Skocz do zawartości
IGNORED

Jak się podobał debiut Mrs Lis w TVP ?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się zastanawiam po co w Wiadomościach jakaś "gwiazda"?

Równie dobrze sprawdziłaby się miła dla oka i zdolna jakaś studentka, powiedzmy z UW za 10 a może i 100 razy mniejsze pieniądze.

Co niby takiego reprezentuje sobą pani Lis? Chyba tylko znajomość z Prezesem.

No bo czy jest jakaś Nowa Jakość?

Programy zaś T. Lisa słabe tak, że aż żal. Czy to w ogóle jest poważny dziennikarz? Nie, bo nie zadaje ważnych i ODWAŻNYCH pytań. Na pęczki jest dziennikarzy, zwłaszcza prasowych, którzy w fachu, "maniu" nosa prześcigają go o lata świetlne.

No to co - showman może chociaż? Też nie.

Ostatni program z Palikotem i Urbanem był po prostu nudny. Z kim jak z kim ale z Urbanem (bo Palikot to w rzeczywistości muł) możnaby przynajmniej jakieś błyskotliwe jajca zrobić. Ale nie, musiałem wyłączyć po 5 minutach, takie flaki z olejem szły.

No i te bezsilne, kilkakrotnie powtarzane grepsy z Sarkozym i tirówkami...

Wystarczy obejrzeć program, żeby nie mieć wątpliwości że ABONAMENTU NIE WARTO PŁACIĆ.

duddcik...a jakie to nazwiska zadaja te bezkompromisowe pytania?Rzuc jakies trzy i jakieś po dwa pytania- ostatnio zadane.Dobrze jakby z odpowiedzią.Bo moze to były pytania bezkompromisowe ...do pana boga?

Dupa tam. Ma coś nie tak z koścmi policzkowymi. Jeszcze parę lat i zrobi się z niej bulgot.

Poza tym tak jak mówię - na UW ładniejszych (i równie "błyskotliwych") studentek na kopy!

Frank, na jakiej podstawie wysnułeś wniosek że nie płacę abonamentu? Ja zaciskając zęby płacę ale uważam że nie warto!

pracodawca chyba nie bedzie sluchal grymaszacej pracownicy?????

i chyba poszlo o reportaz o reprywatyzacji.

malostkowa,pusta kobieta.

Lis nie ma do kobiet szczescia.

Lisowa była chyba wzięta w pakiecie z Lisem. Tyle, że nie była to niestety promocja w stylu "płacisz za jedno, drugie dostajesz gratis" :-).

Jestem Europejczykiem.

To chyba wyjątkowo bezczelni ludzie są. Kiedy już było wiadomo, że Lis dostanie okienko w TVP gazety rozpisywały się o trudnościach z kontraktem dla Lisowej - że stawia warunki nie do przyjęcia, jednego dnia niby chodziło o finznse, innego znów o całkowitą czystkę ekipy, bo chciała przywlec wytresowaną przez siebie w Polsacie.

I te buńczuczne okrzyki Lisa wygłaszane na żywo że "nie mam nad sobą dyrektora" itp.

Ale w końcu co im zostaje oprócz bezczelności? Jako dziennikarze nie reprezentują sobą nic - Lis dokładnie tyle co jako kandydat na prezydenta, a Lisowa to już tylko żona swojego męża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.