Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszam awarię edycji postów ( Firefox ) , a nawiasem mówiąc wchodząc na , jakąś " podstronę " , to na ułamek pokazuje się dość duży czarny prostokąt .

Z poważaniem .

Czester

Ciekawa sprawa, która w ostatnim czasie (krótkim) kilka razy mi się przytrafiła.

Wylogowuję się (wiem, gdyż to widzę) z serwisu; po kilku godzinach (raz nawet po nocy), czasami już na drugim komputerze klikam na "audiostereo" i ... nadal jestem zalogowany.

Coś jakby nie teges !

Co jest grane ? w Firefox nie mogę edytować nawet na innych forach ( w zasadzie nie widać tekstu do edycji ) , no i na chwile wyskakuje mi czarne okno wchodząc na podstronę forum . W Explorerze w porządku .

Niech mi ktoś pomoże . Pomocy !!!

Przepraszam , że nie na temat .

?

Dopiera gdy użyję pełnego edytora widzę swój tekst do edycji .

• Administratorzy

Ukazała się kolejna wersja stabilna IPBoard 3.3: http://community.invisionpower.com/topic/359062-ipboard-330-and-ipcontent-230-released/

Zaszły dość ciekawe zmiany w systemie ostrzeżeń:

http://community.invisionpower.com/blog/1174/entry-7022-ipboard-33-dev-update-warning-system/

Np. możliwość zdefiniowania kar za dane wykroczenia (odpowiednia ilość punktów) czy też automatyczne zdejmowanie ostrzeżeń po określonym czasie.

Na razie jednak nie będziemy przeprowadzać aktualizacji.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

dla czego nie mogę wkleić tekstu czy linka z innego wpisu / przeglądarki / strony a gdy przepuszczę go przez notatnik wchodzi bez problemu

(pod prawym klawiszy myszy, nie ma w oknie opcji wklej)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

GDZIE PRZYPADKOWO zapodział się kosz?

Właśnie też zauważyłem, że go nie ma. Tzn. jest, ale tylko dla moderatorów. Niestety najwyraźniej ekipa od IPB z niego zrezygnowała.

a to Kosz nie działał przypadkiem jak kolejna, równoprawna zakładka?

na pewno ma to cokolwiek wspólnego z IPB czy raczej z polityką moderacji?

dla czego nie mogę wkleić tekstu czy linka z innego wpisu / przeglądarki / strony a gdy przepuszczę go przez notatnik wchodzi bez problemu

(pod prawym klawiszy myszy, nie ma w oknie opcji wklej)

Teraz trzeba trafic idealnie w kursor zeby pojawila sie opcja wklejania linkow. Z tym tez dali dupy. Bynajmniej u mnie tak jest.

?👈

• Administratorzy

• Administratorzy

Jaka przeglądarka i wersja? Czy wklejasz przez CTRL+V, czy poprzez kliknięcie myszką i wklej? Podaj jak najwięcej szczegółów.

dzięki - to wyjaśnia logicznie - moderacja zaproponowała, moderacja dała, moderacja zabrała

firefox 11.0, wklejam przez klikanie, działa tylko w sposób opisany przez rafał735r

nie można bezpośrednio w pisanej wiadomości dokonać wklej, wpierw trzeba najechać na kursor (postawić kursor) i jest wklej, niekiedy za drugim razem

bez dokładnego najechania na kursor nie ma "wklej"

U mnie wystarczy aby wskaźnik myszy znalazł się w tej samej linii co kursor albo powyżej.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Profil -> Edytuj profil -> Edytuj stronę 'O mnie'

Czy mozna dostawić po kliknieciu "nowe posty" przy tematach odnosnik do pierwszego nie przeczytanego posta? Wchodzac w docelowe dzialy jest to zrobione po przez mala strzaleczke przy poscie, natomiast gdy wszystkie nowe posty razem sie przeglada juz nie...

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

• Administratorzy

A jak klikasz tam w nazwę tematu to nie przekierowuje Cię automatycznie?

• Administratorzy

Ważna sprawa:

nasze testy wykazały, że standardowa metoda wysyłania załączników nie wyświetla ich w edytorze przed dodaniem posta. Do chwili naprawienia błędu prosimy o używanie zaawansowanego wysyłania plików (Flash), na które można się przełączyć w każdej chwili.

Można to obejść klikając podgląd posta, wtedy pojawiają się w edytorze i można dodać do wpisu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość partick

(Konto usunięte)

a propos banowania w temacie przez założyciela wątku.

uważam, iż powinno to być zatwierdzane przez Moderację - ponieważ trudno mi zaakceptować banowanie za poglądy.

co innego gdy jest to za bluzgi i trollowanie.

W temacie Hegla także zostałem albo zbanowany albo ktoś usunął mój post, który był jak najbardziej w temacie a dokładnie dystrybucji i nieczystych działań marketingowych.

Jak widać wątek typowo sponsorowany albo ktoś jest banowany albo usuwany !!!

Proponuje założyć Klub Anty Hegel aby ujawnić całą prawdę „brudnego marketingu”

Pieniądze nie grają !

A jak klikasz tam w nazwę tematu to nie przekierowuje Cię automatycznie?

Niestety nie, przekierowuje mnie do pierwszego posta w wątku, stąd też napisałem że przydałaby się taka opcja.

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

W związku z szaleńczymi zapędami co niektórych w sferze banowania.proponuje aby w przypadku nałożenia akiej sankcji banujący podawał uzasadnienie swojej decyzji. Uniknie się niedomówień i niedorzecznych "argumentacji" Czesto jest to prymitywna forma mściwości za poglądy adwersarza.

Banować nie powinni ci, którzy gardłowali za całkowitą wolnością w Internecie i brakiem wszelkiej cenzury. Niech Wielki Moderator zrobi taką listę. Mogę na ucho podpowiedziec kilka nicków.

Ten temat jest jak piorunochron. Możecie się tu wyładować ale i tak reszta pozostanie po staremu.

Moderator jest najwyższą formą usera, jest nieomylny w sprawie więc nie musi się nikomu tłumaczyć, no i nie podlega krytyce.

Idźcie lepiej na siłownię.

Ten temat jest jak piorunochron. Możecie się tu wyładować ale i tak reszta pozostanie po staremu.

Moderator jest najwyższą formą usera, jest nieomylny w sprawie więc nie musi się nikomu tłumaczyć, no i nie podlega krytyce.

Idźcie lepiej na siłownię.

Ale chociaż zeby poznać tego nadgoliwca.A tak- towarzystwo wzajemnej adoracji.Jeżeli konicznie anonimowo bo tchórz i brak odwagi to niech poda powód.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.