Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Niezmiennie od 25 lat.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Po zderzeniu ptaka z samolotem

te ptaki od razu pisze nie są z metalu i nie jedli parówek przed zderzeniem......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-20694-0-95444600-1455040464_thumb.jpg

post-20694-0-89796700-1455040475_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po zderzeniu ptaka z samolotem

Asterix1 - co Ty nam tu za kit wciskasz? Przecie to jakieś awionetki som a Tupolew to bombowiec! Tako rzecze prezes!

;-)))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Asterix1 - co Ty nam tu za kit wciskasz? Przecie to jakieś awionetki som a Tupolew to bombowiec! Tako rzecze prezes!

;-)))

;)

Chłopaki( nie gniewajcie sie za te słowo :) ) piszą tutaj do znudzenia; słowa które są kluczem

PULL UP

Myślę że niewiele osób wierzy tym bzdurom

ale jak sie glosowało na Pis to trudno teraz przyznać racje im przeciwnikom ( w tej sprawie i wielu innym )

Lechu (wilk też może się ustosunkować jak potrafi) piszesz ciemnogród i inne tego typu szydercze duperele, ale czy możesz mi wyjaśnić co widzisz i co myślisz o tej małej części filmiku (od 6:25 do 7:30)?

Lubie jak czlowiek jest taki PO/PIS. Biale/Czarne. Lechu/Jarek. Katastrofa/bzdury. 500zl na dziecko/500zl na kazde dziecko. Lechu, musiales byc w woju. Ktora jednostka, pochwal sie?

A Ty oczywiście taki nie jesteś...

Polska to jednak ciekawy kraj.

Najwieksza zbrodnia PRL - niewyjasniona.

Najwieksza katastrofa tzw. III RP - niewyjasniona.

Finito.

a co z raportem millera?

skoro Twoja wiedza jest tak rozległa, to zapewne podzielisz się swoją wiedzą kto za tym stoi

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Lechu (wilk też może się ustosunkować jak potrafi) piszesz ciemnogród i inne tego typu szydercze duperele, ale czy możesz mi wyjaśnić co widzisz i co myślisz o tej małej części filmiku (od 6:25 do 7:30)?

Ukryta Zawartość

Lechu mam na drugie więc mogę chyba...?

Wybory:

1. Widać i słychać to co chcą słyszeć PISiory.

To byłaby granda!

2. Niewyraźne piksele każą nam widzieć to czego nie ma. Machająca postać to powiewający kawał papieru/szmaty.

3. Szabrownicy. Jakaś miejscowa straż (milicja) wielce prawdopodobne przegania szabrowników. Być może nawet strzela do nich, choć te odgłosy rozpoznano jako wyzwalające się dźwięki naprężeń w konstrukcji samolotu.

Powyższe jest prawdopodobne skoro wiele dni po katastrofie rejestrowano w Rosji użycie kart i telefonów ofiar katastrofy.

Ukryta Zawartość

to trudno teraz przyznać racje im przeciwnikom

To bedziemy sie bic?! Cholera, nie wiedzialem. KSG KSG KSG

A Ty oczywiście taki nie jesteś...

Nie, gdybym taki byl to siedzial bym co dzien na bocznicy i jak to mowi Asterix: przeciwnikom.

Glosowalem na Klub Kukiza. Ba, to jest cala arka od leba do prawa, i mimo ze sie nie zgadzaja w wszystkim, no bo jak, to jednak tworza kolektyw.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Przecie to jakieś awionetki som a Tupolew to bombowiec!

I to Rosyjski bombowiec :-).

Lechu (wilk też może się ustosunkować jak potrafi) piszesz ciemnogród i inne tego typu szydercze duperele

Inaczej się już nie da. Realizacja PULL UP i tej katastrofy/"zamachu" by nie było.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Inaczej się już nie da. Realizacja PULL UP i tej katastrofy/"zamachu" by nie było.

odpowiedz na moje pytanie (post 12374) i też się zastanów tak jak to uczyniłeś przy 3D. (pal licho na razie pull up)

Lech dopóki oryginały czarnych skrzynek, wraz z zawartością, nie będą w naszych rękach możesz sobie pisać Pull up pull up.

Czwartego rejestratora nie odnaleziono, akurat tego, którego zapisów nie można sfałszować.

Chodzą pogłoski, że był jeszcze piąty i szósty (mam kopyrajt na ten pomysł,gdyby się jakiś idiota do tego przekonał).

Do szczętu rozchorowałeś się, Tomaszu nasz miły?:-)

Ale brzozę już wykluczyliśmy jako nieistotną.

A - to ciekawe!

Głupie gadanie.

Przeca brzoza - jest najważniejsza.

I taka - polska.

Użytkownik TomekL3 dnia 06.02.2016 - 00:50 napisał

Lech dopóki oryginały czarnych skrzynek, wraz z zawartością, nie będą w naszych rękach możesz sobie pisać Pull up pull up.

Czwartego rejestratora nie odnaleziono, akurat tego, którego zapisów nie można sfałszować.

Chodzą pogłoski, że był jeszcze piąty i szósty (mam kopyrajt na ten pomysł,gdyby się jakiś idiota do tego przekonał).

Chodzi o rejestrator eksploatacyjny, w obudowie z bakelitu. Zazwyczaj po katastrofie nic z niego nie zostaje, może dlatego nie można sfałszować ;-)

Jak już przy tym jesteśmy, to jestem ciekawy techniki owego fałszowania, czy są jakieś znane przypadki kiedy próbowano fałszować zapisy FDR i CVR?

Glosowalem na Klub Kukiza.

Chyba fanklub?

Ba, to jest cala arka od leba do prawa,

A kto tam jest z lewa, literalnie?

i mimo ze sie nie zgadzaja w wszystkim, no bo jak, to jednak tworza kolektyw.

Kolektyw to mnie się źle kojarzy. A wiesz dlaczego go tworzą?

Ale po co mieliby fałszować, przeciez i tak był zamach. Parówki jebły....kontrolowanie.

Bo to był zamach. Na zdrowy rozsądek.

Może pilot chciał przed lądowaniem zrobić popisową beczkę sterowaną i mu nie wyszło. Tego wariantu nikt nie rozważał .

Zresztą P. Komorowski zapewne bez problemu rozpoznałby komendę bull up :) i zareagowałby.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

odpowiedz na moje pytanie (post 12374) i też się zastanów tak jak to uczyniłeś przy 3D. (pal licho na razie pull up)

A odpowiedź Grzegorza Ciebie nie zadowala ? 3D nie ma z tym nic wspólnego a "PULL UP" ma dla tego zdarzenia kluczowe znaczenie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

udowodniłeś że nie masz problemu ze wzrokiem a zatem odpowiedz. (moze byc na PW)

Nie lubię spekulować.

wiadomo czemu nie odpowiesz

Żałosna socjotechnika.

To ja odpowiem co widzę. Jarosław doskonale wie że to była zwyczajna katastrofa. Wyciągnięcie Smoleńska i mianowanie Macierewicza to jest zwykła gra polityczna na zaostrzenie walki klasowej aby zdyscyplinować PiS. Kaczyński jest ciężko przestraszony tym że ma samodzielną większość i prezydenta i trzeba rządzić bo nie będzie na kogo zwalić. Stąd ta jazda po bandzie ze wszystkim aby zapewnić zwarcie szyków. Czyli generalnie chodzi o gonienie króliczka a nie o złapanie go. Był taki serial MiasteczkoTwin Peaks, oglądałeś? Z każdym odcinkiem coraz mniej było jasne kto zabił Laurę Palmer, tutaj też tak ma być.

Temat Smoleńska będzie aktualny dopóki Jarosław trzyma stery. Gdy odejdzie, co pewnie niezadługo nastąpi, bo jest już w wieku w którym dyktatorzy schodzą ze sceny, wszyscy pozostali z dnia na dzień zapomną o sprawie, ewentualnie ogłoszą zwycięstwo przed wycofaniem się.

Zostanie grupka oszołomów przychodzących na miesięcznice i trujących wszystkim d... na forach.

A ja wciąż, k**wa mać, nie wiem, co Macierew z towarzystwem wpieprzali na obiad. I czy im smakowało...

I - czy zjedli deser.

Ps. Zbig, kiedyś już pisałem.

Gdy Jarosław "odejdzie" - wymordują się wszyscy.

Tak po pisiacku. Narodowo i religijnie.

Ziobro ino łostanie.

Bo większego psubrata - nie ma na świecie.

wiadomo czemu nie odpowiesz

Co wiadomo ?

Żałosna socjotechnika.

To ja odpowiem co widzę. Jarosław doskonale wie że to była zwyczajna katastrofa. Wyciągnięcie Smoleńska i mianowanie Macierewicza to jest zwykła gra polityczna na zaostrzenie walki klasowej aby zdyscyplinować PiS. Kaczyński jest ciężko przestraszony tym że ma samodzielną większość i prezydenta i trzeba rządzić bo nie będzie na kogo zwalić. Stąd ta jazda po bandzie ze wszystkim aby zapewnić zwarcie szyków. Czyli generalnie chodzi o gonienie króliczka a nie o złapanie go. Był taki serial MiasteczkoTwin Peaks, oglądałeś? Z każdym odcinkiem coraz mniej było jasne kto zabił Laurę Palmer, tutaj też tak ma być.

Temat Smoleńska będzie aktualny dopóki Jarosław trzyma stery. Gdy odejdzie, co pewnie niezadługo nastąpi, bo jest już w wieku w którym dyktatorzy schodzą ze sceny, wszyscy pozostali z dnia na dzień zapomną o sprawie, ewentualnie ogłoszą zwycięstwo przed wycofaniem się.

Zostanie grupka oszołomów przychodzących na miesięcznice i trujących wszystkim d... na forach.

jeśli widzisz w tym filmie to co opisałeś to wybrałbym się do klubu AAA, może jakiś psycholog albo po prostu przestać zaopatrywać się u dilera.

Co wiadomo ?

kłopotliwe pytanie?

kłopotliwe pytanie?

Dlaczego ?

no to jeśli nie kłopotliwe to odpowiedż

Już odpowiedziałem teraz na Ciebie kolej ("Co wiadomo ?").

Gość

(Konto usunięte)

kłopotliwe pytanie?

Filmik już był przebadany wszerz i wzdłuż: przez ABW, Centralne Laboratorium Kryminalistyczne Komendy Głównej Policji oraz (na zlecenie zespołu Maciarewicza) przez bliżej nieznanych "ekspertów z Niemiec". Nawet z autorem filmiku był wywiad. Trzeba być kompletnym paranoikiem żeby wierzyć w teorię z dobijaniem tych, którzy przeżyli katastrofę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.