Skocz do zawartości
IGNORED

Michelson i inni powinni sprzedawać sprzęt z interkonektem

Jakew

Rekomendowane odpowiedzi

Interkonekt powinien być w pakiecie. I mean chcę wiedzieć jakim interkonektem producent sprzętu X łączy swoje dwa klocki (wzmacniacz i źródło) w trakcie precyzyjnych prób i dostrojeń w fazie przedprodukcyjnej.

Minimum - w broszurze każdego sprzętu winno się napisać z jakim interkonektem konstruktor obsłuchiwał swój wynalazek w fazie twórczej.

Tak, kable mają znaczenie:)

Z tego co wiem szef MF-a niegdys testował swoją elektronikę na własnych drutach. Jak teraz, nie wiem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pewnie że kolumny są ważniejsze ale to już za duża historia, natomiast wskazanie interkonektu przez Michelsona, Ishiwatę i innych zmniejszyłoby liczbę zmiennych - i o to chodzi. Jeśli własny - to aż się prosi by załączyć do oferty.

Jakew, 10 Lut 2010, 16:38

>Interkonekt powinien być w pakiecie. I mean chcę wiedzieć jakim interkonektem producent sprzętu X

>łączy swoje dwa klocki (wzmacniacz i źródło) w trakcie precyzyjnych prób i dostrojeń w fazie

>przedprodukcyjnej.

"I mean chcę wiedzieć" - to forum jest polskojęzyczne i proponuję się tego trzymać. Ja rozumiem, że w pewnych kręgach taka mowa-trawa z modnymi wtrętami egzystuje, ale na kulturalnym forum powinno się to zjawisko tępić.

Na kulturalnym forum nie tępi się lecz kulturalnie zwraca się o nieużywanie obych zwrotów, a kulturalny adresat takiej prośby rzecz jasna ją uwzględnia Yotomeczku. Przy tym otymalnie takie kulturalne zwrócenie uwagi powinno być dodatkiem do merytorycznej wypowiedzi na temat.

• Redaktorzy

I w ogóle, jak to się mówi w mojej paczce (Franuś Radziwiłł, Sapieha Junior no i oczywiście nasz stary poczciwy ordynat Zamoyski), sapienti sat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.