Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Daj spokój, sprawa jest prosta jak cep. Żadnych dowodów na teorię Macierewicza nie ma. Są jedynie wydmuszki na które łapią się jelonki.

To jest trochę przerażające, że w XXI wieku ludzie dalej się nabierają na szamaństwo, jak jakieś dzikusy.

Skonczcie juz wciskac te oficjalne wrzutki. Domniemujemy, nie ma dyskusji otwartej, a sa same inwektywy. Straszne to jest.

Chcesz dyskusji to skończ wciskać kit i pochwal się wyliczeniami, o które Lechu nie może się doprosić.

Cenie sie, poza tym to sprzeczne z moja teoria. Wiec i brak wyliczen. Wasza teoria jest inna i tyle. Jednak to sa teorie.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Przeslanki. O tym mowiles. Ja zostaje bierny, bede wrzucal takie same wrzutki i jak te Wasze "oficjalne raportowe". Polska mentalnosc bierze gore widze, dla niej m.in opuscilem Polske. See Ya.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Polska mentalnosc bierze gore widze, dla niej m.in opuscilem Polske.

Jak większość piszących w tym wątku prawdziwych patryjotów zwolenników zamachu.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Nie, Polska mentalnosc to komunistyczny nalot, obluda, pogarda i zawisc. Z gory odrzucasz raport profesorow i ekspertow, nie tlumaczac nic. Ja polakiem bede zawsze, ale polska mentalnosc to zla wartosc i ja odrzucam. Te twarde dowody sa troche smierdzace i manimpulowane. Ja nie odrzucam teorii zamachu, jest coraz wiecej poszlak ku niej, nie twierdze tak bylo. Jednak odrzucam coraz bardziej wersje o kompilacji nieszczesliwych zdarzen. Kropka.

Z gory odrzucasz raport profesorow i ekspertow, nie tlumaczac nic.

Ekspertów od czego, bo na pewno nie od badania katastrof lotniczych? Profesorów? Miodek też jest profesorem i co z tego?

Osoby ktore byly przy produkcji Tupolewa, pracujacy jako inzynierowie w Boeningu, pracujacy przy NASA, majacy odznaczenia ktorych tylko niewielki procent doswiadcza.

My powinnismy byc dumni ze mamy takie osoby i ze chca Nam pomoc. Niestety szydzimy z nich, tak jak i z teori o zamachu.

Przeslanki. O tym mowiles. Ja zostaje bierny, bede wrzucal takie same wrzutki i jak te Wasze "oficjalne raportowe". Polska mentalnosc bierze gore widze, dla niej m.in opuscilem Polske. See Ya.

Nie cisnij kitu,wyjechales dla szmalu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Osoby ktore byly przy produkcji Tupolewa, pracujacy jako inzynierowie w Boeningu, pracujacy przy NASA, majacy odznaczenia ktorych tylko niewielki procent doswiadcza.

My powinnismy byc dumni ze mamy takie osoby i ze chca Nam pomoc. Niestety szydzimy z nich, tak jak i z teori o zamachu.

To teraz wejdź na stronę NASA i poszukaj jakiejś wzmianki o tych osobach. :)

prof.Wiesław Binienda, prof Kazimierz Nowaczyk, dr Wacław Berczyński. Wpisz w wikipedie.

No i właśnie o tym mówię. Czerpanie wiedzy z Wikipedii najczęściej kończy się tak jak w przypadku kolegi. Wielkość sekty smoleńskiej pokazuje, że takich "wykształconych" mamy sporo. Pomijam oczywiście tych, którzy nie potrafią obsłużyć komputera. Oni po prostu wierzą we wszystko co powie święty Antoni.

Jednego oszołoma mniej.

Jestem Europejczykiem.

prof.Wiesław Binienda, prof Kazimierz Nowaczyk, dr Wacław Berczyński. Wpisz w wikipedie.

A dlaczego pominąłeś prof. Jacka Rońdę?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W tym temacie. Jest jeszcze FAKTY. I tam moge Was spamowac, tak samo jak Wy tu. Takze Jaro, przykro mi.

@ Aero

Oprocz Wiki jest jeszcze Linkedn, Research Gate i inne. Takze pudlo.

@ fox

Nikogo nie pominalem, wklilem pare pierwszych nazwisk. Jednak widze ze wlaczyl Ci sie tryb poszukiwawczy i spiskowy. Spokojnie. To ze nie jestem z PO, nic nie znaczy. ;)

Dawidzie jeśli to są źródła z jakich czerpiesz swoją wiedzę to pozostaje tylko współczuć. Ale w jednym masz rację. To nie wątek o faktach tylko o teoriach, więc teoretycznie można tu wypisywać dowolne bzdury. W wątku o faktach nie ma już o czym pisać, bo wszystkie fakty są już od dawna znane.

Ja tylko dalem zrodla innych portali gdzie informacje sa spojne. Tak mi wyszukiwarka google podpowiedziala. ;)

@ fox

Nikogo nie pominalem, wklilem pare pierwszych nazwisk. Jednak widze ze wlaczyl Ci sie tryb poszukiwawczy i spiskowy. Spokojnie. To ze nie jestem z PO, nic nie znaczy. ;)

No ale Ronda przyznał otwarcie,że kłamał. Dlaczego?

Sorry, ale google nie jest dla mnie wyrocznią w temacie, którym się zajmuję zawodowo. Podobnie jak wymienieni przez Ciebie profesorowie, którzy też nie mają odpowiedniej wiedzy.

Z gory odrzucasz raport profesorow i ekspertow, nie tlumaczac nic.

Koledze nie da się nic wytłumaczyć. Wpadł kolega w tory jedynie słusznego wyjaśnienia/baśni, które ma zdjąć odpowiedzialność z decydentów znajdujących się na pokładzie feralnego lotu, który nie powinien się odbyć a jak już się odbył to powinien zakończyć się lądowaniem na lotnisku rezerwowym lub powrotem do Warszawy.

Jednak odrzucam coraz bardziej wersje o kompilacji nieszczesliwych zdarzen

Nieszczęśliwych zdarzeń nie było. Była polska planowana szarża Zwierzchnika Sił Zbrojnych na pokryty gęstymi chmurami i mgłą teren lotniska w Smoleńsku. Miała się rozpocząć, z wysokiego C, kampania prezydencka. Nieszczęśliwym zdarzeniem była obecność na pokładzie osób wyjątkowo nieodpowiedzialnych.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Oto jak się trzepie kasę na stadzie baranów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Inne zrodla pisza inaczej. Dziekuje ze nazywasz mnie baranem. Jednak obecny rzad jest nim jeszcze wiekszym.

Ostatnio minister finansow wpadl na super pomysl by siegnac do portfeli osob ktore wrocily do Polski z emigracji, chce przesledzic ich zarobki tam, i oczywiscie ZUS juz stoi pierwszy w kolejce. Ja bym im powiedzial jedno Fuck Off. Jednak trzymajcie sie tych bzdur pisanych przez "dziennikarzy" ktorzy sa wychowani na testach abcd w szkole.

Okej, to inaczej. Demokracja to takze dobrze poinformowany obywatel. W tym momencie mainstremowe media poza paroma wyjatkami, oraz prokuratura i rzad trzyma sie jednej wersji. Prorosyjskiej. Gdzie jest ta demokracja? Ja widze bardziej dykature, gdzie obywatel jest przymuszany w tej sprawie. Nie mamy dowodow ktore na 100% potwierdzaja jedna z wersji, wiec powinnismy miec dostep i byc uswiadamiani o kazdej.

Nie mamy dowodow ktore na 100% potwierdzaja jedna z wersji, wiec powinnismy miec dostep i byc uswiadamiani o kazdej.

Błąd. Mamy wszystkie dowody. Czasami trzeba spojrzeć w lustro i uderzyć się w pierś, zamiast bezmyślnie zwalać winę za nasze porażki na kogoś innego.

Ta katastrofa to sztandarowy przykład głupoty i lekceważącego podejścia do przepisów. Gdyby trzymano się prawa, wszyscy by żyli. Jakkolwiek byś nie zaklinał rzeczywistości to rejestratory pokładowe nie kłamią. To są dowody NIEPODWAŻALNE.

Nie zgadzam sie. Szczegolnie jesli slucham tego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Okej, to inaczej. Demokracja to takze dobrze poinformowany obywatel. W tym momencie mainstremowe media poza paroma wyjatkami, oraz prokuratura i rzad trzyma sie jednej wersji. Prorosyjskiej.

Jeżeli ktoś jest na tyle głupi, żeby tak to widzieć to trudno coś z tym zrobić.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.