Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Alez jaro , niekoniecznie. Zrobmy sledztwo zgodnie z wszelkimi prawidlami. Gdy wynik bedzie taki jak teraz przyznam Tobie racje.

No to se k... zróbcie, tylko odpierd**lcie sie od normalnych ludzi i przestańcie im sr** do głów. Ty już masz nasrane więc trudno, stało się. Ale dlaczego paru psychopatycznych cwaniaków bezkarnie robi to z obywatelami całkiem sporego państwa? Mimo kolejnych kosmicznych kompromitacji i notorycznych kłamstw?

Jestem Europejczykiem.

Powinienes pretensje skierowac w strone Rzadu , ze spartolil robote. Gdyby sledztwo bylo od poczatku prowadzone prawidlowo , bez niedomowien ,nie byloby tematu.

Powinienes pretensje skierowac w strone Rzadu , ze spartolil robote. Gdyby sledztwo bylo od poczatku prowadzone prawidlowo , bez niedomowien ,nie byloby tematu.

pier**lisz tomuś. Albo jesteś debilem albo świadomie kłamiesz. Albo jedno i drugie.

Byłoby dokładnie to samo!!!

Jestem Europejczykiem.

Tomaszu Drogi w rozum ubogi!

Tuskowa nieudolność i brak jaj to jedynie jeden z wielu współczynników w równaniu które jest dziełem Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Nie mozesz zwalac wszystkiego na prezesa tylko dlatego , ze go nie trawisz. Sam sobie odpowiedz czy sledztwo przebieglo rzetelnie. Nie. Byc moze przyczyna katastrofy byla jak stwierdzono , jednakze nie wykluczono innych mozliwosci. Samo to , ze od poczatku nie badano katastrofy pod katem zamachu , co w sytuacji smierci prezydenta jest jedna z pierwszych mozliwosci. Zaden inny kraj , zaden inny Rzad nie dopuscilby do takiej sytuacji zdajac sobie sprawe z padajacych na niego podejrzen .

pier**lisz tomuś (niestety musze wrócić do tego imienia) cudzymi schemacikami kompletnie bezmyślnie. Gdyby chcialo ci się zaprząc część mózgu nieoddaną hochsztaplerom do działania pojąłbyś, że z dostępnych materiałów można zbudować obraz który jest spójny i wiarygodnie oddaje fakty z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością w najważniejszych obszarach dotyczących trajektorii lotu i bezpośrednich przyczyn katastrofy.

Zanim zaczniesz coś pierdzielić przeczytaj wytłuszczone kilka razy i spróbuj zrozumieć.

Jestem Europejczykiem.

Najważniejszy fragment brzmi: "z dostępnych materiałów" .

Jeśli "dostępnym materiałem" są SFAŁSZOWANE zapisy z czarnych skrzynek, to faktycznie: powstaje spójny obraz. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jaro , potrafisz tylko obrazac , probujesz ponizac kazdego , kto nie zgadza sie z Toba . Jest to przykre, zwlaszcza ze nie jestes chamem. Uprzedzam Cie ostatni raz. Jak sie to bedzie powtarzac zglosze moderacji.

Najważniejszy fragment brzmi: "z dostępnych materiałów" .

Jeśli "dostępnym materiałem" są SFAŁSZOWANE zapisy z czarnych skrzynek, to faktycznie: powstaje spójny obraz. :)

Podaj doktorek dowód, ze zapis z czarnych skrzynek zostal sfałszowany albo idź dymać irlandzkie owce.

Ale dowód ma być dowodem a nie majaczeniem oszustów i psychopatów.

Jestem Europejczykiem.

Jaro , potrafisz tylko obrazac , probujesz ponizac kazdego , kto nie zgadza sie z Toba . Jest to przykre, zwlaszcza ze nie jestes chamem. Uprzedzam Cie ostatni raz. Jak sie to bedzie powtarzac zglosze moderacji.

Nie próbuję nikogo poniżać. Próbuje obnażać umysłowa nędzę, intelektualną impotencję, głupotę, manipulację i kłamstwa.

Jeżeli łapiesz się do tych kategorii to niestety znalazłeś się w w moim polu rażenia i nic na to nie poradzę.

Doskonale odróżniam osobę od poglądów które zwalczam i przykładów na to nie brakuje. Poglądy doktorka zwalczam zawzięcie ale zdarza mi się z nim zgodzić i facet jest na tyle inteligentny, że to widzi. Ze skynkiem merytorycznie napierdalamy się zajadle (według mnie bez sensu bo facet ma klapki na oczach) ale lubie go i chyba z wzajemnością.

Mój apel: zacznij WP. Tomaszu więcej posiłkować sie intelektem a mniej hormonami i emocjami.

Co do moderacji - jeden dupek straszyl mnie nawet sądem i to całkiem na poważnie. Zniknął w pomroce dziejów a ja jestem i mam się dobrze.

Jestem Europejczykiem.

Widać Tuskowe agencje PR w akcji ?

Ciekawe ile płacą? żeby ukryć prawdę zmanipulować i "rozmyć całą sprawę".

Czekałem na ten argument. W wątku o owsiakowym woodstocku padł gdy Oskarek zaczął się kompletnie kompromitować.

"- Po trzech latach badań mogę powiedzieć, że są dowody świadczące, że trzy osoby przeżyły katastrofę smoleńską - stwierdził Antoni Macierewicz podczas spotkania w Kielcach."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Macierewicz postanowił rozbić bank.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

niekoniecznie. Zrobmy sledztwo zgodnie z wszelkimi prawidlami. Gdy wynik bedzie taki jak teraz przyznam Tobie racje.

.A z kim chcesz przeprowadzić to śledztwo??;))

1381978_10202091622121375_1897497004_n.jpg

Pozdrawiam

Tomasz

.A z kim chcesz przeprowadzić to śledztwo??;))

1381978_10202091622121375_1897497004_n.jpg

Czy to klub PIS-u ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tomek w wątku o KK bardzo dobrze potrafi odróżniać manipulację hierarchów i wodzenie za nos wiernych, a komisji maciarenki ufa jak własnej matce. Jakie dziwne figle płatają czasem ludzkie umysły.

Czy to klub PIS-u ?

Przecie widać ławe rządową, trzecia gałąź pol lewej .

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tomek w wątku o KK bardzo dobrze potrafi odróżniać manipulację hierarchów i wodzenie za nos wiernych, a komisji maciarenki ufa jak własnej matce. Jakie dziwne figle płatają czasem ludzkie umysły.

oj tam oj tam , Panowie nie wiem co bylo przyczyna katastrofy , tym bardziej , ze sposob prowadzenia sledztwa byl nie do przyjecia. Z racji chociazby braku wykluczenia udzialu osob trzecich .Podziwiac Was , ze macie taka pewnosc.
<br />oj tam oj tam , Panowie nie wiem co bylo przyczyna katastrofy<br />

Tomek nie ty jeden, oni tego też nie wiedzą do dzisiaj:)

Pozdrawiam

Tomasz

Nowe, sensacyjne "fakty".

Czyje było kółko i kto je tam zaturlał?

Jaką rolę odegrał trójkącik?!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.