Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

jaro , glupa palisz czy o droge pytasz? Znasz moje zdanie na ustalenia raportu Millera. Chcesz siebie przekonac wlasnymi wpisami , ze wszystko bylo zgodne z procedurami? I kto tu odjechal?

Pisałem to już ileś tam razy i nie będę powtarzał tylko dlatego, że nie chce ci się poszukać. Oprócz tego przypuszczam że jak już znajdziesz to i tak nie zrozumiesz.

Jestem Europejczykiem.

A nie jest Ci , panie lekarzu - zwyczajnie głupio? Mnie, jako przyzwoitemu człowiekowi by było, że agituję za grupą bęcwałów , którzy - po złapaniu ich na ohydnym kłamstwie , mówią - żartowałem! PS . W takiej sprawie!!!! Dla mnie i jak mniemam - dla wszystkich porządnych ludzi - taki Rońda jest skończony. Chwal tych typów dalej, gratuluję.

Człowiek porządny i przyzwoity nigdy nie będzie podzielać kłamliwego stanowiska antypolskiego reżimu.

Już niedługo władza w Polsce wróci w ręce Polaków i prawda wyjdzie na jaw. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wracasz doktorek robić powstanie czy bedziesz obserwował z irlandzkiego pubu jak złowrogi reżim walczy z patriotami?

Jestem Europejczykiem.

To zdanie wydaje mi się głębokie:

Wracasz doktorek robić powstanie czy bedziesz obserwował z irlandzkiego pubu jak złowrogi reżim walczy z patriotami?

Ludzie zwyczajnie lubią popierdolić, najlepiej z odległości.

Zasada im tu u nas gorzej tym lepiej, obowiązuje.

V kolumna sił wrogich naszej Ojczyźnie.

Narobić tu bagna i onanizować się z odległości...

Pisałem to już ileś tam razy i nie będę powtarzał tylko dlatego, że nie chce ci się poszukać. Oprócz tego przypuszczam że jak już znajdziesz to i tak nie zrozumiesz.

Jak widac Twoje podejscie do metodologii

badan jest luzne. Czemu mnie to nie dziwi.

Wracasz doktorek robić powstanie

Nie prowokuj Antek_747 bo z Panem Doktorem zrobimy Tobie jako PISRA lobotomie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To zdanie wydaje mi się głębokie:

Ludzie zwyczajnie lubią popierdolić, najlepiej z odległości.

Zasada im tu u nas gorzej tym lepiej, obowiązuje.

V kolumna sił wrogich naszej Ojczyźnie.

Narobić tu bagna i onanizować się z odległości...

przepraszam Cię , Grzesiu. Nie wszyscy. A "popierdolić" - lubię, jak wszyscy!:) a do "likorza" - byś się wziął i przestał kompromitować. Naprawdę - brałeś nauki u Rońdy?:))) jeszcze jedno : zmień nick na "polak" - wszystko stanie się jasne! Już się stało zresztą....

Wyznawcy religii smoleńskiej oraz Antkowe lemingi mocno zagubione bo okazało się, że wszystko w co wierzyli to stek bzdur.

Trzeba będzie szybko coś wymyślić bo barany otrzeźwieją i zorientuja się, że zostały manipulowane. Pierwszą reakcja Antka były ataki tak prymitywne, że nawet debil przy odrobinie chęci był w stanie dojrzeć ich bezsens.

Teraz pora na coś bardziej wyrafinowanego co pozwoliłoby baranom uwierzyć, że nimi nie są. Zobaczymy co to będzie, ale z góry zakladam, że uwierzy w to tomuś, doktorek, numerek i jeszcze kilku otumanionych jelonków.

Jestem Europejczykiem.

Wyznawcy religii smoleńskiej oraz Antkowe lemingi mocno zagubione bo okazało się, że wszystko w co wierzyli to stek bzdur.

Trzeba będzie szybko coś wymyślić bo barany otrzeźwieją i zorientuja się, że zostały manipulowane...

Mówisz i masz - łączymy Katastrofę Smoleńską z atakiem na WTC (nawet na tym forum są tacy którzy twierdza że to robota Davida Copperfielda) i mamy spisek doskonały którego już nic nie obali :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Na to bym nie wpadł ale ja prosty inżynier jestem (no, może nie całkiem taki prosty) ;-). Ludzie w zdecydowanej większości nie zdają sobie sprawy z bogactwa i potęgi mechanizmów obronnych używanych przez ludzki umysł.

Dlatego stworzenie najbardziej nawet dziwacznych teorii nie dziwi mnie nic a nic.

Wręcz przeciwnie - przewiduje takie działania bo w sposób logiczny i zrozumiały służą ratowaniu spokoju ducha PiSSowskiego leminga.

Jestem Europejczykiem.

kolejny nawrócony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

toż to głosy z wiadra;-p

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Ten typ to kawał uja jest. Wydaje mu się,że ludzie zapomnieli. Otóż nie . Nie zapomnieli:))

to mnie wcale nie dziwi, wychowali go przecież;-p

Sam się , k*tas, wychował... Niewielu z Was pamięta - ja tak. Jak latał uj po Argentynach i stopy całował drugiemu ujowi- którego siepacze opozycjonistów i małe dzieci - z samolotu wyrzucali...zresztą - tylko z takich PiS mógł powstać.

Najważniejsze, że po uściskach i misiach Polsko-Rosyjskich, Anodinie, Millerze i Lassce wszystko jest w porządku i nie ma sprawy.

Wszystko jest jakby niczego nie było.

Twój wpis to taka sztuka dla sztuki.ziemi nie ruszy, więc po co?

chcesz prawdę zakrzyczeć?

A ty to już generalnie mógłbyś wy***rdalać . W kosmos - fachofcuf masz przecież... Piszesz głupiej , niż 747 - a to nieczęsta sztuka. PS - to było do mordy, rzecz jasna:)

chcesz prawdę zakrzyczeć?

Jaką prawdę?

Póki co jedni i drudzy oddalają się od niej bardziej niż kiedykolwiek.

rzecz jasna

Bezlitosne wyżyny kretyństwa, czy chwilowy ale bezlitosny upadek rozumu ujawniasz sobą?

Przebój sezonu: II konferencja smoleńska.

Jakiś czas temu pojawił się w sieci komunikat nr.1:

Ukryta Zawartość

Ta "konferencja" zaczyna się jutro, ale do tej chwili nie podano miejsca, w którym się odbędzie. Miejsce zostanie podane w komunikacie nr 2, ale jeszcze się nie ukazał :)))

Takiej paranoicznej konspiry dawno nie było :))))))

Boją się, że znów krasnoludki naszczają do mleka (albo zakłócą łącza ?) ??? :)))))))

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.