Skocz do zawartości
IGNORED

EUROWIZJA - prestiż, szmira czy może ...

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ymm, fantastyczne...ale odjazd...muszę posłuchać natychmiast Hyuny, sprawdzić czy jeszcze zachowuje jakieś przewagi...

Żenada...

Ukryta Zawartość

To są ...wizje...

.....dziobał Szpak..a potem...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Spisek, Panie...

Nie spisek, normalność.

Rozmawiasz z fachowcem od propagandy w PRL. Od Goebbelsa tylko anturaż finansowanych przez rządy widowisk się zmienia.

Podkreślam:

finansowane przez rządy widowiska z natury są propagandą, czy jak wolisz - marketingiem politycznym

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jak uzupełnienie powyższej wypowiedzi:

"O zwycięstwo rywalizowali Rosjanie i Ukraińcy, a na zapleczu polityczne koalicje kto z kim przeciwko komu. Rosja ma złą prasę w Europie, więc jej przedstawiciel wygrać nie mógł. Wygrać musiała przedstawicielka Ukrainy, bo i piosenka, i fakt, że jest Tatarką składały się na to, żeby pokazać Rosję jako agresora. Udało się." http://www.konserwatyzm.pl/artykul/13702/o-polityce-i-eurowizji

Na pewno nie wygrała tu muzyka.

Kiedyś myślałem, że tylko pokojowa się zeszmaciła, ale jak nie przyznano dla naszego naukowca nagrody Nobla z dziedziny fizyki za badania nad hiperprzewodnictwem (+5%), to wiadomo, że szwindel:)

Jeszcze tylko niech przyznają 747 za badania nad HI-END audio i można rozwiązać kapitułę:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Przekręty i pomyłki - Grecja kupuje punkty, a duńska jurorka nie wie jak oceniać: http://teleshow.wp.pl/title,Eurowizja-2016-Grecja-kupila-punkty-od-Wielkiej-Brytanii,tpl,3,wid,18335303,wiadomosc.html

Jaki festiwal, taki zwycięzca.

Gość

(Konto usunięte)

Przekręty i pomyłki

Jeszcze jedna ciekawostka. Zgodnie z regulaminem tego festiwalu piosenki muszą być nowe - nie śpiewane przed publicznością przed 01.09.2015. A jak się okazuje Djamala pierwszy raz swoja piosenkę konkursową zaśpiewała 18 maja 2015. Tylko, że pod inną nazwą "Krym nasz". Cyrk.

Oglądaliście tegoroczny festiwal ???

To Koledzy są twardziele, ja pierwszy wieczór zrobiłem dwa podejścia, oba po minucie - sorry nie dałem radę, drugi półfinał podejście x 2 - też tak samo.

Koncert finałowy włączyłem na.... losowanie, pardon głosowanie - uff nawet fajne było, uszy nie bolały....

Gość

(Konto usunięte)

Jest tak, jak pisałem - Ruscy mocno wkurzeni rzucili swoje siły przeciwko Jamali. Cyrk.

Witaj Dżarek.

Jak zwykle trafiłeś jak kulą w guano. O tym, że nazwa piosenki Jamali była zmieniana wygadał się główny ukraiński żydobanderowski oligarcha prezydent Ukrainy. A koncert Jamali z 18.05.2015 z tą piosenką znalazł na youtube ukraiński dziennikarz, który uciekł z Ukrainy jeszcze przy Janukowiczu i mieszka obecnie w UE jako uchodźca.

Nie ma w Rosji żadnego wkurzenia na wyniki Politwizji. Ale propaganda słusznie wykorzystuje je jako kolejny dowód na zgniliznę Zachodu.

Większość raczej robi sobie z tego "wydarzenia" jaja.

28093b6f4e52.jpg

Na Eurowizji 2017 od Rosji wystąpi Janukowicz z piosenką o deportacji ukraińskich prezydentów. biggrin.gif

Nie ma w Rosji żadnego wkurzenia na wyniki Politwizji. Ale propaganda słusznie wykorzystuje je jako kolejny dowód na zgniliznę Zachodu.

Większość raczej robi sobie z tego "wydarzenia" jaja.

Jak to nie ma wkurzenia, jak jest.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.