Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Obudź się skynek, jesteś w stanie mentalnego ubezwłasnowolnienia spowodowanego głęboką hipnozą.

Obudź się skynek, jesteś w stanie mentalnego ubezwłasnowolnienia spowodowanego głęboką hipnozą.

hahhaahahahhahaaaaaaaahahhahahhhahaahahhahaahhahahaha

Dżambo - pękam ze śmiechu

Pani Kopacz przekopała całe pole

Mamy cały samolot

Mamy czarne skrzynki

Mamy nagranie z pijanym Błasikiem

Mamy tekst "że on się wk***i"

Wybacz Dzambo, że jestem sceptyczny, ale studiuję historię.

Ruscy tak mają - nie wyjaśnia niczego.

I nie wyjaśniają niczego Twoje poglądy polityczne.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No - to bardzo wielka szkoda, Kolego skynyrd... Rano pojmiesz i znowu na tydzień wleziesz w dziurę.

Wybacz Przyjacielu, ale dalej nie łapię.

Jeżeli masz coś do mnie to napisz - a jak nie, to wy***rdalaj.

Ja patrzę na katastrofę smoleńską - przepraszam za banalne sformulowanie- okiem fachowca.

I z jednej strony widze coś, co odpowiada klasycznemu wzorcowi powtórzonemu w realnym świecie w różnych odmianach setki razy a z drugiej wiązankę kompletnie nieprawdopodobnych, nielogicznych, wzajemnie sprzecznych, abstrakcyjnych wręcz pomysłów.

Dla jasności - w zadnym punkcie nie zakładam dobrej woli Rosjan. Wręcz przeciwnie - zakładam ich złą wolę, organizacyjny burdel, matactwo, pijaństwo, polityczną manipulację, co tam kto chce jeszcze.

Zakładam również a nawet przyjmuje za pewnik pewne manipulacje z naszej strony. I dalej wychodzi mi, że zdecydowanie bardziej prawdopodobny jest przebieg wydarzeń według sprawdzonego setki razy scenariusza niż ten będący spiętrzeniem absurdalnych założeń.

Jestem Europejczykiem.

Dla jasności - w zadnym punkcie nie zakładam dobrej woli Rosjan. Wręcz przeciwnie - zakładam ich złą wolę, organizacyjny burdel, matactwo, pijaństwo, polityczną manipulację, co tam kto chce jeszcze.

Zakładam również a nawet przyjmuje za pewnik pewne manipulacje z naszej strony.

brawo!

to teraz moze sformuuje sie wniosek - dlaczego tak sie dzieje?

bo jak do tej pory nikt nie chce napisac konkretnych motywow

brawo!

to teraz moze sformuuje sie wniosek - dlaczego tak sie dzieje?

bo jak do tej pory nikt nie chce napisac konkretnych motywow

"dlaczego tak sie dzieje?" A co się dzieje?

Jestem Europejczykiem.

komentarz obcy do dyskusji dlaczego jeszcze wrak nie wrócił:

"Bo nie muszą, nasi dali upy, zgodzili się na śledztwo zgodne z konwencją ICAO (13 pkt.), czyli lotów cywilnych, choć w czasie tego lotu ten samolot miał status samolotu wojskowego. Wg. ICAO śledztwo w sprawie katastrof samolotów cywilnych prowadzi państwo, na terenie którego doszło do katastrofy. A ruscy głupi nie są, widzą jak jeden tempak chce dorwać się do władzy, a drugi tchórz przy tej władzy siedzi, więc nawet dla kupy śmiechu ja bym na ich miejscu ten wrak i czarne skrzynki przetrzymywał do końca świata i nic nie jesteśmy w stanie z tym zrobić.

Chcemy, nie chcemy, i jakkolwiek arogancko to zabrzmi jesteśmy państwem reprezentacyjnym "małych" krajów Europy Środkowej oraz państwem buforowym między Wschodem i Zachodem Europy, więc jesteśmy całkiem nie małym strategicznym punktem w Europie, więc jeśli Ruscy nie mogą już nas kontrolować jak za czasów Zimnej Wojny, to będą nas destabilizować ile mogą, a jak na załączonym obrazku widzi nawet Stevie Wonder, Polak głupi przed i po szkodzie, więc nawet nie muszą się zbytnio wysilać, całą robotę odwala za nich nasza awangarda głupoty politycznej, czyli Wy, wyborcy, którzy głosują na tych dwóch kretonów skończonych od ilu już lat? "

Prof. Cieszewski miażdży nieetycznego dziennikarza:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Prof. Cieszewski

Następny podpierający się badaniami innych amerykanów, którzy o tych badaniach nie mają zielonego pojęcia. A podstawowe założenia z d..py wzięte, znaczy z pseudoparadokumentu, jak jej tam było- Gardas, Anatomia upadku.

Miałkie to, całkiem miałkie.

Ciekaw jestem jak trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby całą wcześniejszą karierę rzucić na szalę.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

nie - nic sie nie stalo

przepraszam - zachowalem sie jak szczeniak

teraz lepiej?

Grzecznie zapytam raz jeszcze - jak konkretnie brzmi pytanie?

Ja wiem, że teraz w szkołach niski poziom i opuszczająca je młodziez nie umie formułować swoich myśli i pierwsza próba mogła być nieudana więc daję ci drugą szansę.

trotyl(...) miażdży parówkę wieprzową

Zajebiaszcze!

To się nazywa eksperyment naukowy!!!

Jestem Europejczykiem.

Zajebiste, hehehe!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zajebiste, hehehe!

:-), :-), :-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

noo, takie fakty to ja rozumiem.

zaraz smoleńskie burki się zlecą po briefingu u trotylenki marciorka

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Czemu? Gość mówi z sensem. Szczególnie przekonuje mnie wywód o dziwnej jednoczesnej "awarii" monitoringu na lotniskach w Warszawie i Smoleńsku.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Żeby chociaż posłuchał leming wystąpienia prof. Dakowskiego... ale po co? Lepiej od razu w czambuł potępić.

Żeby chociaż posłuchał leming wystąpienia prof. Dakowskiego... ale po co? Lepiej od razu w czambuł potępić.

burku nie przeczytałeś referatu choćby Artymowicza a każesz man przeglądać swoje materiały?

pytam dlaczego? jarek kazał czy kto maciorenko?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

nie przeczytałeś referatu choćby Artymowicza a każesz man przeglądać swoje materiały?

pytam dlaczego? jarek kazał czy kto maciorenko?

Czym innym jest prawda a czym innym propaganda, lemingu. Jakbyś obejrzał ten materiał to byś wiedział że prof. Dakowski ma swoją wizję tego co się stało w Smoleńsku i nie pokrywa się ona z wizją Komisji Sejmowej ani tym bardziej z kłamstwami reżimu.

Dakowski ma swoją wizję tego co się stało w Smoleńsku

"wizja" to bardzo słuszne słowo (zwłaszcza "swoja wizja"). Znam miejsca gdzie przebywają różni ludzie ze swoimi wizjami.

nie pokrywa się ona z wizją Komisji Sejmowej ani tym bardziej z kłamstwami reżimu.

Komisja sejmowa raczej na "wizjach" się nie opiera. Chyba, że chodzi o wizje lokalne to O.K.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Komisja sejmowa raczej na "wizjach" się nie opiera. Chyba, że chodzi o wizje lokalne to O.K.

Sprostowanie. Oczywiście chodziło o zespół państwowy Laska. Za przejęzyczenie przepraszam.

Oczywiście tylko komisja sejmowa Macierewicza opiera się na "wizjach".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.