Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcie w szmatławym tabloidzie ma być argumentem?Żarty jakieś?

Stare pomysły już sie skończyly a nowych, lepszych nie ma.

Jestem Europejczykiem.

To zdjęcie to nie argument, lecz kluczowy dowód na podstawie którego został wydany wyrok - zamach smoleński = wina Tuska. Zdjęcie pokazuje też komu Tusk składa meldunek z wykonania zadania...

ten wątek rozwinął jak widać głupotę co niektórych z Was.czy Was się uda jeszcze wyleczyć?

Doktorek podejmiesz się wyzwania?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

wiekszosc z kolegow tutaj wysmiewa sie z teorii zamachu odpierajac przeslanki na jeden sposob - po prostu je wysmiewajac

a moze ktos sprobowalby sie zastanowic troszke nad ewentualnym motywem?

no ja sie pytam wlasnie obywateli ktorzy tak chetnie wysmiewaja sie z maciarewiczow i innych takich

nabijac jest sie latwo - co najwyzej sztuka jest to robic w sposob niechamski o czym wiekszosc kolegow z forum pojecia nie ma niestety

przytaczac linki z prasy tez kazdy potrafi - to ze nikt ich nie czyta bo przeciez pochodza z "nawiedzonych" srodkowisk to inna sprawa

motyw mnie interesuje - jestem ciekawy waszego zdania a nie obrzucania sie wzajemnie blotem

mateuszek

Od trzech lat zadaję pytanie zwolennikom teorii o zamachu o ewentualny motyw.I jak do tej pory nie usłyszałem sensownej odpowiedzi.Odpowiem co ja myślę na ten temat.Ja takiego motywu nie widzę.Argument,że jakoby Kaczyński był groźny dla Putina jest po prostu żałosny.Kaczyński nie był i nie mógł być groźnym dla nikogo.Był pośmiewiskiem Europy.W kwietniu 2010r. miał 15% poparcie a na jesieni przegrane wybory jak w banku.

mateuszek

Od trzech lat zadaję pytanie zwolennikom teorii o zamachu o ewentualny motyw.I jak do tej pory nie usłyszałem sensownej odpowiedzi.

Moze nie Kaczynski byl motywem..moze byl tylko wisienka na torcie :)

A pozatym np awaria silnika samolotu ktory przeszedl pol roku wczesniej przeglad w samarze nie jest wystarczajacym motywem do mataczenia, usuwania sladow, podkladania falszywych tropow tylko po to by odsunac od siebie cien podejrzenia ze z powodu rosyjskiego burdelu zginal prezydent innego panstwa?

motyw mnie interesuje

Pan Prezydent (śp) był nielubiany w kraju i zagranicą (to motyw). "Zamachowców", moim zdaniem, należy szukać wśród tych co nie przyjechali na pogrzeb. ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

ok

to rozumiem

sa jeszcze jakies inne motywy?

mozna cos dodac w koncu watek ma tytul "teorie spiskowe"

tylko prosze jeszcze nie wydawac jeszcze opinii w stylu "to bezzasadne" lub "nierealne" - otem potem :-)

Od trzech lat zadaję pytanie zwolennikom teorii o zamachu o ewentualny motyw

skoro juz trzy lata meczysz ludzi to powinienes pamietac pare ciekawszych pomyslow...

nie chodzi mi w jaki sposob samolot spadl tylko dlaczego

ja dodam od siebie ze jak dla mnie to stosowanie srodkow nacisku w polityce miedzynarodowej jest jak najbardziej naganne lecz przeciez wszechobecnie znane. moze mniej znane wsrod "byznesmenow" lecz mocarstwa czesto uzywaly i uzywaja przymusu bezposredniego aby przeforsowac swoje racje

Raczej wśród tych, którzy nieprzeciętnie mocno starali się na tym pogrzebie być, aby za wszelką cenę postawić się poza jakimikolwiek podejrzeniami.

Myślisz że to prezydent Gruzji ? ;-) . Według koncepcji Kolegi to spora ilość ludzi stoi za tym "zamachem". Oczywiście myślę o nadludziach a nie takich zwykłych ludziach jak np. ja i Kolega.

To Kolega nie nie wie? Za nisko leciał bez widoczności. To wiadomo już od 3 lat.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Moze nie Kaczynski byl motywem..moze byl tylko wisienka na torcie :)

A pozatym np awaria silnika samolotu ktory przeszedl pol roku wczesniej przeglad w samarze nie jest wystarczajacym motywem do mataczenia, usuwania sladow, podkladania falszywych tropow tylko po to by odsunac od siebie cien podejrzenia ze z powodu rosyjskiego burdelu zginal prezydent innego panstwa?

Robert ale my pytamy o motyw morderstwa Kaczyńskiego a ty nam wyjeżdżasz z jakimiś znowu hipotezami.

daj mocny motyw

To Kolega nie nie wie? Za nisko leciał bez widoczności. To wiadomo już od 3 lat.

i z nowu w kolo macieju

pisalem przeciez ze nie o to chodzi. nie rozumie po polsku czy co?

skoro juz trzy lata meczysz ludzi to powinienes pamietac pare ciekawszych pomyslow...

W tym problem, że tych pomysłów w miare sensownych praktycznie nie było.

Jestem Europejczykiem.

Tygodnik wSieci jest w czołówce polskich tygodników politycznych obok Uważam Rze. Samo dno to ubeckie Wprost i Newsweek sterowany przez nową generację WSI.

Nazywanie go szmatławym tabloidem to grube nadużycie lewaków.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

pier**lisz doktorek i tyle. Powołaj na eksperta jakiegoś amerykańskiego profesora z parówka w jednej i puszka piwa w drugiej ręce to wtedy uwierzymy ;-).

A tak w ogóle to nie pomyliły ci się wątki?

Jestem Europejczykiem.

Robert ale my pytamy o motyw morderstwa Kaczyńskiego a ty nam wyjeżdżasz z jakimiś znowu hipotezami.

daj mocny motyw

Motyw jest oczywsity. Nie lubili go. A to w oczach pisdraków wystarczające by zabić.

mateuszek

Ja dobrze rozumiem znaczenie słowa motyw.Motyw to nie przyczyna katastrofy ale powody dla ,których ewentualni zamachowcy mieliby zamordować Kaczyńskiego.I z faktu tego powinni mieć korzyść.Jak na razie korzyść odniósł jedynie PiS bo dzięki temu ma męczennika.Tak więc takich powodów nie znajduję i jak dotąd nie usłyszałem żadnych wiarygodnych.

A jak nie ma motywu to i nie ma powodu do zbrodni.

mateuszek

Ja dobrze rozumiem znaczenie słowa motyw.Motyw to nie przyczyna katastrofy ale powody dla ,których ewentualni zamachowcy mieliby zamordować Kaczyńskiego.I z faktu tego powinni mieć korzyść.Jak na razie korzyść odniósł jedynie PiS bo dzięki temu ma męczennika.Tak więc takich powodów nie znajduję i jak dotąd nie usłyszałem żadnych wiarygodnych.

Czy Kolega sugeruje, że "zamachowiec" mógł być wewnątrz Tupolewa i nazywał się ............? ;-)

Pozdrawiam

Jako prosty inżynier chciałbym wszystkim użytkownikom i fanom Zderzacza Farmazonów i innych urzadzeń w klimacie PiSSowskiego baroku przypomnieć o fundamentalnym narzędziu jakim jest Brzytwa Ockhama.

Jeżeli jej uzyjemy to utnie zdecydowaną większość spekulacji i przy okazji utnie jaja pseudoprofesorkom.

Jestem Europejczykiem.

no ja sie pytam wlasnie obywateli ktorzy tak chetnie wysmiewaja sie z maciarewiczow i innych takich

nabijac jest sie latwo - ...

Należy ubolewać, ze nie wszyscy nabijają się z tego typa...

To jest problem!

ale jakby masz macierenko ucichł, są jakieś newsy?

Ładuje akumulatory (szuka nowych "ekspertów") :-)

Ładuje akumulatory (szuka nowych "ekspertów") :-)

ale ekspertów czy EKSpertufff?

ale ekspertów czy EKSpertufff?

A jest jakaś różnica ? :-). Oni i tak pójdą do Antka tylko na puszkę piwa i parówkę.

Chcieliście motywu to macie....oczywiście zgodnego z tematem.

Zbliżały się wybory prezydenckie, niestety obecnemu prezydentowi leciało mocno w dół. Szanse na reelekcję raczej nikłe:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kampania prezydencka w pełni, wszystkie partie już w pełni agitowały, jedynie Pałac Prezydencki milczał. Ale zbliżające się wydarzenie, 70 rocznica Katynia wydawała się doskonałym terminem do jej rozpoczęcia.

Z resztą, jak sprawdzimy ile razy prezydent było obecny w Katyniu....

Ukryta Zawartość

10 kwietnia 2006 r. - nieobecny

17 wrzesnia 2006 r.- nieobecny

10 kwietnia 2007 r. - nieobecny

17 wrzesnia 2007r. - obecny (wybory do sejmu)

10 kwietnia 2008 r. - nieobecny

17 wrzesnia 2008r. - nieobecny

10 kwietnia 2009 r. - nieobecny

10 wrzesnia 2009 r. - nieobecny

To było to, trzeba było okazję wykorzystać....

Ot i wszystko, cały motyw- za wszelką cenę polecieć i wylądować, ten kto wydał finalny rozkaz- lądować, być może dla awansu (motyw), dokonał zbrodni na 95 niewinnych osobach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

W tym problem, że tych pomysłów w miare sensownych praktycznie nie było.

no tak - ale tak piszac z to z gory oceniasz ich sensownosc

mi zalezy na tym zeby zebrac razem te motywy a potem ocenic ich sensowosc bo jak na razie wymienione zostaly dwa

Tak więc takich powodów nie znajduję i jak dotąd nie usłyszałem żadnych wiarygodnych.

ok - przyjalem - ty nie znajdujesz ale czy slyszales lub czytales jakies w ogole?

czy mozesz je wymienic?

mateuszek

Chyba ci się coś popieprzyło.To ja, przeciwnik tezy o zamachu mam dostarczać motywów czegoś czego nie było.To postawienie sprawy na głowie!To zwolennicy tezy o zamachu powinni dostarczyć przekonujące motywy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.