Skocz do zawartości
IGNORED

Klub TRÓJMIASTO

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, koledzy z 3miasta, jestem w potrzebie,szukam kogoś kto mógłby mi pożyczyć na jeden dzień, albo na kilka godzin..kabelek IC, ale taki który ma z jednej strony 2xRCA a z drugiej DIN 5 do NAIM-a? Muszę podłączyć CD Sony do Naima NAIT 3, a nie mam kabelka. :]

Będę bardzo wdzięczny i zapatrzony w piwko :)

Witam panowie!

Czy jest możliwość wypożyczenia sprzętu? Chciałbym odsłuchać dwa wzmacniacze na moim systemie: NADa 356 i XINDAKA 6950V. Obecnie mam YAMAHĘ A-S1000, ale zastanawiam się nad zmianą.

Czy można to gdzieś dostać w Trójmieście?

Pozdrawiam z Sopotu.

Jeżeli macie namiary na kogoś, kto w 3 - city zajmuje się szeroko pojętym serwisowaniem gramofonów to będę wdzięczny. Szukałem, szukałem na własną rękę i nic

I jak tam znalazłeś serwisanta do swojego gramofonu?

Witam Trójmiasto!

Słuchał ktoś może odtwarzacza Yamaha NP-S2000? A może ktoś chce sprzedać?

Cóż trochę szperałem, dzwoniłem i jedynie Premium Sound oferowali kalibrację ramienia. Poza tym cisza

Chyba faktycznie jest jakaś bieda w tym temacie w Trójmieście. Ja swojego Daniela zawiozę do Bydgoszczy.

• 1 miesiąc później...

Przyznać się Panowie, u kogo stoją Seasy ze wstęgą z filmu "Układ zamknięty"... :)

http://obrazki.diyaudio.pl/3332/vau6v54l9i3pkydnn03l_1384765055.jpg

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

• 3 miesiące później...

Witam,

Słucha ktoś jeszcze muzyki nad Zatoką Gdańską?

Dla tych co przetrwali i lubią gramofony i lampy ważny link http://www.audiostereo.pl/prezentacja-i-warsztaty-analogowe-w-trojmiescie-premium-sound_110969.html

Serdecznie zapraszamy, będzie sporo analogowej wiedzy, dobrej muzyki i może jeszcze jakieś dodatkowe atrakcje.

Pozdrawiam.

Kto słucha, nie błądzi...

Witam,

Słucha ktoś jeszcze muzyki nad Zatoką Gdańską?

Dla tych co przetrwali i lubią gramofony i lampy ważny link http://www.audiostereo.pl/prezentacja-i-warsztaty-analogowe-w-trojmiescie-premium-sound_110969.html

Serdecznie zapraszamy, będzie sporo analogowej wiedzy, dobrej muzyki i może jeszcze jakieś dodatkowe atrakcje.

Pozdrawiam.

Słucham i na pewno przyjdę.

sheykk

Mamy tutaj na forum jakiś uzytkowników Staxa? Szukam kogoś kto ma 007 lub 009 i chciałbym porównać z 404 Limited Edition.

Na sprzedaż: kable głośnikowe Dynaudio Ocos + konwertery 4/ 8 ohm,  projektor JVC X5000, oprogramowanie do kalibracji video Calman Home Enthusiast  plus kolorymetr, procesor video eecolor box do korekcji 3d lut

• 2 tygodnie później...

Analogowe Trójmiasto!!!

W naszej galerii kilka fotek z ostatnich warsztatów.

Kolejne już za tydzień i dwa dni 9-10 maja.

Padł pomysł, aby tym razem stworzyć harmonogram zajęć z dokładnością do godziny.

Już nad tym siedzimy i postaramy się jak najszybciej zamieścić.

Witam,

Pod tym linkiem plan zajęć na jutro i sobotę http://www.audiostereo.pl/prezentacja-i-warsztaty-analogowe-w-trojmiescie-premium-sound_110969.html

Zapraszamy.

Dzisiaj byłem na warsztatach w Premium Sound. Bardzo sympatyczne miejsce, gorąco polecam wszystkim kolegom z Trójmiasta, ja przyjechałem zza Gdyni :)

Idea warsztatów bardzo słuszna, jeśli ktoś nie był dzisiaj, polecam jutro. Dużo ciekawych informacji, możliwość posłuchania swoich płyt na dobrze zestawionym torze analogowym wysokiej klasy.

Mam nadzieję, że nie zamęczyłem współuczestników swoją gadaniną ani płytami ;) myślę, że płyta Grace Jones była dość dobrze przyjęta :)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Bardzo przyjemne spotkanie, świetna atmosfera, a także wielce merytoryczny wykład o kalibracji wkładek i rodzajach igieł. Dzięki!

Krzysiek, już zamówiłem winyle Grace Jones, Joni Mitchell i Daughter, których słuchaliśmy. Fajnie, że przyniosłeś te winyle!

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Bardzo przyjemne spotkanie

Potwierdzam byłem w piątek spotkałem Panów tak myślę Krzyśka i Violet,ale i ok.15 osób a może więcej , zostałem dłużej niż w/w panowie..Panowie z krakowa specjaliści bez zębów. Bo na

ramionach i wkładkach chyba im wypadły.Pełny profesjonalizm.

Po godz.16 zajechało ok. 5 gramofonów by przywrócić im ustawienia ,to pomyślałem "pełen szacun dla Panów z Krakowa TOMKA i WALDKA "za cierpliwość i chęć niesienia pomocy analogowcom.

A tak poważnie to SZACUN PREMIUM SOUND za udaną próbę integracji słuchających w trójmieście i okolicach.

DO MODERACJI NIC ZA TEN WPIS NIE MAM .

Mam szacunek klienta który, jest normalnie obsługiwany.

PS.

ŻYCZĘ KOLEJNYCH TEMATYCZNYCH SPOTKAŃ , SOBIE I WSZYSTKIM MIŁY AUDIO-MELOMANOM W PREMIUM SOUND.

sheykk

Wreszcie 3-miasto odżyło !!! super spotkania w Premiumsound !!! Tylko tak dalej . Muzyczne spotkania w czasie "szkoleń " bardzo interesujące , wiedza prowadzących ..ogromna . Wrażenia GRATIS !!!! Czekam , na następne warsztaty z niecierpliwością . Tak trzymać PREMIUMSOUND

Witam,

cieszę się, że jest pozytywny odzew na nasze działania. Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i miłe słowa. Będziemy kontynuować naszą misję analogową i nie tylko.

Od jutra startujemy z Bakoon'em. http://www.audiostereo.pl/bakoon-w-premium-sound_111696.html

Niestety tylko do soboty, bo dystrybutor ma mocno napięty grafik. Męczę go jeszcze o inne produkty, ale zobaczymy czy się uda.

Rezerwujcie daty w kalendarzach i zapraszam. Z urządzeń tego producenta poznałem na razie tylko słuchawkowca, więc jestem mocno ciekawy jak wypadnie reszta.

Wczoraj przyjechał wzmacniacz zintegrowany więc dzisiaj pierwsze próby.

jeszcze raz dzięki za miłe słowa i zapraszam.

Witam,

Panie i Panowie, nie spać, zwiedzać i słuchać.

Aby obudzić audiofilskie Trójmiasto, jedzie do nas Piotr Ryka. Ma dotrzeć około południa dzisiaj i zostanie z nami do soboty do 16.00

Wszystkim miłośnikom słuchawek nie trzeba tego Pana przedstawiać.

Jeśli są chętni, aby z nim porozmawiać, to serdecznie zapraszamy.

Niezwykle ciekawy gość, a o słuchawkach wie prawie wszystko. Nie zna tylko modeli, które jeszcze nie zostały wymyślone.

Dodatkowo gra już wzmacniacz Crayon i kolumny Trenner and Friedl Pharoah, a w drugim pomieszczeniu też Trenner and Friedl ART z Bakoon'em,

jako źródło nowość analogowa w naszym kraju, genialnie brzmiący gramofon Funk Firm.

Nie jedźcie w ten weekend na plażę, nie grajcie w piłkę, wyłączcie telewizory, porzućcie żony i zapraszamy do nas, bo warto.

Oczywiście drogie Panie równie serdecznie zapraszamy, a nawet milej będą widziane w tym gnieździe męskich fascynacji.

Jestem niezwykle ciekaw, połączenia słuchawek Final Audio Pandora Hope Vi z Bakoon'em. Też są.

zapraszamy

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.