Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego rozumowania można wyciągnąć wniosek że Alpach była na pokładzie Airbusa cała masa wybuchów (ładunków wybuchowych) bo samolot rozpadł się na tak drobne fragmenty, że trudno było określić co to za samolot był. Co na to "eksperci" amatorzy sympatycy teorii wybuchów na pokładzie TU.

Ale mam nadzieję że pojmujesz różnicę pomiędzy przywaleniem w litą skałę z prędkością powyżej 800km/h a stycznym przyziemieniem na miękkim bagiennym gruncie z prędkością lądowania?

Tymczasem te samoloty wyglądały TAK SAMO!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie mam czasu..praca, przyjemnosci. Jak znajde chwile to policze DLA SIEBIE. Spokojnie. Wpierw jednak "resortowe dzieci" powinni odejsc z pozycji publicznych. Dziwie sie ze sobie z tym nie poradzilismy. Choc ktos bardziej radykalny powiedzal by ze tez i z kraju. Ja jednak jest poblazliwy.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

<br />Ale mam nadzieję że pojmujesz różnicę pomiędzy przywaleniem w litą skałę z prędkością powyżej 800km/h a stycznym przyziemieniem na miękkim bagiennym gruncie z prędkością lądowania?<br />

Styczne przyziemienie było do góry nogami , a miekki bagienny grunt był zarośnięty grubymi pniami drzew . Jednym słowem normalne warunki lądowania , dziwne że cokolwiek się uszkodziło.

Ale mam nadzieję że pojmujesz różnicę pomiędzy przywaleniem w litą skałę z prędkością powyżej 800km/h a stycznym przyziemieniem na miękkim bagiennym gruncie z prędkością lądowania?

Tymczasem te samoloty wyglądały TAK SAMO!

Hihihi...

Styczne przyziemienie w półbeczce z prędkością ok. 270-300km/h. Rzeczywiście żaden problem. Doktorek poprawił mi humor :-).

Jestem Europejczykiem.

DLA SIEBIE. Spokojnie.

Oczywiście że dla siebie po to żeby potem nie pisać nie sprawdzonych propagandowych głupot.

Ja rozumiem, pytanie czy Kolega rozumie ? Na początek, dla siebie, niech Kolega spróbuje też obliczyć to przeciążenia, które wystąpiło w czasie uderzenia w ziemię. To przeciążenie wynikające z gwałtownego "hamowania" działało na każdy element samolotu i znajdujących się na pokładzie pasażerów.

Czy Kolega wie że samolot, który w niekontrolowany sposób uderza w wodę też rozpada się na tysiące kawałków ?

Jeszcze raz radzę włączyć własne myślenie.

Styczne przyziemienie było do góry nogami , a miekki bagienny grunt był zarośnięty grubymi pniami drzew . Jednym słowem normalne warunki lądowania , dziwne że cokolwiek się uszkodziło.

:-) :-) :-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tak grubymi, że urwały skrzydło, które urwać się według wszelkich praw fizyki nie miało prawa nawet na dwukrotnie grubszym pniu? :)

Tiaaaaaaaa... pełowskie bajeczki dla dzieci.

W dalszym ciągu jednak nie wiemy skąd się wzięło 60 tys kawałków.

Oj, biedne lemingi... gdy prawda w końcu wyjdzie na jaw, to będzie wam łyso! :)

"Jak przywaliło, to się urwało", że zacytuję nieśmiertelny bonmot Macieja Laska Smoleńskiego... :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie mam czasu.

Ale na propagandę to Kolega ma czas ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Yhm i 10 Kwietnia rano w sobote wokol lotniska bylo kilkaset jednostek rosyjskich sluzb. Tak ot sobie tam byly.

Praca biurowa, wiec czasem sie nudzi i moge jedna reka pisac. Jaka trwoga o moj czas..moj Boze. :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Tak grubymi, że urwały skrzydło, które urwać się według wszelkich praw fizyki nie miało prawa nawet na dwukrotnie grubszym pniu? :)

Zapewne Doktorek studiował coś na wzór fizyki Artonowskiej :). Smutno było mi z rana, a tu Doktorek poprawił humor !

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Tiaaaaaaaa... pełowskie bajeczki dla dzieci.

W dalszym ciągu jednak nie wiemy skąd się wzięło 60 tys kawałków.

Oj, biedne lemingi... gdy prawda w końcu wyjdzie na jaw, to będzie wam łyso! :)

"Jak przywaliło, to się urwało", że zacytuję nieśmiertelny bonmot Macieja Laska Smoleńskiego... :)

W skrócie dla wolniej myślących - z przypieprzenia w glebę z prędkością ~300 km/h i gwałtownego wytracenia tej prędkości na krótkim a nawet bardzo krótkim odcinku drogi.

Okej, to zapoznaj sie z danymi ekspertow i profesorow o ktorych wspomina Wildstein w programie "Blizej" Jana Pospieszalskiego.

- Przed wylotem do Smoleńska krążyły informacje, że jest planowany zamach na jakiś europejski statek powietrzny - powiedziała "Gościowi Niedzielnemu" wdowa po dowódcy Polskich Sił Powietrznych gen. Andrzeju Błasiku. Jak dodała, jej mąż o tym wiedział, stwierdził jednak, że "polskie służby specjalne wiedzą, co robią".

No tak - ludzie WSI DOSKONALE wiedzieli co robią...

Okej, to zapoznaj sie z danymi ekspertow i profesorow o ktorych wspomina Wildstein w programie "Blizej" Jana Pospieszalskiego.

Po co?

Ci goście są światową elitą inżynierów, są OK dla Boeinga, dla NASA, dla Amerykanów, ale gdzie im tam do generalicy Anodiny i Laska Smoleńskiego! :)

- Przed wylotem do Smoleńska krążyły informacje, że jest planowany zamach na jakiś europejski statek powietrzny - powiedziała "Gościowi Niedzielnemu" wdowa po dowódcy Polskich Sił Powietrznych gen. Andrzeju Błasiku. Jak dodała, jej mąż o tym wiedział, stwierdził jednak, że "polskie służby specjalne wiedzą, co robią".

No tak - ludzie WSI DOSKONALE wiedzieli co robią...

Co za bzdury. Generał dzielił się z żoną wiedzą wywiadowczą? Brak słów.

Ci goście są światową elitą inżynierów, są OK dla Boeinga, dla NASA, dla Amerykanów

Napisz to do Boeinga i NASA, na pewno wytarzają się ze śmiechu podobnie jak ja przed chwilą. :)

Co za bzdury. Generał dzielił się z żoną wiedzą wywiadowczą? Brak słów.

A cóż niby w tym dziwnego?

Ja ze swoją żoną dzielę się dosłownie kadżą wiedzą - wszak kobiety trzeba ustawicznie edukować. :)

Jedyna wiedza, jaką się z nią nie dzielę, to wysokość moich zarobków. :)

Agenutura z innych krajow robi z Polska co chce, a my sie nawet nie cenimy. Ehh...

Mi jest lepiej niz w PL. Obce panstwo mi to zagwarantowalo, prawie bezinteresownie, poza wzbogacaniem jej gospodarki. Rzeczywiscie jestesmy tego skutecznoscia.

Tymczasem ruscy betonują miejsce katastrofy - CO UKRYWAJĄ?

21c5beb3b39b820405d5b9241539a807.jpg

472883f9b3f59febca51bb47fefaa882.jpg

Mi jest lepiej niz w PL. Obce panstwo mi to zagwarantowalo, prawie bezinteresownie, poza wzbogacaniem jej gospodarki. Rzeczywiscie jestesmy tego skutecznoscia.

Zrozumiałeś moją wypowiedź na opak, co tylko potwierdza wynikającą z niej tezę.

Przypomnijmy - tak chłopaki wyglądali na wojskowym Okęciu, oczekując na trumny ze Smoleńska - spójrzcie na te zatroskane twarze naszych (tfu!) przywódców:

517efeca737905391e1faee861f3b59f.jpg

Agenutura z innych krajow robi z Polska co chce, a my sie nawet nie cenimy. Ehh...

A Kolega z jakiego kraju pisze ? Jaka agentura ma wpływ na to co Kolega pisze ?

Dobrobyt i porządek buduje się latami, rozumiem że Kolega wolał wybrać gotowe (zbudowane przez innych) niż brać udział w budowie własnego. Bardzo patriotyczna postawa.

Proszę, proszę... już nawet pobożny Jarosław Gowin doprowadził do szału resortową Stokrotkę, przyznając, że poważnie rozważa hipotezę zamachu! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tymczasem ruscy betonują miejsce katastrofy - CO UKRYWAJĄ?

Rosjanie z premedytacją starają się zrobić bagno w umysłach polskich i emigracyjnych ciemnogrodzian. Na razie są wyjątkowo skuteczni.

Z UK ktora o Katyniu wiedziala od dawna, ale od niedawna sie z ta wiedza podzielila. Dlatego te Wasze myslenie jest trywialne i naiwne. Rosja taka dobra.

Wroce jak zmieni sie system polityczny i gospodarczy. Proste. Inaczej moze Polska o mnie zapomniec, poza wojna, gdzie bede bronic Ojczyzny mimo ze rozkradziona i kulawa. Wpiec nie wtracaj sie w moj patriotyzm.

Dobrobyt i porządek buduje się latami, rozumiem że Kolega wolał wybrać gotowe (zbudowane przez innych) niż brać udział w budowie własnego. Bardzo patriotyczna postawa.

Śmierć frajerom!

Musiałbym być ciężko chory na umyśle by uwierzyć, że w bantustanie Bolanda cokolwiek się buduje... raczej NISZCZY I ROZKRADA!

W Bułgarii jest liniowa stawka PIT - 10% i CIT również 10%.

Kur*a - W BUŁGARII!!!

Gdybym miał dziś zarejestrować działalność gospodarczą to bym to prędzej wolał zrobić to w Bułgarii a nie w Bolandzie.

Tymczasem w Bolandzie - Arabski miga się przed sądem!!!

Ukryta Zawartość

Bronisław Wildstein o rewelacjach Rotha:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Inaczej moze Polska o mnie zapomniec,

Problem w tym że Ty nie dajesz o sobie zapomnieć. Partyzantkę i dywersję uprawiasz nawet z za granicy. Wiem że emigranci są wyznawcą zasady, że im gorzej w Polsce tym ich decyzje wyjazdowe są bardziej uzasadnione.

Oj chyba pomylily Ci sie role.

Za 12 minut komisja posła Macierewicza ogłosić ma nowy raport.

JUŻ OFICJALNIE: BYŁY WYBUCHY!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.