Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pospieszalski bliżej czego? Dupska Prezesa?

Janek to cwaniaczek, prezesa i odepchnietego delfina olewa, teraz liczy się Czarny Tatulo z Totunia (CTT).

Jestem Europejczykiem.

Bliżej prawdy głąbie.

Pospieszalski bliżej czego? Dupska Prezesa?

Janek to cwaniaczek, prezesa i odepchnietego delfina olewa, teraz liczy się Czarny Tatulo z Totunia (CTT).

Jesteś zwykłym lewakiem.Wyszła słoma z butów.Twoje postrzeganie jest skażone genem komunizmu.Twój post świadczy o tym.Popierasz komunizm nie będąc nawet świadomym tego.Robisz to swoją lewacką postawą.

Szkoda pieniędzy podatników.

W sumie, to dobry prognostyk - ta od jakiegoś czasu panująca tu pyskówka i wklejki nie na temat - temat smoleński już tak się wszystkim przejadł, że nawet zwolennicy teorii spiskowych próbują pogadać o czymś zupełnie innym. Myślę, jednak że powinni zrewidować swoje dotychczasowe ustalenia w sprawie katastrofy po doniesieniach o tym, że meteoroid nad Czelabińska rozpadł się jeszcze w kosmosie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) co by jednak świadczyło o nieziemskiej technologii przyjaciół z za wschodniej granicy - trafić w obiekt poruszający się z prędkością 30 km na sekundę. To zestrzelenie/odstrzelenie skrzydła TU154M to pikuś.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lekarza!

Jaro

Raz na wozie, raz pod wozem.

Jamelo

Tu nie ma żadnej pyskówki, jest merytoryczna dyskusja, nad możliwymi przyczynami tragedii w Smoleńsku.

Naucz się tylko właściwie czytać treść między wierszami, a przestaniesz być zdziwiony formą, to rzecz wtórna.

Jamelo

Tu nie ma żadnej pyskówki, jest merytoryczna dyskusja, nad możliwymi przyczynami tragedii w Smoleńsku.

Naucz się tylko właściwie czytać treść między wierszami, a przestaniesz być zdziwiony formą, to rzecz wtórna.

Muszę w takim razie zapisać się na jakiś kurs postrzegania pozazmysłowego.

Ukryta Zawartość

lubczasopismo.salon24.pl/.../490046,rosjanie-oklamali-polskich-..

Ukryta Zawartość

hej-kto-polak.pl/wp/?p=70269

Ukryta Zawartość

lubczasopismo.salon24.pl/.../490011,zagadka-charytatywnych-agent.

Ukryta Zawartość

Każdy ma internet i dość wiadomości o katastrofie.

III RP

Ukryta Zawartość

Lekarza!

Ukryta Zawartość

wyborcza.pl/0,0.html

Ukryta Zawartość

Teraz chyba każdy rozumie, że po Polsce zostało tylko echo, więc dla rozładowania emocji potrzebna jest rozrywka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ty jesteś zwyczajny debil Kolego! Mówię to z bólem serca ale według obowiązującej w tym biednym kraju państwowej rejigii "Prawda was wyzwoli" więc nie mogę Cię okłamywać.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Przed chwilą czytałem to co jest zawartością tematu "polityka".

Od razu uderza niezwykle wysoki poziom merytoryczny dyskutantów.

Wielu czytelników, prawdopodobnie odnajdzie w nich swoich reprezentantów, co do poglądów i przekonań, jestem tego pewny.

Coś mi się wydaje, że ostatnie dni w polityce są mocno nie napawające optymizmem.

Myślisz ze ten bełkot jaki prezentuje tu wladz/muls, Filut, czy Ty jeszcze kogoś do czegoś przekona.

Mylisz się.

Jeżeli ja posługuję się Gazetą Wyborczą, żeby pokazać jak rozkradana jest Polska, to musi już naprawdę być źle.

Toruń Ci przeszkadza - omiń.

Sprawa jest jeszcze otwarta. W ciągu kilku dni podejmę decyzję w sprawie tego, czy będę kandydował na szefa Platformy Obywatelskiej - zapowiedział w "Kropce nad i" w TVN24 Grzegorz Schetyna. Wiceszef PO pytany był także o ocenę sporu między Donaldem Tuskiem a Jarosławem Gowinem. Zastrzegł, że "jest to wewnętrzna sprawa ich relacji", która na dodatek "nie spędza snu z powiek" ani obywatelom, ani członkom partii.

Jaro

Przed chwilą czytałem to co jest zawartością tematu "polityka".

Od razu uderza niezwykle wysoki poziom merytoryczny dyskutantów. (...)

Uderza to chyba z buta w potylicę. Ja wątek "Polityka" czytam resztkami sił bo od czasu pojawienia się tomusia poziom spadł poniżej sznurowadeł od lakierek z cienką podeszwą.

Jestem Europejczykiem.

Tak kończy się niestety wprowadzenie do debaty publicznej, języka nienawiści i gadżety.

Wprowadziłem Hyunę na forum, aby złagodzić ten stan, jej pogodnością i miłą aparycją.

Moje odejście z "polityki" spowodowane było poza innymi powodami, pojawieniem się tam, wczesnych debili, romexa i czegoś jeszcze.

Nogi poprawiła treningiem w siłowni.

W miarę upływu lat, powinno być lepiej, ona ciągle ćwiczy.

To jest wątek: Katastrofa pod Smoleńskiem

A to jest wpis kolegi 747:

Nogi poprawiła treningiem w siłowni.

W miarę upływu lat, powinno być lepiej, ona ciągle ćwiczy.

Protestuję, przeciw narzucającemu się samoistnie określaniu kolegi 747 mianem debila, ponieważ z pewnością nam napisze, co zawarł między wierszami na temat poruszany w tym wątku.

Coś sie z narodem dzieje, niedobrego... przybywa oszołomów smoleńskich.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Protestuję, przeciw narzucającemu się samoistnie określaniu kolegi 747 mianem debila, ponieważ z pewnością nam napisze, co zawarł między wierszami na temat poruszany w tym wątku.

Po przemyśleniu muszę Kolegę 747 przeprosić. Po prostu ponioslo mnie aczkolwiek nie znajduję wytłumaczenia dla swojego niskiego postępku.

Przemyslałem to dogłębnie (aczkolwiek przy mojej inteligencji zajęło mi to wszystkiego 30 sekund) i zrozumialem, że Kolega 747 nie jest debilem tylko my po prostu nie nadążamy za jego torem myślenia.

Jeżeli porównamy tomusia do prostego cepa walącego przeciwników gdzie popadnie bez ładu i składu to 747 jest jak teleskop pokazujący nam rzeczy których nie rozumiemy i których istnienia nawet nie podejrzewaliśmy.

Czapki z głów Panowie!

Jestem Europejczykiem.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Sądzę, że za kilka lat sama myśl o tym, że był to zwykły wypadek lotniczy będzie karalna, a koleś, który przejdzie obok figurki świętego Lecha i nie zdejmie czapki, wyląduje na rok w obozie resocjalizacyjnym. Figurki świętego Lecha od Smoleńska będą na każdym skrzyżowaniu.

Lekarza!

Za późno.Czerwonka jest nieuleczalna.

Uderza to chyba z buta w potylicę. Ja wątek "Polityka" czytam resztkami sił bo od czasu pojawienia się tomusia poziom spadł poniżej sznurowadeł od lakierek z cienką podeszwą.

Nie jaro.To wy Czerwone lewackie towarzystwo wzajemnej komuszej adoracji jechaliście po wszystkich jak po łysej kobyle.Trochę się teraz to zmieniło.

Coś sie z narodem dzieje, niedobrego... przybywa oszołomów smoleńskich.

Ukryta Zawartość

Fox , jak zwykle trzymasz poziom.Czerwony poziom.

a w czym koles??bo w raitingu wypadles najglupszy.to w ktora strone??

Teraz mulsik , trochę ci trudniej wciskać ten czerwony , lewacki kit porządnym ludziom.A cześć i honor Żołnierzom wyklętym dziś oddałeś?No raczej nie spodziewałbym się z tymi lewackimi przekonaniami.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.