Skocz do zawartości
IGNORED

Młodzież do lat 16 - AudioShow

VoiceKraft

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam bardzo jestem szczęśliwym posiadaczem 16 roku życia i wiem to i owo o audio JUŻ NA PEWNO WIĘCEJ NIŻ VK, i nie naśmiewaj się z młodzieży bo to ona jest przyszłością audio (na pewno nie ty)

DR_DRE, 3 Wrz 2008, 16:36

>Przepraszam bardzo jestem szczęśliwym posiadaczem 16 roku życia i wiem to i owo o audio JUŻ NA

>PEWNO WIĘCEJ NIŻ VK, i nie naśmiewaj się z młodzieży bo to ona jest przyszłością audio (na pewno nie

>ty)

czy to było kierowane do Redaktora?

Voice Jesteś zwykłym szarym trollem co nie ma nic ciekawego do przekazania innym tylko pier**lisz farmazony nie na temat.Dobrze że jest taki dział bocznica. Niektórzy 16-latkowie są bardziej pojętni od Ciebie, mają lepszy gust muzyczny oraz w przeciwieństwie do ciebie inteligencję. Ja sam mam siedemnaście lat i proszę mi tu nie mówić że na AS to powinni dać salę z altusami bo mnie w ogóle altusy nie obchodzą. Nie jestem fanem muzyki techno ani tym podobne, słucham normalnej muzyki której podłoże sięga setek lat. Mam swoją wrażliwość muzyczną która nie pozwala mi również słuchać muzyki typu pop,dance, disco polo. Mój sprzęt zgodnie z moim wpojonym przez rodziców mottem żeby kupować to co jest maksymalnie dobre za jak najmniejsze pieniądze ,został zakupiony przy pomocy tego forum. Sam widzę że niestety spora część młodzieży jest niestety zwolennikiem prymitywnego brzmienia .A jeżeli słuchają czegoś dobrego to z marnej jakości sprzętu ( nie mówię tu o systemie za grubą kasę ale np tanich pierdziawek komputerowych czy np te altusy ). Pozatym nie sądzę żeby młodzież 16-letnia która posiada altusy przyszła na AS. Sam prędko się nie wybiorę bo nie mam jak , ale kiedyś napewno pojadę. Z tatą nie pojadę bo tata nie jest audiofilem i nie interesuje się tym :)

Uważam że O piękną muzykę trzeba dbać bo moim zdaniem zasługuje na to. Cudowny głos Tarji Turunen jestem w stanie w pełni usłyszeć tylko na dobrym sprzęcie, poczuć ta magię, całą pracę włożoną w celu jak najlepszego efektu. Audiofilia moim zdaniem często łączy się z melomannią ponieważ nawet meloman który nie jest audiofilem zauważy że muzyka,muzyce na różnych systemach nierówna.

• Redaktorzy

Drodzy panowie (i być może panie). Oczywiście, można zbanować trolla. Jest to jednak metoda brutalna, której nikt na naszym forum nie lubi. Na szczęście wymyślono prostszy sposób na trolle - można z nimi nie dyskutować. Proponuję wyczerpanie najpierw tego sposobu, a jeśli to zawiedzie, to pogadamy.

• 11 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.