Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

A jakieś konkrety? Bo argumentacja typu: jest, źle bo... źle jakoś średnio do nas trafia.

Błędy, które były zgłaszane zostały poprawione. Jeśli coś jeszcze jest do poprawki to proszę to zgłosić, ale nie w formie "nie podoba mi się", bo to nam nic nie mówi.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość partick

(Konto usunięte)

Przepraszam z góry, że nie przeczytam tych 62 stron w tym wątku...

http://www.audioster...e&module=usercp - przestaw sobie w ustawieniach (na dole strony) na 100 i będziesz miał tylko 19.

A jakieś konkrety? Bo argumentacja typu: jest, źle bo... źle jakoś średnio do nas trafia.

Błędy, które były zgłaszane zostały poprawione. Jeśli coś jeszcze jest do poprawki to proszę to zgłosić, ale nie w formie "nie podoba mi się", bo to nam nic nie mówi.

Ale co, mam tłumaczyć że stukanie się szklaneczkami, puszczanie oczek (nie żebym podsuwał pomysł...) czy szturchanie się to trochę nie na to forum? Na fotkę albo forum o kulturystyce bardziej. Tu chodzi o generalną "linię" a nie konkretne rzeczy.

A co do bałaganu to chyba nic nie trzeba pisać, wystarczy spojrzeć na załączony obrazek. Pewnie powiesz, że dla ciebie wszystko jest tam w porządku - ok, pewnie jesteś programistą tych "funkcji". 90% programistów nie jest w stanie stworzyć czegokolwiek "ładnego" stąd żeby stworzyć stronę potrzeba też designera niestety...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Przecież taki wygląd jest od czasu przejścia na IPBoard, czyli jakieś 1,5 roku. Ostatnie zmiany są raczej kosmetyczne. Co takiego się zmieniło w spisie tematów, doszły miniatury awatrów o wielkości

centymetra?

Jeśli chodzi o zestaw kolorów to możesz sobie zmienić styl (skórkę) forum.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość partick

(Konto usunięte)

Obecna ikona nie jest na pewno idealna. Jest tylko mały szczegół: ikona, której mamy użyć musi być na licencji do darmowego użytku, by można było ją legalnie wstawić. Jeśli znajdziecie taką to chętnie ją podmienimy.

a nie można zrobić ikony z fotki?

Edycja nie działa w ogóle. Nie można zapisać zmian. Przeglądarka Mozilla, System Win 7.

Co jest? Ktoś też tak ma?

Powrót po dłuższej przerwie...

Nie mogę znaleźć opcji pozwalających na zmianę ilości wyświetlanych tematów na stronie oraz ilości wpisów w temacie. Wcześniej to było w ustawieniach profilu - teraz jakoś tego nie widzę :/

O! Już działa :)

• Administratorzy

Albo przeglądarki. Pod IE faktycznie muli, ale np. pod Chrome strona ładuje się w ułamku sekundy.

Albo przeglądarki. Pod IE faktycznie muli, ale np. pod Chrome strona ładuje się w ułamku sekundy.

U mnie różnica pod IE jest minimalna w porównaniu do Chrome i Opery - ale to może kwestia wydajności komputera i systemu.

• Administratorzy

Zależy jeszcze jaka wersja IE. Między IE7, a IE9 jest trochę różnicy. Na tym komputerze też Opera i śmiga.

Chodzi o cytaty zamieszczane z innych stron www. Napisałeś w którymś z tematów, że to dotyczy Firefoxa i że na innych przeglądarkach problem nie występuje. Otóż sprawdziłem i na IE jest jeszcze gorzej a próbowałem oba tryby edycji. Zaraz po upgarde silnika zamieściłem taki cytat i był bez bugów, jak znajdę to podlinkuję.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Ok, podaj link to zbadamy sprawę. Pod Firefoxem był błąd, ale inny: po naciśnięciu CTRL+V w edytorze nie było widać wklejanego tekstu, ale to jest już naprawione.

Znalazłem

Ukryta Zawartość

i jeszcze dla porównania dzisiejsza wklejka

Ukryta Zawartość

Dobrze, że przeniosłeś to do właściwego wątku bo pewnie autor tematu by mnie zbanował:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

to są jakieś kpiny.

nie ma możliwości wejścia do wątków starszych niż proponowane.

Za to kolorki... suuuper !

Ludzie, przecież tak nie można.

Odpuszczam

Aaa, Dzięki:)

Takiej paskudy przy próbie dodania posta jeszcze nie miałem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.