadaje, z powodów które wyżej podałem. A sama osoba autora pierwszego postu, to trochę za mała przesłanka, aby się tam znalazł.

A jeśli uważasz, że w wątku obecnie pojawiają się treści niezgodne z zasadami, kryptoreklamowe itp. To nic nie stoi na przeszkodzie, abyś takie posty zgłosił na panel z odpowiednim uzasadnieniem swoich wątpliwości. Każde takie zgłoszenie na pewno nie będzie zignorowane, jeśli będzie mieć logiczne uzasadnienie. A stosowne działania zostaną podjęte, względem zgłoszonych treści i ich autora/autorów. Póki co nie widziałem tam żadnego tego typu zgłoszenia, aby po blisko dwóch latach roztrząsać przeszłe kwestie.

EDIT

A jeśli uważasz, że w tej kwestii, (treści reklamowych i marketingu szeptanego) po tych dwóch latach, nic się nie zmieniło na lepsze, to proponuję abyś zajrzał do działu "nowości". Jak wyglądał powiedzmy jeszcze rok temu, a jak wygląda teraz. Ale skoro tak tropisz nieprawidłowości i śledzisz je od dwóch lat, to pewnie to dostrzegłeś, jak diametralnie zmieniła się zawartość postów w tym dziale. Oczywiście pojawiają się jeszcze czasem próby nadużywania tego działu do reklamy. Ale reakcja moderacji jest praktycznie natychmiastowa i konsekwentna. Zniknęły adresy sklepów i tym podobne nieprawidłowości. Zniknęły jak kamfora i rozpłynęły się we mgle. Może czasem warto dostrzec i te lepsze strony działań moderacji.

No ale zawsze można się czegoś czepić, na przykład wątku założonego prawie 2 lata temu, ech :-(((

Akurat tego nie bardzo rozumiem, dlaczego jedni nazywają się "Branża" drudzy nie. Jest np . wątek o wzmacniaczach Feliks Audio, zasilaczach Tomanek i Oni są branżą.

Chyba byłoby bardziej stosownie informować uzytkowników z kim mają do czynienia.

To, że wątki są merytoryczne i szkoda je kasować to jedno, a to, że ktoś kamufluje fakt kogo reprezentuje to drugie.

Akurat w GD Audio byłeś dosyć aktywny - mam nadzieję, że to nie wpłynęło na taką a nie inną ocenę stanu rzeczy.

Pozdrawiam ))

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Czy administracja/właściciele tego forum mają zamiar coś zrobić ze ślamazarnym ładowaniem się stron tego forum? W obecnej sytuacji jest tak ,że w przerwie pomiędzy ładowaniem się poszczególnych stron mam czas na to aby np. odgrzać sobie obiad. Przyznaję ,że taka sytuacja jest ździebko frustrująca.

Jednocześnie muszę przeprosić, głównie xniwax'a: tekst nowych zasad jest praktycznie gotowy, ale trzeba go zweryfikować z działaniem automatu forum, stąd jeszcze chwilka cierpliwości potrzebna - nie chcemy na tym polu żadnych rozbieżności.

Totalna padaka jest z tym forum. Strony ładują się koszmarnie wolno - raz wolno, raz wolniej, raz bardzo wolno. Korzystanie z forum ostatnimi czasy stało się bardzo utrudnione. Mam wrażenie, że nikt nie panuje nad techniczną stroną Audiostereo.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Jeszcze raz kategorycznie żądam wyjaśnienia dlaczego nie można normalnie pisać nazwy [...]

Dlaczego zniknął mój wpis z godziny 19:19?

Ostrzegalem, że usunięcie tego wpisu i pozostawienie go bez odpowiedzi spowoduje stosowne konskwencje prawne.

Żarty się skończyły. Wszystkie moje wpisy są dokumentowane i jeśli nie otrzymam żadnej odpowiedzi, wpis zniknie, dostanę jakieś punkty lub bana, sprawa będzie miała finał w sądzie. Radzę zatem dobrze się zastanowić.

Proszę również o zajęcie stanowiska w kwestii wiadomego wątku.

Jeśli coś ma ulec zmianie, to wszyscy powinni być traktowani równo. Nie powinno być tu miejsca dla "świętycg krów" i osób, które "mogą więcej".

Wpis zniknął. Do zobaczenia w sądzie.

• Redaktorzy

(bum1234) "Jeszcze raz kategorycznie żądam wyjaśnienia dlaczego nie można normalnie pisać nazwy [...]"

Chętnie wyjaśnię w przystępnej dla kolegi formie coś, co już było wyjaśniane: dlatego, że administracja strony nie życzy sobie reklamy świeżo założonej konkurencyjnej strony z tej samej branży. Nawiasem mówiąc, występy kolegi od paru już lat podpadają pod kategorię "jak dla mnie bomba" (J.Dobrowolski). Ale nie każdego może to tak samo cieszyć jak na przykład mnie.

Tak znika bo zawiera treści niedozwolone.

To jest bezprawie i źle się dla kogoś skończy.

Wpis zniknął. Do zobaczenia w sądzie.

Czy ja dobrze widzę. Takiego podejścia do forum, nie widziałem jeszcze nigdzie.

Jeśli komuś się wydaje, że blokada nazwy cokolwiek pomoże to jest w błędzie. Jeśli Szanowni Panowie dalej bedą się zachowywać w taki sposób to pozostanie tu tylko kilka osób, oczywiście prawomyślnych oraz ich klony. I będziecie sobie Panowie dyskutować sami ze sobą.

• Redaktorzy

Czy ja dobrze widzę. Takiego podejścia do forum, nie widziałem jeszcze nigdzie.

To tylko takie sobie trollowanie, gadanie aby gadać.

"Blogi" będzie OK?

To GDAudio nie ma napisane "branża"?

A ma napisane "Branża Audio Gd"?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

(bum1234) "Jeszcze raz kategorycznie żądam wyjaśnienia dlaczego nie można normalnie pisać nazwy [...]"

Chętnie wyjaśnię w przystępnej dla kolegi formie coś, co już było wyjaśniane: dlatego, że administracja strony nie życzy sobie reklamy świeżo założonej konkurencyjnej strony z tej samej branży.

Prawda. Silnik forum umożliwia ukrywanie adresów www z zdefiniowanej listy. Na tą listę wpisaliśmy kilka adresów konkurencji, aby nie robili sobie reklamy.

Wszystkie moje wpisy są dokumentowane i jeśli nie otrzymam żadnej odpowiedzi, wpis zniknie, dostanę jakieś punkty lub bana, sprawa będzie miała finał w sądzie. Radzę zatem dobrze się zastanowić.

Szanowny bum1234. Jeśli masz jakieś problemy, zanim pójdziesz do sądu, to możesz napisać do mnie na PW lub e-mail. Przypuszczam, że sąd i tak nie potraktuje Twojej sprawy poważnie.

licznik odwiedzin macie spi.. ony od kilku dni albo tylko ja mam choc watpie sprawdzcie

sprawdzimy

Forum chodzi koszmarnie.

już naprawiamy przyczynę

100% prawda. Można się spierać i polemizować, ale w sposób asertywny i kulturalny

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Trzeba przyznać Panowie, ze postępujecie dosyć zabawnie. Mianowicie np. adresy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie są blokowane. Czy nie stanowia dla Was konkurencji?

A już np. adres

www.sou***ls

jest blokowany. A szczerze mówiac nie wiem czym różni się np. od www.hifi.pl ;-))

Z jednej strony piszecie:

"Osobiste konflikty, sympatie lub ich brak pomiędzy forumowiczami nie stanową przedmiotu zainteresowania moderacji, dopóki nie powodują agresji. Proszę unikać agresji, a wszystko będzie dobrze."

A z drugiej robicie dokładnie to samo.

Proceder "wzmacniania" jest tolerowany bez zajakniecia, jeśli autor cieszy się Wasza sympatią.

Czy to jest równe traktowanie wszystkich?

Dodam jeszcze jeden adresik:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki bum1234

za podanie adresów:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przeanalizujemy je i być może dodamy do listy

byćmoże inne adresy za jakiś czas usuniemy z listy

narazie adres, który Ty bum1234 chcesz przemycić budzi kontrowersje

i Ty o tym dobrze wiesz

ja chcę ostudzić atmosferę, a Ty chyba przeciwnie

Temat filtrowania adresów www = EOT

Jeśli ktoś ma jakieś uwagi na ten temat to zapraszam na PW.

"Osobiste konflikty, sympatie lub ich brak pomiędzy forumowiczami nie stanową przedmiotu zainteresowania moderacji, dopóki nie powodują agresji. Proszę unikać agresji, a wszystko będzie dobrze."

to dotyczy postów, PW i komentarzy

(chociaż nie wiemy co kto pisze na PW)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie chcę niczego przemycać. Nie jestem zwiazany z żadnym portalem i nie mam zamiaru niczego reklamować. Działam w zupełnie innej branży, zresztą nachalna reklama jest nie w moim stylu.

Irytuje mnie tylko wybiórcze i przede wszystkim nierówne traktowanie uzytkowników, a także portali.

Wszystko wskazuje na to, że kierujecie się własnie osobistymi animozjami i Wasze działania zamiast studzić atmosferę jeszcze ja podgrzewają.

Irytuje mnie tylko wybiórcze i przede wszystkim nierówne traktowanie uzytkowników, a także portali.

Portali z branży można znaleźć więcej niż podałeś,

my wpisujemy na bieżąco te, gdzie były wykryte próby reklamy

(a za jakiś czas możemy usunąć z listy te adresy)

Wszystko wskazuje na to, że kierujecie się własnie osobistymi animozjami i Wasze działania zamiast studzić atmosferę jeszcze ja podgrzewają.

To Twoja prywatna opinia. Szanuję ją, ale nie masz racji.

jak masz jeszcze coś do napisania na ten temat, to ponownie zapraszam na PW

bo już ten temat jest EOT

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Akurat tego nie bardzo rozumiem, dlaczego jedni nazywają się "Branża" drudzy nie. Jest np . wątek o wzmacniaczach Feliks Audio, zasilaczach Tomanek i Oni są branżą.

Chyba byłoby bardziej stosownie informować uzytkowników z kim mają do czynienia.

To, że wątki są merytoryczne i szkoda je kasować to jedno, a to, że ktoś kamufluje fakt kogo reprezentuje to drugie.

Akurat w GD Audio byłeś dosyć aktywny - mam nadzieję, że to nie wpłynęło na taką a nie inną ocenę stanu rzeczy.

Pozdrawiam ))

Użytkownik po to ma oznaczenie "branża", aby wszyscy inni użytkownicy forum, mogli Jego wypowiedzi traktować z odpowiedniej perspektywy i z odpowiednim dystansem, mając na względzie że może on swoje opinie wyrażać z pozycji branżowca właśnie. I w związku z tym mogą być mocno zabarwione subiektywizmem. Ale przecież nikt też nie zamierza im bronić prawa do wypowiedzi, ważne tylko aby inni mieli świadomość, kim są osoby które się wypowiadają. Wtedy wszystko będzie ok bo będzie zachowana przejrzystość przekazu i możliwych intencji. I po to jest oznaczenie "branża".

Oczywiście ideałem by było, gdyby wszyscy branżowcy mieli taki znaczek przy swoim nicku. Jeśli więc posiadasz wiarygodne informacje, że ktoś jest branżowcem, nie ma takiego znaczka przy nicku, a jednocześnie wypowiada się poprzez "pryzmat" branży to zgłoś taką kwestię na panel. A administracja/moderacja się tym zajmie.

Przy czym od razu należy jasno napisać, nie wystarczy samo "wydaje mi się". bo nikt nie ma prawa komuś innemu nic narzucać, wyłącznie na podstawie przeczuć.

Jeśli chodzi o rzeczony wątek "Audio-GD", to jego autor ma odpowiedni znaczek przy swoim nicku, więc chyba dla wszystkich jest jasne, z jakiej pozycji i "perspektywy" się wypowiada. I dzięki temu wszyscy wiedzą, jak do takich wypowiedzi podchodzić. Więc równowaga jest zachowana i nikt tam nic na kamufluje, jak to raczyłeś określić.

A to co sugerujesz, jakobym miał coś z tym wspólnego to już absolutnie czysta insynuacja. Biorę udział w dyskusji w wątkach, w których uważam że mogę przekazać jakieś ciekawe informacje. Z tym sprzętami miałem do czynienia, na długo zanim powstał ten wątek. A sam wątek powstał wcześniej, niż zostałem moderatorem. Równie dobrze mógłbyś insynuować, że pracuję dla Appla, bo i w kwestiach audio związanych z tym sprzętem się wypowiadam. Więc bardzo Cię proszę, nawet nie próbuj między wierszami pozwalać sobie na takie sugestie. Bo to jest bardzo nieładne. A jeśli będziesz tak czynić dalej to bardzo grzecznie poproszę Cię o dowody, a nie tylko insynuacje i sugestie między wierszami. Jednocześnie oświadczam, dla jasności, że pracuję w branży urządzeń fiskalnych. Z branżą audio, nie miałem, nie mam, i nie zamierzam mieć, nic wspólnego. I proszę przyjmij to do wiadomości. Bo bardzo nie lubię takiego rzucania słów na wiatr, "między wierszami".

Nigdy bym sobie nie pozwolił na żadne tego typu zagrywki. A że z danym sprzętem miałem sporo doświadczenia własnego, co potwierdzi wielu moich znajomych, także z tego forum, to się tym doświadczeniem dzielę. Szczególnie jeśli ktoś pyta o jakieś konkrety, a ja znam na nie odpowiedź. I jednocześnie nikt inny się nie kwapi żeby na nie odpowiedzieć. Pomijam już fakt, że moje wypowiedzi bardzo często nie są pochlebne, jeśli uważam że warto napisać także o bolączkach danego sprzętu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.