Skocz do zawartości
IGNORED

recenzje prasy audiofilskiej

troy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

To tylko taki chwyt marketingowy. Oczekiwania rozbudzone, ludzie chcą coś kupić, koniecznie, a tu nagle myk! Wchodzi nasz Magazyn HiFi! :-)

jozwa maryn, 25 Sty 2006, 12:16

>To tylko taki chwyt marketingowy. Oczekiwania rozbudzone, ludzie chcą coś kupić, koniecznie, a tu

>nagle myk! Wchodzi nasz Magazyn HiFi! :-)

Z tym, że był Magazynem a jest Magazynem-dodatkiem? Ogólnie chwyt dobry ale czy marketingowy?

gutten, 25 Sty 2006, 14:54

>Osobiście uważam, że lepszy magazyn-dodatek, niż magazyn-widmo.

Ja również i nie ma co się oburzać. Grunt to trzymać rękę na pulsie (plusie).

podobno Chuck Norris nie wyraził zgody na kolejne czasopismo o tematyce audio w Polsce ;)

a kto złamie jego zakaz wie cogo czeka

to co spotkało św. Mikołaja kiedy żył , aż do czasy kiedy to zapomniał przynieść Chuckowi prezent .

Piotrek608, 26 Sty 2006, 20:07

>a kto to jest ten chuck norris jakis gej czy kto???

To były mistrz świata w karate lub coś około tego.

Bruce z domu Lee i tak był lepszy.

• Redaktorzy

Magazyn audio - przestań się zajmować pierdólkami tylko powiedz kiedy 1nr. będzie do kupienia w kolporterze/ruchu czy innym ustrojstwie z makulaturą! ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Fr@ntz, 26 Sty 2006, 20:41

>Magazyn audio - przestań się zajmować pierdólkami tylko powiedz kiedy 1nr. będzie do kupienia w

>kolporterze/ruchu czy innym ustrojstwie z makulaturą! ;)

Dokładnie!

pozdr

Witam

Wiecie co, zaczynam podejrzewać, że sprawa z Magazynem Audio to jedna wielka ściema. Ktoś zrobił sobie chyba niezłe jaja z nas foumowiczów a my się podniecamy. Zobaczcie jak to wygląda. Informacje o tym magazynie jest chyba tylko na naszym forum (może źle patrzyłem), nikt tak naprawdę nie wie, kto za tym stoi. Wiemy o MA już cztery miesiące i nadal nic nie wiadomo. Projekt okładki pierwszego numeru była taka, że mógł ją zrobić na komputerku średnio zdolny licealista. Wszystko wygląda mi na wielką mystifikację ? co o tym sądzicie?

Stempur

stempur, 27 Sty 2006, 12:27

>Witam

>Wiecie co, zaczynam podejrzewać, że sprawa z Magazynem Audio to jedna wielka ściema.

Mam powiedzieć, że nie ściema? Będzie na półkach i się wszystko wyjaśni.

> Ktoś zrobił

>sobie chyba niezłe jaja z nas foumowiczów a my się podniecamy.

Jaj sobie nikt nie robi i j.w. Hm, tego podniecenia nie widać.

>Zobaczcie jak to wygląda. Informacje

>o tym magazynie jest chyba tylko na naszym forum (może źle patrzyłem), nikt tak naprawdę nie wie,

>kto za tym stoi.

Chyba zrozumiałe, lubię to forum. Nie, parę osób wie, jeszcze inne sie domyślają, nie róbmy z forumowiczów (...)

> Wiemy o MA już cztery miesiące i nadal nic nie wiadomo.

Można powiedzieć, że o dwa miesiące za długo.

> Projekt okładki pierwszego

>numeru była taka, że mógł ją zrobić na komputerku średnio zdolny licealista.

Cóż tylko się cieszyć na taką młodzież

>Wszystko wygląda mi na

>wielką mystifikację ?

Mistyfikacja a cel.

co o tym sądzicie?

>Stempur

Witaj Magazynie Audio

Jakoś mi się z Tobą fajnie gada, nie wiem czamu:-) I nawet jeśli to mistyfikacja, to już się nawet gniewać nie będę.

Chciałbym tylko napisać o podnieceniu - prawie 400 postów i Ty uważasz że się nie podniecamy? Naprawdę rzadko który wątek ma takie zainteresowanie, nie liczącz tych oczywiście o Zydelku, kablach i NAJLEPSZYM WZMACNIACZU ŚWIATA. Zobacz MA, kolega Frantz niemal co dzień pyta, kiedy będziecie na rynku :-)

Pozdrawiam Stempur

Fr@ntz, 27 Sty 2006, 13:03

>MA - jest szansa na podanie konkretnego terminu premiery?

Nie dramatyzujmy, konkretnego terminu co do dnia i tak nie podam, niech to zostanie niespodzianką.

Magazyn Stereo jest już cały poskładany, połamany i już za długo na druk czekać nie może.

To już tylko dni.

Frantz, bracie ty mój, my tylko już dwaj wierni kibice zostali :-)

A więc i ja zapytuje: będziedziś Magazynio, czy nie będzie? Bo jak nie, to zapewenienia o styczniowym numerze można sobie w ..... buty wsadzić.

Pozdrawiam Stempur

stempur, 31 Sty 2006, 01:28

>Frantz, bracie ty mój, my tylko już dwaj wierni kibice zostali :-)

Jest bardzo wiele osób nie mających styczności z internetowymi społecznościami - dla nich będzie to niespodzianka i mam nadzieję, że miła.

>A więc i ja zapytuje: będziedziś Magazynio, czy nie będzie?

Dziś nie będzie i nie ma potrzeby szukać. Nowości prasowe były w grudniu, styczniu czas na luty.

>Bo jak nie, to zapewenienia o

>styczniowym numerze można sobie w ..... buty wsadzić.

Zapewniam, że do celów higienicznych po czynności fizjologicznej również się nadaje!

Lepiej buty kupować na miarę. Nic nie będzie wystawać.

>Pozdrawiam Stempur

Pozdrawiam

stempur, 31 Sty 2006, 12:29

>Magazynie, tak poważniej nieco ? to kiedy? Będzie jakaś deklaracja, czy nie?

>Pozdrowienia Stempur

Całkowicie poważnie, to jest już w drukarni. Stempur ile dałbyś nakładu?

McGyver, 31 Sty 2006, 13:42

>A miał być w styczniu.

W Grudniu co do ścisłości.

>To niepoważne.

Takie małe niskonakładowe pismo. Może być i niepoważne.

>Mam wątpliwości czy ów magazyn w ogóle będzie się ukazywał.

WOGULE to będzie a przez jaki czas to się okaże.

>Zaczynanie od falstartu nie rokuje dobrze.

Lepiej zawsze niż skończenie na falstarcie.

A tak odbiegając troszkę, muszę przyznać, że zainteresowanie z jakim spotkała się możliwość propagowania nurtu DIY na łamach Magazynu Stereo było na wysokim wprost ZEROWYM poziomie. A to świadczy, że chętnych do budowy jest wielu, a do udostępniania projektów prawie nikogo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.