Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Lepszy pełen bak niż pusty :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

To wystarczy napisać że wypożyczenie sprzętu raczej nie wchodzi w grę a nie wypisywać bzdury o samochodach z pełnym bakiem.

Żadne bzdury, taka analogia wprost pasująca do sytuacji.

Edytowane przez rafal735r

?👈

Widać co forum, to inne obyczaje. Na sąsiednim, słuchawkowym, wielokrotnie wypożyczałem różne sprzęty (w obie strony).

Mam taka prośbę do Ciebie - Z twoich opowieści wywnioskowałem, że w świecie słuchawkowych "słuchożerców" wiele znaczysz - jesteś "szychą".

Może byś tak całkiem szczerze, zwyczajnie i z dobrego serca pożyczył od któregoś z klubowiczów, kolegów, słuchawki Audeze LCD 3 lub LCD 4. Mogą też być HiFiMan HE1000. Myślę, że w/w słuchawki dość licznie występują w tym zacnym gronie audiofili i chętnie je między sobą wymieniacie. Zatem gorąco Ciebie proszę wypożycz je od któregoś z kolegów i pożycz mi.

Spieszę, również wyjaśnić, że możesz dla mnie wypożyczyć wszystkie trzy modele na raz - nawet fajnie, zrobię test porównawczy i napiszę na waszym forum zauważone wnioski.

Oczywiście, po przeprowadzeniu testu oddam.

Czekam na twoją odpowiedz w powyższym temacie.

Edytowane przez Darth Vader

Ale macie jazde - panowie Denonowcy - masakra !!!!

To wystarczy napisać że wypożyczenie sprzętu raczej nie wchodzi w grę a nie wypisywać bzdury o samochodach z pełnym bakiem.

Dokladnie Marek.pozdrawiam z Sopotu.

http://allegro.pl/denon-pma-2500ne-wzmacniacz-zintegrowany-okazja-i6440057711.html

Gość ogłasza się już 3 raz i dalej nie może sprzedac.

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

http://allegro.pl/denon-pma-2500ne-wzmacniacz-zintegrowany-okazja-i6440057711.html

Gość ogłasza się już 3 raz i dalej nie może sprzedac.

Bo chyba trochę cena za wysoka. Jakiś tydzień temu byłem w Gdańsku w galerii Bałtyckiej i tam był ex demo w dużo niższej cenie niż ta aukcja.

Bo chyba trochę cena za wysoka. Jakiś tydzień temu byłem w Gdańsku w galerii Bałtyckiej i tam był ex demo w dużo niższej cenie niż ta aukcja.

Ale to był model 2020

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

No właśnie z tego co pamiętam (i byłem zdziwiony) to był model 2500 przy cenie. Pewnie jak ktoś jest z Gdańska może to sprawdzić.

Jutro podskoczę mam 20min. spacerkiem to zdam relację ile kosztuje jeśli jeszcze będzie ;)

No tak miała być relacja następnego dnia ale chyba nic z tego bo Epi zaginął w akcji ;p

Byłem w galerii Bałtyckiej w piątek.Faktycznie mają egzemplarz ex demo w cenie 7550

mcr1 raczej wątpie, że następca 1520 będzie miał daca-a :) Jeszcze trochę poczekamy na tego następce - może na audio show ?

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

• 2 tygodnie później...
cześć. wie może ktoś, jak wyjąć zaślepki z gniazd głośnikowych w PMA 1520ae, aby włożyć banany? dziękuję!

Musisz podwazyc zaslepki plqstikowe

Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka

Wpisuje sie do klubu z tymi malenstwami. Swietne brzmienie, mobilne, bardzo dobrze wykonane sluchawki.

AQgxpLI.jpg

RkGyOyn.jpg

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wpisuje sie do klubu z tymi malenstwami. Swietne brzmienie, mobilne, bardzo dobrze wykonane sluchawki.

Tak, ktoś może i powie, że się czepiam ale jednak korci mnie aby zadać dwa pytania i uzyskać odpowiedz.

1. Obudowa głośnika to plastik czy aluminium ?

2. Czemu wybrałeś akurat te słuchawki, z czym je porównywałeś?

1. Obudowa to tworzywo wzmacniane wloknem szklanym.

2. Wybralem poniewaz chcialem miec sluchawki ktore byly by jednoczesnie mobilne (skladane, dwa rozne kable - w tym jeden z regulacja glosnosci i mikrofonem, etui, nie za duze), w miare lekkie, dobrze wykonane i rownie dobrze grajace. B&W P3 nie spelnily moich oczekiwan, P5 tak, ale te Denony maja podobna charaktertstyke grania do owych B&W, a byly sporo tansze.

Nie bede ukrywac ze cena zrobila swoje, udalo mi sie je kupic z oficjalnego zrodla, z 3 letnia gwarancja za 60 funtow. Zal bylo nie brac. Szczegolnie ze graja jak lubie.

Gdyby ktos chcial poczytac tu pelen test:

http://zakupek.pl/test/sluchawki/recenzja-denon-ah-mm200/

i oficjalna strona:

http://www.denon.pl/pl/product/headphones/musicmaniac/ahmm200

Generalnie chcialem serie 300 Denona lub P5 B&W, jednak padlo na serie 200. Nie zaluje, wrecz przeciwnie. :)

Edytowane przez DawidM

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Jesli ktos bedzie mial jakies pytania, odpowiem.

Z Iphonem masz racje, nawet sprawdzalem na telefonie partnerki, gdyz sam jeszcze nie uzywam Iphone'a, ale ten ich nowy update do wersji 10.1 podoba mi sie. Kto wie, moze i uzytkownik telefonow kojarzonych z Kanada, przejdzie na te kojarzone z USA. ;)

heh ;)

Pozdrawiam

I już wszytko wiem, byłem właśnie ciekaw czemu Denon. Obstawiałem nawet, ze pasują do białego iPhona :)

Pewnie lepszy byl by Marantz, gdyby słuchawki robił...

?👈

Eeee, ludzie podlaczaja do Iphone'a nawet takie sluchawki jak Audeze EL8, B&O H8. Nawet sa do kupienia oficjalnie w sklepie Appla. ;)

Edytowane przez DawidM

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.