Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Z ostatniej chwili:

"9.To Rosjanie kazali Twinkypinky wklejać,pisać i utrwalać wszem i wobec prawdy znane sobie i im."

W sumie dlaczego by sie nie wypiąc na Twynkypinky

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z ostatniej chwili:

"9.To Rosjanie kazali Twinkypinky wklejać,pisać i utrwalać wszem i wobec prawdy znane sobie i im."

W sumie dlaczego by sie nie wypiąc na Twynkypinky

Za wysokie progi, znowu się kompromitujesz, a ludziska się śmieją. Zapnij kaftan.Albo leć do kartofla, może Cię wciągnie na członka jak dziadkawłodka vel. nagant.

On i tak tego nie zobaczy!

Mówisz do lustra? Przyłóż do łba naganta i Pif-paf!

Twynkypinky

Jesteś niestety typowym przedstawicielem prymitywnej odmiany صفح)

Owszem, zagadka twojego trollowania, zachowania i twojej prymitywnej egzystencji tutaj...

Ja ci nie wypominam w co i od kogo bierzesz by uzyskać specyficzną satysfakcję z tego ale na pewno twój rozwój na tym nie zyskuje.

Ja ci nie wypominam w co i od kogo bierzesz by uzyskać specyficzną satysfakcję z tego ale na pewno twój rozwój na tym nie zyskuje.

Trafiłem w dziesiątkę? Wiedziałem.

Ty robisz gorsze rzeczy. Zyskuje na tym Twoje cofanie się w rozwoju.

Wypadek Tupolewa New Delhi 1993 nie ma nic wspólnego ze Smoleńskiem. Wystarczy poszukać - mnie zajęło to chyba minutę.

Karma dla ideologicznie nawiedzonych debilów i tyle.

Jestem Europejczykiem.

Wypadek Tupolewa New Delhi 1993 nie ma nic wspólnego ze Smoleńskiem

Kto tu pisał, że ma?

Jedyne co ma, to że poległ na grzbiecie.

Sam dopisujesz, doszukujesz ideologii do tego..

Tupolew w New Delhi mimo fatalnej pogody całkiem nieźle wylądował. Problem w tym, że stało się to poza pasem. I to jest dopiero numer i coś w co Macierewicz i Binienda nigdy by nie uwierzyli. Samolot już jadąc na ziemi uderzył skrzydłem w jakieś instalacje. Po czym poderwał się w powietrze i opadł z powrotem na prawe skrzydło. To nie wytrzymało i złamało się skutkiem czego kadłub wylądował na grzbiecie.

Mamy wiec potwierdzony przypadek zdarzenia że Tupolew który już był na ziemi ostatecznie znalazł się na niej ale na grzbiecie. Jak widać twierdzenia zwolenników teorii zamachowych że wykonanie beczki (a dokładniej półbeczki) było niemożliwe to bzdura. W Indiach Tupolew jakoś zdołał wykonać autorotacyjną półbeczkę typu ziemia-ziemia.

Jestem Europejczykiem.

Absolutnie sensacyjna informacja!!! Rosjanie czyścili zapisy kamer i aparatów ofiar zamachu!!! Prawdopodobnie ktoś nagrał wybuch!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

To jest zatrważające :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Antek i jego naukowcy :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Antoni Macierewicz (moim zdaniem) to niewątpliwie oszołom. Tym bardziej dziwi mnie, że organy państwa badające katastrofę nie są w stanie zdezawuować jego oszołomstwa w oczach dużej części społeczeństwa. Niewątpliwie państwo ma coś na sumieniu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

KK od każdej władzy stara się coś ugrać. Kto pożycza w KK - ten dług wiecznie ma! Bez najmniejszego wyjątku - wszyscy rządzący po 1989 roku to robili!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Katastrofa Smoleńska pokazała stan polskich elit politycznych - tych rządzących i tych w opozycji.

Jak donosi "Nasz dziennik": http://wiadomosci.wp.pl/kat,9972,title,Nasz-Dziennik-Zarzuty-dla-bylego-ministra-Jerzego-Millera,wid,14585673,wiadomosc.html?ticaid=1ea7f. To, że prokurator stawia zarzuty byłem ministrowi SW odpowiedzialnemu za BOR, to jeszcze pól biedy. Ale Miller szefował również państwowej komisji, która wyjaśniała okoliczności tej Katastrofy. To już kompromitacja!

Z drugiej strony Katastrofę Smoleńską bada i to obsesyjnie Antoni Macierewicz. Cała jego działalność polityczna to jedna wielka obsesja. Były funkcjonariusz polskiego wywiadu - płk Aleksander Makowski - zarzuca mu zdradę stanu, gdyż ten z pobudek osobistych zdekonspirował działalność polskiego wywiadu w Afganistanie i to w czasie trwającej tam wojny. Tu trzeba podkreślić,że działo się to przy jawnym przyzwoleniu PO.

Jak słyszę hasło niekompetencja - to od razu kojarzy mi się odzew Platforma Obywatelska!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

O tym, że Katastrofa Smoleńska znalazła swoje odbicie w sztuce, pisano już w tym wątku. Owa sztuka została właśnie odsłonięta: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/odslonieto-pomnik-katastrofy-smolenskiej-reakcje-i,1,5171050,wiadomosc.html.

W pierwszym odruchu chciałem napisać, że ów pomnik jest efektem wpływów Monty Python'a i Kultu Maryjnego. Jednak nie! Ta pisząc, obraziłbym legendę MP-a! Jest to po prostu monidło:

.

To jednak w zamyśle twórcy i inspiratora nie obraża niczyjej pamięci, a w szczególności Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego.

Społeczeństwo jest jednak mądre - bo ma telewizory! i jest niezmienne w większości w swojej mądrości.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Do niedawna bloger Free Your Mind był jedną z gwiazd prawicowego internetu. Na blogu w serwisie Salon24 opisywał swoje teorie o katastrofie smoleńskiej. Miał rzeszę fanów. Aż do chwili, gdy zmienił styl i dał do zrozumienia, że wszystko, co pisał mogło być nieprawdą."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Są odłamki, tzn że był wybuch, był wybuch czyli była bomba, do ustalenia pozostaje kto i gdzie ją podłożył/zainstalował/.

Bo to, że był wybuch jest oczywistą oczywistością.

Amerykanie mają wszystko, minuta po minucie, rząd Donalda T., nie poprosił o pomoc NATO, tak jak to teraz uczyniła Turcja, po zestrzeleniu.

Doktor Szuladziński jest autorytetem naukowym najwyższego światowego formatu, informuje o wybuchu publicznie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.