Skocz do zawartości
IGNORED

Najwybitniejszy polityk w historii Polski.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Bierut, on był fajny znieczulacz. POPrawność wąsik jak u Pana Prezydenta Komorowskiego.

No ale kto zabije tego pozostałego nieopatrznie bliźniaka. Nie ma PIS, nie ma PIS, nie ma chłopca do bicia. I na kim się skupia gniew Ludu? Na PSL? Na SLD?

A może będzie git, emerytury wysokie :-)

zarobki jeszcze lepsze.

Kto zastąpi ZŁEGO Kaczyńskiego Jarosława, kościół? RadjoMaryja?

Kto będzie tym największym chłopcem do bicia? Żydy chyba się nie zgodzą... Takiej rozpaczy w świecie jak po 1918 nie będzie.

• Redaktorzy

"Jarosław Kaczyński podziękował dwóm partią, na które wyjątkowo narzekali jego przeciwnicy - jakoś nie potrafią tego docenić"

Mówiłem. Teraz wziął się za kościół.

Kościół to szerokie pojęcie.

Na mój gust tzw. kościół za mało pomaga Jarosławowi Kaczyńskiemu - nie zmobilizował elektoratu wiejskiego w ostatnich wyborach parlamentarnych i to zaważyło na tym że nawet nie mogło PiS podtrzymać weta pana prezydenta św.pam.Lecha Kaczyńskiego.

hej moderatorzy,

wiem, że bystrość nie jest waszą cechą wrodzoną(bardziej posłuszeństwo panu), ale to wątek o polityce, więc może pozamiatajcie tak jak zawsze?

Moim zdaniem Lech Wałęsa.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Jan Pawel Dwojka.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

>747, 27 Sie 2010, 20:45

Witaj synu!

>Jarosław Kaczyński podziękował dwóm partią, na które wyjątkowo narzekali jego przeciwnicy - jakoś

>nie potrafią tego docenić - teraz narzekają na Jarosława Kaczyńskiego.

Akurat ja potrafiłem to docenić i uważam to za jedyną zasługę Kaczyńskiego. Chociaż po dojrzałym namyśle nie wiem, czy rozbicie "samoobrony" i LPR to dobra rzecz. Aktywiści rozleźli się po innych partiach które zaczęły rywalizować o osierocony elektorat. No i w tej chwili Jarek w swym populizmie przegonił późnego Leppera.

Jestem Europejczykiem.

Witam,

Zgoda - czy Leppera prześcignął, nie wymieniałbym tych nazwisk jednym tchem.

Teraz, kiedy poniósł straty w wyniku katastrofy smoleńskiej - ma niewiele narzędzi - może stąd przesadny populizm ale to i tak tylko retoryka czy modniej narracja.

Jazz :-), 27 Sie 2010, 18:52

>Brak. Wątpie że się doczekamy polityka rzeczywiście bezwględnie, bezinteresownie oddanemu Polsce.

>Polski naród w swojej naturze jest sam....bezwględny wobec siebie, więc nie byłoby to nawet

>logiczne.

Oj Jezu, my wszystko wiemy. Nawet, jak wy w USlandzie wobec polaków postępujecie...

Jeżeli nie z współczesnych to może trzeba sięgnąć troszkę dalej?

Ja obstawiam Władysława Grabskiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

jozwa maryn, 27 Sie 2010, 22:41

>"Jarosław Kaczyński podziękował dwóm partią, na które

>wyjątkowo narzekali jego przeciwnicy - jakoś

>nie potrafią tego docenić"

>

>Mówiłem. Teraz wziął się za kościół.

To mówisz, że przybierze imię Jana Pawła III? Zostanie następcą B16? Jozwa czy ty nie przesadzasz w swoim entuzjazmie? Ech jak kochać to kochać :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.