Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda ze nie wetkneli tam lba malpy zielonej.To byloby niesamowite.

ŻEBY UWIARYGODNIĆ HIPOTEZĘ O PANCERNEJ BRZOZIE - WETKNIĘTO W NIĄ ODŁAMKI SAMOLOTU!!!

OTO CUD SMOLEŃSK! :)

szkoda ze nie wetknieto tam lba malpy zielonej bylby to cud prawdziwy.
Opublikowano · Ukryte przez cir, 16 Kwietnia 2013 - wulgaryzmy
Ukryte przez cir, 16 Kwietnia 2013 - wulgaryzmy

alleluja

zabili nam prezydenta samolotem

Widzisz zdjęcia? Widzisz fałszerstwo? DLACZEGO je popełniono? KTO miał w tym interes?

ILE warta jest w świetle powyższych FAKTÓW teoria Pancernej Brzozy?

Twoi idole z Partii Oszustów dymają cię w odbyt a ty im się jeszcze wypinasz... gratulacje!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Opublikowano · Ukryte przez cir, 16 Kwietnia 2013 - wulgaryzmy
Ukryte przez cir, 16 Kwietnia 2013 - wulgaryzmy

ILE warta jest w świetle powyższych FAKTÓW teoria Pancernej Brzozy?

Twoi idole z Partii Oszustów dymają cię w odbyt a ty im się jeszcze wypinasz... gratulacje!

ale inteligentnie zielony idioto w przeciwienstwie do twoich.

a co tomus, a co ci zwykle ..przechodzi??

Macierewicz apeluje do Unii Europejskiej, by ta włączyła się w śledztwo smoleńskie. "To ostatni moment na stworzenie ...

wPolityce.pl

do calej unii czy szuka podobnych idiotow??

...idź muls , nie odwracaj się ...śmiało hehehe...na pewno ci ulży hehehe....

do calej unii czy szuka podobnych idiotow??

tzn jak chce znaleźć większych od siebie ...to może podaj mu muls swój adres hehehe......

Okaleczeni przez Tuska, piszecie te swoje esy-floresy, jednak ponad możliwości intelektualne jest Was przyjęcie do wiadomości zwykłej prawdy.

Co by się nie zdarzyło w Smoleńsku, to za sposób tego wyjaśnienia, po tym rządzie nie powinno być już śladu.

<br />to za sposób tego wyjaśnienia, po tym rządzie nie powinno być już śladu.<br />

... a za jego spowodowanie po tym gościu nie powinno być już śladu na Wawelu.

Zwracasz uwagę na treści, które rozumiesz, one wręcz lgną do Ciebie Filut, nie mogą pozostawać zbyt daleko, zawsze są przyklejone do Twoich odniesień.

Każdy kto czytał Twoją korespondencję z dziadkiemwłodkiem, swojego czasu, dostał materiał poglądowy, dotyczący Twojej KULTURY.

... a za jego spowodowanie po tym gościu nie powinno być już śladu na Wawelu.

Pohandlujmy

Rząd, za Wawel ok?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Użytkownik toptwenty dnia 16.04.2013 - 23:40 napisał... a za jego spowodowanie po tym gościu nie powinno być już śladu na Wawelu.

Pohandlujmy

Tusk pod Wawel za Smoka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

<br />Każdy kto czytał Twoją korespondencję z dziadkiemwłodkiem, swojego czasu, dostał materiał poglądowy, dotyczący Twojej KULTURY.<br />

To do mnie? Nie ja zacząłem. Kilka razy proponowałem pokój, ale mnie obsiusiał. Za to Twoje wpisy aż ociekają dobrocią i "prawdą".

<br />, a serwery państwowej komisji wyborczej, w Rosji.<br />

W Tworkach, pod wyrkiem Tomusia i Twoim.

Olejnik wyrzygała się na fakezbuku "...Dwa wybuchy - w Bostonie, a nie w Smoleńsku..."

Przykład prorządowej bulimii

monika-olejnik-obiada-sie-paczkami-NEWS_MAIN-44489.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak właśnie powinno być, a oni na to, no to se wygrajcie wybory, jak wszystkie media niemieckie, a serwery państwowej komisji wyborczej, w Rosji.

Debile.

ale tłumacz jełopom....zombi hehe....

W Tworkach, pod wyrkiem Tomusia i Twoim.

dycha , jesteś lekki, łatwy i beznadziejny hehehe.....

Tusk pod Wawel za Smoka

To się nie kalkuluje, Smok ma siedem głów, Donald Tusk........

20100617mcountdown9.jpg

Dla powrotu dobrego nastroju i przywrócenia estetyki po traumie oglądania fot moniki olejnik

747, ja tobie tylko przypominam, żebyś ty pamiętał i żeby inni widzieli jak się zachowujesz patafianie, jak chamsko się do innych odnosisz. Bo do treści idiotyzmów, które wypiardujesz nie ma co się odnosić, to sprawa psychiatry.

To cenne, że dbasz o mój wizerunek na forum, taka społeczna postawa jest godna uszanowania.

Cham, to dziś przymiotnik, który dobrze się kojarzy, słyszałem w TVN że chamem był Śp Prezydent Lech Kaczyński, jego zwroty, spieprzaj dziadu, do dziś są używane na różne okoliczności.

Cham, to dziś przymiotnik, który dobrze się kojarzy, słyszałem w TVN że chamem był Śp Prezydent Lech Kaczyński, jego zwroty, spieprzaj dziadu, do dziś są używane na różne okoliczności.

Nie da się ukryć, że Lech Kaczyński nie był takim jak go Gargas z Pospieszalskim malują.

Ale, że oglądasz TVN? Chyba pasami przypięty do łóżka, bo nie wierzę, że z własnej woli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.