Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Taka jest różnica między poziomem Korei Płd, a Polską, a kraje te są bardzo podobne geopolitycznie i gdybyśmy mieli Polski suwerenny rząd, to teledyski polskich wykonawców podbijały by świat, wzbudzając zazdrość konkurencji, tak jak to czynią dziś Koreańczycy, eksportując swoje wartości intelektualne do USA .

Rozmawiałem niedawno ze znajomym z USA i on kompletnie nie miał pojęcia co to za Hujnia jest.

A co dziś przeszkadza polskim "artystom" robić karierę? Cenzura? Brak poparcia Tuska? Spisek żydowski w celu likwidacji polskiej sztuki rapowej?

Być może Prezydent Lech Kaczyński przeżył katastrofę, mogły istnieć przesłanki ku temu, Jarosław Kaczyński tuż po katastrofie był podtrzymywany na duchu takimi informacjami dającymi nadzieję.

..kiewicz, ..kiewicz, ..wicz... ble ble ble.

Bla bla bla jak już, nawet blablać nie potraficie towarzyszu, przecież wasz towarzysz Hołdys wskazał wam jak to czynić poprawnie.

Zepsuty bot, wot.

Być może Prezydent Lech Kaczyński przeżył katastrofę, mogły istnieć przesłanki ku temu, Jarosław Kaczyński tuż po katastrofie był podtrzymywany na duchu takimi informacjami dającymi nadzieję.

Antek mu to opowiadał? Rozumiem, że chorej matce kity wciskali ale Jarkowi???

Jestem Europejczykiem.

Polska się odrodzi, za sprawą kolejnych pokoleń, mimo prób ogłupiania ich w tzw szkołach IIIRP.

Szanse na to są niestety coraz mniejsze.

Najgorsze więzienie jest takie, gdzie nie widać krat.

Jak je wyłamiesz skoro są niewidzialne?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość StaryM

(Konto usunięte)

O tak. Na pewno. I więziony jest na Syberii.

Szanse na to są niestety coraz mniejsze.

Najgorsze więzienie jest takie, gdzie nie widać krat.

patrzac na was i wasza glupote to wole wiezienie niz wolnosc z wami zielonymi malpami w zoo..

Znudził się im człowiek bez właściwości, przybierający kolejne maski, by zasłonić własną, nieciekawą twarz. Tak, to prawda, Palikot nadal jest największym chamem i dla niektórych jest to wciąż atrakcyjne. Ale chamów przybywa coraz więcej, w tej kategorii konkurencja jest ostra.

To oczywiste.

Zarówno Paligłup jak i Filipińczyk Kwaśniewski to już polityczne trupy.

Ja się najbardziej cieszę że razem z Paligłupem skończy się cyrk na Wiejskiej i takie tuzy polskiego parlamentaryzmu jak Biedroń czy Grodzko odejdą w polityczny niebyt (by nie rzec - odbyt). :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

skośnooka kretynka

wróciła

ale pisać nie mogę o niej, bo ktoś mnie zbanował w tamtym wątku :)

Jeśli napiszesz że Hyuna jest piękna to zdejmę zakaz.

To oczywiste.

Ja się najbardziej cieszę że razem z Paligłupem skończy się cyrk na Wiejskiej i takie tuzy polskiego parlamentaryzmu jak Biedroń czy Grodzko odejdą w polityczny niebyt (by nie rzec - odbyt). :)

Do odnalezienia jest w moich wpisach twierdzenie, zresztą pisałem to też na blogu pani RRK, że Palikot jest skończony, zanim powołał jeszcze do życia zespół parcia do parlamentu, pisałem też dosłownie że Kwaśniewski jest skończony, Miller również, Donald Tusk to wiadomo od zawsze, również Bronisław Komorowski niestety prezydent.

oczywiście, jeśli kiedyś jakimś cudem zacznie mi się wydawać, że jest chociaż ładna, nie omieszkam powiadomić kolego o tym fakcie :)

Całe to towarzystwo nie ma przyszłości w Polsce, załatwi na cacy je zresztą Platforma, tylko musi poczekać aż tam się wykrystalizuje wyraźna hierarchia i przywództwo, wtedy nastąpi attac.

Miller ma tyle dobrego w sobie, że jeszcze jako tako ma poukładane w głowie, ale cóż jego pozycja z przeszłości jest z betonu, a to ciężkie jest i ciągnie do dołu, na dno.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Cyrk się tak prędko nie skończy. Dopóki będzie tam Macierewicz i Kaczyński, to sejm będzie przypominał psychiatryk.

A teraz AD REM. Do "zamachu w Smoleńsku".

Co sądzicie o teorii, że Tusk złymi myślami ściągnął samolot na ziemię?

To oczywiste.

No niestety jesteś doktorek zwykły pszenno-buraczany cham i szowinista.

Biedroń i Grodzka to jedni z lepszych posłanek i posłów obecnego Sejmu i taki Antek czy inny kwiat PiSS może im buty lizać. O twoich chamskich aluzjach nawet nie będę pisał bo to juz nie Europa a dzika Azja.

Jestem Europejczykiem.

jesli sie poczyta o dzialaniach w sejmie Grodzkiej I Biedronia i ich wypowiedzi, to widac wyraznie jaką ewolucje przeszla malpa w kierunku czlowieka a jaką pustke zostawiła w szeregach irlandzkich małp zielonych.Przepasc cywilizacyjna....

w irlandyji zielona malpa nadal klepie sie po wlasnej dupie demonstrujac zadowolenie.

Do odnalezienia jest w moich wpisach twierdzenie, zresztą pisałem to też na blogu pani RRK, że Palikot jest skończony, zanim powołał jeszcze do życia zespół parcia do parlamentu, pisałem też dosłownie że Kwaśniewski jest skończony, Miller również, Donald Tusk to wiadomo od zawsze, również Bronisław Komorowski niestety prezydent.

Wszyscy są skończeni, a niektórzy cały czas nie mogą nic rozpocząć chociaż próbowali już 6 razy.

W Bostonie ludzie widzieli i słyszeli wybuchy, nikt nie podważa tych informacji, media również podają informacje o kilku wybuchach.

W Polsce kiedy mówi się o zeznaniach świadków, którzy słyszeli lub widzieli wybuchy w związku z katastrofą samolotu w Smoleńsku, mnóstwo ludzi z mainestreamu jest oburzonych, a politycy wysyłają do lekarza tych, którzy próbują dociekać prawdy.

swiadkow coraz wiecej i wybuchow coraz wiecej, to prawie jak z kombatantami z AK.

Po prostu w bostonie zyja normalni ludzie i reaguja normalne na normalne doniesienia.Normalny kraj bez zielonych malp.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W Bostonie ludzie widzieli i słyszeli wybuchy, nikt nie podważa tych informacji, media również podają informacje o kilku wybuchach.

W Bostonie słyszeli aż ze Smoleńska? Ho ho.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

swiadkow coraz wiecej i wybuchow coraz wiecej, to prawie jak z kombatantami z AK.

(...)

Skąd ta niechęć do kombatantów z AK? Nie przyjęli może na Kombatanta?

(...)

Po prostu w bostonie zyja normalni ludzie i reaguja normalne na normalne doniesienia.Normalny kraj bez zielonych malp.

Doniesienia o wybuchach bomb i rannych w czasie Maratonu Bostońskiego nie maja raczej rangi normalnych. Określenie nadzwyczajne było by tu na miejscu. Widocznie taka jest USAmerykańska normalność, przecież oni tam z drugiej strony Ziemi wszystko mają postawione na głowie. Zupełnie jak muls.

Ciekawe, komu akcję w Bostonie przypiszą: Al-Kaidzie, Irakowi czy Korei?

Piszę "komu przypiszą", bo kto to zorganizował, to dokładnie wiadomo. :)

Wypadek może mieć miejsce, ale dobrze byłoby znać przyczynę, najlepiej to zrobić rekonstruując wrak, robiąc ekspertyzę jego elementów, dokumentując miejsce zdarzenia, zabezpieczając taśmy z monitoringu wieży i lotniska, zbierając wszelkie dowody, filmy i fotografie satelitarne, przesłuchując świadków i wykonując wszelkie inne czynności metodami kryminalistycznym, gdyż w pierwszym rzędzie należy wykluczyć ZAMACH.

będziemy wykluczac zamach od wyborów do wyborów :) a potem od nowa az wszyscy powymieraja taka jest naturalna kolej rzeczy od stuleci

przestań żyć ułudą

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

patrzac na was i wasza glupote to wole wiezienie niz wolnosc z wami zielonymi malpami w zoo..

nie dziwi mnie to , ty już urodziłeś się niewolnikiem i masz mentalność niewolnika, może do ciebie to kiedyś dotrze..

To oczywiste.

nie byłbym taki pewny , na tym forum jest paru ich fanów ....prawda jaro?...

no jest niezła , koleżanki ma fajne hehe...

Cyrk się tak prędko nie skończy. Dopóki będzie tam Macierewicz i Kaczyński, to sejm będzie przypominał psychiatryk.

A teraz AD REM. Do "zamachu w Smoleńsku".

Co sądzicie o teorii, że Tusk złymi myślami ściągnął samolot na ziemię?

pewnie to twoja teoria hehe....już wolę tę o zamachu , bardziej realna....
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.