Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 1 Kwi 2009, 10:50

>Kacperku, ja cię pezpraszam, ale to już przerabiałem. Nie ma powodu, dla którego notoryczny troll i

>awanturnik MUSI być forumowiczem AS. Nie musi.

I tak atopos tutaj będzie, niezależenie od tego ile razy jeszcze będziesz kasował jego konto. Czy ty tego nie widzisz ?

?

Poza tym, nie prowokuj mnie do pisania o kimkolwiek

>za jego plecami. EOT.

Ja Ciebie nie prowokuję do pisania o kimkolwiek tylko do założenia wątku i do szczerej i bezpośredniej dyskusji. Przemyśl to jeszcze raz bo uważam, że jest jakaś szansa na pewne uspokojenie sytuacji.

Redaktor, 1 Kwi 2009, 10:51

>Lancaster BYŁ do niedawna odblokowany, czego nie raczyłeś zauważyć. Dostał z powrotem bana za

>trolling i ataki osobiste. Co do R., to zapytaj go najpierw, czy sobie tego życzy, zanim wystąpisz w

>jego imieniu. EOT.

Nie występuję w niczyim imieniu. Rzucam tylko pomysł.

• Redaktorzy

Niedawno oglądałem na AH karczemną awanturę między dwoma z wymienionych wyżej faworytów, na tle właśnie moderacji. Można powiedzieć, idealnie w temacie. Byłbym kompletnym kretynem, gdybym miał ochotę przenosić coś takiego na AS.

Redaktor, 1 Kwi 2009, 11:02

>Niedawno oglądałem na AH karczemną awanturę między dwoma z wymienionych wyżej faworytów, na tle

>właśnie moderacji. Można powiedzieć, idealnie w temacie. Byłbym kompletnym kretynem, gdybym miał

>ochotę przenosić coś takiego na AS.

No i jaki jest efekt tej, jak to określiłeś "karczemnej awantury" ??? Hmmmm... ???

Panowie się dogadali. Widać, że jedni potrafią się dogadać a inni nie.

Byłbym kompletnym kretynem, gdybym miał

>ochotę przenosić coś takiego na AS.

A jakie jazdy masz tutaj na bocznicy ? Jakie awantury potrafią się tutaj dziać ?

Mam cytować wpisy ?

Redaktor, 1 Kwi 2009, 11:02

>Niedawno oglądałem na AH karczemną awanturę między dwoma z wymienionych wyżej faworytów

to jednak czytujesz AH?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Piotrek608, 1 Kwi 2009, 11:02

>Prywatnie żałuje, że nie ma u nas Piotra R

a oficjalnie?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Oczywiście, ze czasem czytuję, rzadko wprawdzie, bo rzadko coś sie tam pojawia. Póki co, jest to forum otwarte, każdy może wejść na stronę i czytać.

jar1, 1 Kwi 2009, 10:59

>Niektórzy dowartościowują się, że ich ktoś prześladuje... odblokowanie nicków w takiej sytuacji -

>to dopiero byłaby obraza :-)

Trafiłeś w sedno sprawy. Bycie męczennikiem - to jest dopiero coś!

Piotrek608, 1 Kwi 2009, 11:02

>Prywatnie żałuje, że nie ma u nas Piotra R....sam jestem sluchawko-maniakiem..ale decyzja należy do

>Piotrka.

Przypominam, że decyzja nie należała do Piotra. Sam sobie konta stąd nie usunął.

Redaktor, 1 Kwi 2009, 11:19

>Nie muszę wchodzić

ciekawe :) ja zeby wiedziec np. co jest na AS musze wejsc na AS :)

McGyver, 1 Kwi 2009, 11:17

>Trafiłeś w sedno sprawy. Bycie męczennikiem - to jest dopiero coś!

Bycie, swojego czasu, zwykłym oszustem, naciągającym pod innym nickiem userów tego forum na swoje usługi i wyroby to było dopiero coś.!!!

Tak więc, proszę McGyver, staraj się nie być taki wyszczekany. Już raz zwróciłem ci na to uwagę ale jak widać nie zrozumiałeś.

Redaktor, 1 Kwi 2009, 11:19

>Nie muszę wchodzić, kodowane nie jest. A piszą tak regularnie, że czuję się swego rodzaju patronem

>tego interesu.

Masz rację. Zgadzam się z tą opinią.

Gdyby nie Twoje i właściciela strony postawy to by pewnie nie pisali.

Foxbat..Oficjalnie tez żałuję...dla mnie paranoją jest logowanie sie na innym forum generalnie po to aby czytać dosłwnie dwa góra trzy wątki..zreszt w "o mnie " na forum AH napisałem wyraźnie "jestem tu z powodów głównie słuchakowych"

>gagacek, 1 Kwi 2009, 10:38

>Kacperek,

>*Primo - Wbrew pozorom wielu forumowiczom pomagam - ale głównie na pw. Opinię o mnie mam w pewnej

>części ciała, zwłaszcza takich postaci jak szwagiero itd.

Ranisz moje serce i poddajesz w wątpliwość sens mego istnienia ;)

Kacperek, licz się ze słowami bo za takie pomówienia możesz trafić przed sąd. Tam też będziesz taki "wyszczekany"? A może też będziesz miał tą satysfakcję że dołączyłeś do grona męczenników?

McGyver, 1 Kwi 2009, 11:29

>Kacperek, licz się ze słowami bo za takie pomówienia możesz trafić przed sąd.

No to podaj mnie do sądu. Bardzo proszę. Podasz mnie jako McGyver czy jako Grafton ?

Piotrek608, 1 Kwi 2009, 11:25

>Foxbat..Oficjalnie tez żałuję...dla mnie paranoją jest logowanie sie na innym forum generalnie po

>to aby czytać dosłwnie dwa góra trzy wątki..zreszt w "o mnie " na forum AH napisałem wyraźnie

>"jestem tu z powodów głównie słuchakowych"

mi sie tlumaczyc nie musisz ;)

McGyver, 1 Kwi 2009, 11:29

>Kacperek, licz się ze słowami bo za takie pomówienia możesz trafić przed sąd. Tam też będziesz taki

>"wyszczekany"? A może też będziesz miał tą satysfakcję że dołączyłeś do grona męczenników?

Cóż. Uderz w stół...

Poprosimy moderatora. Swoją drogą życzę powodzenia przed sądem. Moim zdaniem bez szans.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

sittek

>Weźcie się dzieciaki zgwizdajcie na jakąś ustawkę

To wróć tutaj jak pobijasz kilka facjat, tzn. jak będziesz miał lepszy humor, bo odstajesz od peletonu;)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

McGyver, 1 Kwi 2009, 11:17

>jar1, 1 Kwi 2009, 10:59

>

>>Niektórzy dowartościowują się, że ich ktoś prześladuje... odblokowanie nicków w takiej sytuacji -

>>to dopiero byłaby obraza :-)

>

Twoje zdanie mam w dupie-dokładnie tam i piszę sobie pod swoim nowym nickiem Wełniany Jak mnie kolega Redaktor znów zablokuje to raczej on mnie skłoni do bycia klonem. Jak kolega Redaktor bedzie uprzejmy odblokować nick Rafaell to bedzie jakiś pozytywnie przyjety gest dobrej woli z jego strony. Z mojej strony dobrym gestem jest to że tu piszę, mimo że sprzęt już mam na jakimś sensownym poziomie, słuchałem także twoich konstrukcji i powinieniem mieć pisanie tutaj głęboko tam, w myśl zasady: ja wszystko wiem, Redaktor wszystko wie, to o czym bedziemy rozmawiać ?

Wełniany

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Wełniany, to nie odnosiło się akurat konkretnie do Ciebie. Piszesz, bo lubisz. No i OK. Nie unoś się więc, bo raz, że nie ma powodu, a dwa, że szkoda Twoich nerwów. Zanadto wyrywny jesteś, a przecież dystans to zdrowa rzecz. Fakt, to nie przychodzi od razu, ale owego dystansu można się nauczyć. I potem ma się tylko dobrą zabawę z czytania ;-))

Pozdrówka

Mac

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.