Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Ale naparzają tu ruskie przekaźniki ...

Kłamstwa Millera i Tuska powtarzają do upadłego ... W myśl zasady Goebelsa ... Kłamstwo powtórzone 1000 razy stanie się dla ludzi prawdą ...

Tylko techniczny imbecyl i kretyn może twierdzić że prawie 100 tonowy samolot rozwala się na dziesiątki tysięcy - ponad 20 000 części po uderzeniu w podmokły grunt ...

Tylko techniczny debil może dać wiarę że brzoza o niewielkiej średnicy odcina skrzydło samolotu o wyżej wymienionej masie , oraz powoduje anihilację samolotu ...

Tylko techniczny ćwok może dać wiarę kłamcom z zespołu millera przyłapanym na wielokrotnych kłamstwach i manipulacjach ...

Tylko ktoś z łbem spranym przez szmaty z Tusk Vision Network i Gaduły Wyrodnej może wierzyć że śledztwo w sprawie katastrofy TU 154 było prowadzone rzetelnie i w zgodzie ze standardami cywilizowanego państwa ...

Tylko prawny analfabeta może twierdzić że oddanie śledztwa ruskim i zastosowanie konwencji chicagowskiej - tyczącej CYWILNYCH !!! samolotów jest uprawnione w przypadku katastrofy WOJSKOWEGO rządowego samolotu jakim był TU 154.

Podobno na umysłową sraczkę działa stoperan. Spróbuj pan żebyś więcej takiego smrodu nie robił. :)

nie oglądałeś w tefałenie?

Tym samym na który się ostatnio powoływałeś? :)

my w zdrowaśkach a wy w judaszowych srebrnikach

Aero to wyjaśnij wreszcie po cholerę ruskie wymyli ten wrak aż się świeci jak psu i po co zabetonowali miejsce katastrofy??

Aero to wyjaśnij wreszcie po cholerę ruskie wymyli ten wrak aż się świeci jak psu i po co zabetonowali miejsce katastrofy??

Ja ci wyjaśnię - po to, żeby stado baranów biegało w kółko i głośno beczało.

A teraz ty mi wyjaśnij jaki to miało wpływ na przebieg katastrofy?

Najlepiej jednym zdaniem chociaż da się jednym słowem.

Jestem Europejczykiem.

ýyyyyuyuui

Jak to nie publikują ? A te parówki i puszki po piwie to pryszcz ? ;-)

Ponieważ władza po wyborach może się zmienić to niech Kolega zastanowi się jaka będzie wiarygodność tej nowej władzy w kwestii smoleńskiej ?

nie wymagajmy od niego cudów

Jak to nie publikują ? A te parówki i puszki po piwie to pryszcz ? ;-)

Ponieważ władza po wyborach może się zmienić to niech Kolega zastanowi się jaka będzie wiarygodność tej nowej władzy w kwestii smoleńskiej ?

xjhy

Jahak to nie publikują ? A jjaaa parówki i puszki po piwie to pryszcz ? ;-)

xjhyt

Miały natomiast wpływ na postrzeganie wiarygodności władzy tak po dramacie, jak i zwiększenia wątpliwości co do przyczyn.

j

Miały natomiast wpływ na postrzeganie wiarygodności władzy tak po dramacie, jak i zwiększenia wątpliwości co do przyczyn.

p

o odpowiedź na pytanie pierwsze.

Przecież to oczywiste, a teraz proszę o odpowiedź na pytanie drugie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Masz swoją koncepcję na temat czy biegasz jako inny gatunek wkoło owych.

Zasadniczo to żadna odpowiedź.

Nadszedł już chyba czas

Nadszedł i owszem abyś przeczytał cały temat i nie szedł na łatwiznę.

#10456 Jaro. Tu nie ma sporu.

Pytanie brzmiało, przypomnę:

"Jaki wpływ na mycie wraku miał przebieg katastrofy?"

Czujesz różnicę?

Jaki wpływ na mycie wraku miał przebieg katastrofy?

Zasadniczy

Rozbrajająca szczerość... ;)

A ja z innej beczki. Jak zobaczyłem że wrak wypucowany pomyślałem naiwnie....oddawać będą....a tu okazało się że jeszcze nie dość dobrze go "wyszykowali".....a taki ładny był, błyszczący, znowu kurzem przypadnie i trza będzie od nowa.... :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ale naparzają tu ruskie przekaźniki ...

Kłamstwa Millera i Tuska powtarzają do upadłego ... W myśl zasady Goebelsa ... Kłamstwo powtórzone 1000 razy stanie się dla ludzi prawdą ...

Tylko techniczny imbecyl i kretyn może twierdzić że prawie 100 tonowy samolot rozwala się na dziesiątki tysięcy - ponad 20 000 części po uderzeniu w podmokły grunt ...

Tylko techniczny debil może dać wiarę że brzoza o niewielkiej średnicy odcina skrzydło samolotu o wyżej wymienionej masie , oraz powoduje anihilację samolotu ...

Tylko techniczny ćwok może dać wiarę kłamcom z zespołu millera przyłapanym na wielokrotnych kłamstwach i manipulacjach ...

Tylko ktoś z łbem spranym przez szmaty z Tusk Vision Network i Gaduły Wyrodnej może wierzyć że śledztwo w sprawie katastrofy TU 154 było prowadzone rzetelnie i w zgodzie ze standardami cywilizowanego państwa ...

Tylko prawny analfabeta może twierdzić że oddanie śledztwa ruskim i zastosowanie konwencji chicagowskiej - tyczącej CYWILNYCH !!! samolotów jest uprawnione w przypadku katastrofy WOJSKOWEGO rządowego samolotu jakim był TU 154.

Masz 100% racji ale lemingów nie przekonasz, bo albo wyprane mózgi albo - regularne wypłaty.

To jedyne motywy takich antypolskich zachowań lemingów, jakie przychodzą mi do głowy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Masz 100% racji ale lemingów nie przekonasz, bo albo wyprane mózgi albo - regularne wypłaty.

To jedyne motywy takich antypolskich zachowań lemingów, jakie przychodzą mi do głowy.

Jest i nasz Stańczyk! :)

to przed nami jeszcze kilka następnych lat takiego samego cyrku

wychodzi na to, że u nas nie ma ważniejszych tematów

rozpieprzyli się, trudno, życie toczy się dalej

mam jeszcze jedno pytanie - jakoś za życia naszych dzielnych pasażerów smoleńskich nikt nie traktował ich jako ojców narodu, zbawców polski etc

wystarczyło się rozwalić i proszę - polacy od czterech lat podzieleni, był zamach, nie było, ruskie zabili, nie zabili

a ci przy korycie jak kradli, tak kradną - ale przynajmniej my możemy sobie o jakimś smoleńsku podyskutować

w związku z czym gratuluję Panom :)

Kostropaty to nie tak. Jeśli ktoś publicznie kłamie i opowiada dyrdymały wprowadzając ludzi w błąd to nie można dawać na to przyzwolenia. To że doktor z Tomkiem i Przemkiem robią tu kampanię wyborczą to nie znaczy, że trzeba się godzić na kłamstwa i niczym nie poparte oskarżenia.

ty nie.

Odpowiedziałem, chyba podzielając Twój pogląd.

Słyszę szum. To chyba woda się leje.

Nie trzymaj więc głowyj tam, gdzie instrukcja obsługi tego nie przewiduje.

Jeśli ktoś publicznie kłamie i opowiada dyrdymały wprowadzając ludzi w błąd to nie można dawać na to przyzwolenia.

Fantastyczna krytyka obecnie rządzących

to przed nami jeszcze kilka następnych lat takiego samego cyrku

wychodzi na to, że u nas nie ma ważniejszych tematów

rozpieprzyli się, trudno, życie toczy się dalej

mam jeszcze jedno pytanie - jakoś za życia naszych dzielnych pasażerów smoleńskich nikt nie traktował ich jako ojców narodu, zbawców polski etc

wystarczyło się rozwalić i proszę - polacy od czterech lat podzieleni, był zamach, nie było, ruskie zabili, nie zabili

a ci przy korycie jak kradli, tak kradną - ale przynajmniej my możemy sobie o jakimś smoleńsku podyskutować

w związku z czym gratuluję Panom :)

a, o wyborach zapomniałem :)

może po nich temat ucichnie, hehe

Gdzie płacisz podatki doktorek?

Nie płacę Tuskowi.

I jest to wyraz mojego głębokiego patriotyzmu.

Nie wspieram reżimu.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ale nie wszyscy płacą podatki w Polsce. ;)

Za co Najwyższemu dzięki! :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.