Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AudioShow

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

dzwoni do akkusa lub akustyka czy mają od reki jak coś mogę ci je odebrać osobiście

a przykręcisz w piątek wezmę lutownice

Ok. Rano będę dzwonił, teraz spróbuje poszukać w necie.

Palton - piątek o 14.00 - niedziela wieczorem

McGyver - piątek o 14.00

Rick - piątek o 14.00 - sobota wieczorem.

Utopia. - piątek 17-18 bo czekam na kolega z dużym samochodem bo bydlaki do małego nie wejdą :)

Piotr_1 - piątek, 14.00 -

lulu - piątek kolumny ok. 19

benpe - piątek - o 15, niedziela wieczorem (W-wa)

alegz - piątek ok. 20.00 - do końca

daniel69 - piątek obojętna chyba godzina - sobota

jak to wygląda z wejściem my jako z wystawy też płacimy za wejście i co w nocy ?? wy tam w nocy będziecie siedzieli ??

Daniel, w ramach opłaty za pokój dostaniemy wejściówki i podzielimy je w związku z tym pomiędzy osoby które się na niego składały. Może uda się coś wymyślić dla osób które chcą coś pokazać a nie miały środków.

->palton

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz już nie możesz zawieść.

Jaki to głośnik w tych wysokich tonach?

Co się wzbudziło że go spaliło?

Ukryta Zawartość

Na pewno się uda... Palton, weź jakieś plastikowe kuwetki pod te kulki, takie w sam raz żeby pasowały na te dolne półki. Spodziewam się że wyciśniemy z nich trochę soczku, dobrze żeby nie pociekł na wykładzinę...

• Użytkownicy+

->palton

Ukryta Zawartość

Teraz już nie możesz zawieść.

Jaki to głośnik w tych wysokich tonach?

Co się wzbudziło że go spaliło?

Vifa pierścieniowa, zdaje się że jest dostępna.

Co do higfidelity, to napisałem notkę i wysłałem zdjęcia. Nie sądziłem że podpisując się pod e-mailem zostanę uwieczniony w tym artykule.

Ukryta Zawartość

Mogę wykonać odbitki A4 z wnętrzami potworków. Jeżeli ktoś chce mieć takie odbitki do pokazania na wystawie, bo obudowa musi być zamknięta, to proszę do mnie na PW. Warunkiem jest dobra jakość, jeżeli nie macie statywów, to róbcie na dworze w świetle przynajmniej jasnym. Rozdzielczość powyżej 6Mpx wskazana.

Spalony głośnik to VIFA XT25SC-90-04, myślałem że już ją mam niestety muszę szukać dalej :(

Kurcze, miałem nadzieję, że to taki żart...

Nie strasz, że będzie problem z Twoimi głośnikami!

Szczerze mówiąc, to sam się na ich odsłuch napaliłem.

• Użytkownicy+

Kurcze, miałem nadzieję, że to taki żart...

Nie strasz, że będzie problem z Twoimi głośnikami!

Szczerze mówiąc, to sam się na ich odsłuch napaliłem.

Niestety, głupia pomyłka, pośpiech i po głośniku.

Może chociaż ktoś z W-wy by ją przewinął, jeśli wiecie o kimś takim, dajcie znać. Pewnie nie byłoby to idealne rozwiązanie, ale zawsze... Wydaje się że na stanach w akkusie i akustyku nie mają tej wersji Vify. Jutro będę do nich dzwonił, może coś pomogą.

Jeżeli nie ma na miejscu w Polsce to szukaj w Europie, wysyłka ekspresowa trochę kosztuje, ale to także 1 dzień, więc można jeszcze zdążyć.

W Minima Audio używa Vif, może on ma coś na odsprzedaż

hm ... czyli jednak Audiostereo organizuje pokój DIY?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Słucham tylko muzyki.

Informacja o spotkaniu z okazji Audio Show:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

"Portal audiostereo.pl postanowił w tym roku, po raz kolejny, zaprezentować kilka urządzeń swoich uczestników."

Czyli co? Jednak pod patronatem? Gratuluję, zrzuciliście się na reklamę SITE :))

"Portal audiostereo.pl postanowił w tym roku, po raz kolejny, zaprezentować kilka urządzeń swoich uczestników."

Czyli co? Jednak pod patronatem? Gratuluję, zrzuciliście się na reklamę SITE :))

Ale JÓZWA piwo ma postawić-dobry wujek z niego i sprytny i się nie wykosztował tak mocno-a cel jednak osiągnął[wiem co pisze].

Pozdrawiam piwoszy gratisowców,że o wkładce nie wspomnę)))

Korespondencję z red. Pacułą prowadził palton. Do niego proponuję kierować pytania, propozycje i żądania złożenia wyczerpujących wyjaśnień. Ze swojej strony napiszę jedynie, że treść notatki na stronie hfol nie przesądza o stanie faktycznym, a w katalogu wystawy pojawić się mamy jako "DIY", bez wzmianki o audiostereo.

Osobiście nie wstydzę się nazwy audiostereo i wolałbym wystąpić z otwartą przyłbicą, zarówno u Pacuły, jak i w katalogu i na samej wystawie. Dostosuję się jednak do woli tych osób spośród składkowiczów, które są temu przeciwne.

• Użytkownicy+

Korespondencję z red. Pacułą prowadził palton. Do niego proponuję kierować pytania, propozycje i żądania złożenia wyczerpujących wyjaśnień. Ze swojej strony napiszę jedynie, że treść notatki na stronie hfol nie przesądza o stanie faktycznym, a w katalogu wystawy pojawić się mamy jako "DIY", bez wzmianki o audiostereo.

Osobiście nie wstydzę się nazwy audiostereo i wolałbym wystąpić z otwartą przyłbicą, zarówno u Pacuły, jak i w katalogu i na samej wystawie. Dostosuję się jednak do woli tych osób spośród składkowiczów, które są temu przeciwne.

Jako wywołany do tablicy już wyjaśniam... Wysłałem informację wraz ze zdjęciami do red. Pacuły. Sądziłem że będzie ona jakoś zredagowana i wpleciona w tekst, no i nie sądziłem że podpisując e-mail zostanę uwieczniony jako "Pan Robert (Palton)" :)

"Portal audiostereo.pl postanowił w tym roku, po raz kolejny, zaprezentować kilka urządzeń swoich uczestników. Pan Robert (Palton) pisze:" - to zdanie jet twórczością redaktora, tak samo jak baner.

Dla mnie sprawa jest prosta - po prostu zorientowali się, że powinni dodać

te 1700 pln i byłaby to świetna reklama portalu (ponoć normalnie pokój

kosztuje 3400). A tu dali ciała i stąd późniejsze próby poprawienia tego

błędu - namowy na zmianę nazwy, a teraz sponsoring piwa ;)

Każdy ma prawo się pomylić ale wyszło śmiesznie, delikatnie mówiąc.

Myślę, że za rok takiej sytuacji już nie będzie...

Pojedynczy użytkownik i tak zawsze g. może :(

Errare humanum est.

alegz:

Gwoli ścisłości, ze strony właściciela forum nie zauważyłem żadnych przejawów "namawiania na zmianę nazwy" - bo chyba nie są nimi ani propozycja józwy, ani wyrażenie opinii przeze mnie.

Również pomysł "sponsoringu piwa" nie wyszedł od Site.

• Użytkownicy+

Zapomniałem napisać, że mam obiecane głośniki (Vify), od A.Kisiela (akustyk). Kłopot w tym, że podłącze je w piątek tuż przed wystawą i może nie zdążą się wygrzać odpowiednio.

alegz:

Gwoli ścisłości, ze strony właściciela forum nie zauważyłem żadnych przejawów "namawiania na zmianę nazwy" - bo chyba nie są nimi ani propozycja józwy, ani wyrażenie opinii przeze mnie.

Również pomysł "sponsoringu piwa" nie wyszedł od Site.

Czyżbyś jako jedyny nie dostał maila z zaproszeniem na Audio Show? W mailu tym SITE przypisuje sobie wszelkie zasługi w zorganizowaniu pokazu urządzeń DIY forumowiczów.

Czyżbyś jako jedyny nie dostał maila z zaproszeniem na Audio Show? W mailu tym SITE przypisuje sobie wszelkie zasługi w zorganizowaniu pokazu urządzeń DIY forumowiczów.

Emaila dostałem. Jest w nim mowa o pokoju DIY, o obecności w pokoju forumowiczów Audiostereo, o rabacie jakiego udzielił organizator. Takoż o tym, że więcej przeczytać można na forum, oraz o dofinansowaniu spotkania towarzyskiego. Podsumowując: same fakty, nic z czym można by się nie zgodzić.

Nie widzę w tym emailu jakichkolwiek objawów przypisywania sobie przez Site zasług w organizacji pokoju DIY.

Adaś, czy Ty nie popadasz przypadkiem w paranoję? Jak szafę otwierasz, to Ci Site nie wyskakuje?

Dajcie spokój, wiadomo że pokój robią ludzie z forum, kogo to obchodzi co było gdzieś tam napisane.

Ja dzisiaj jeszcze rozebrałem wzmacniacz, ponieważ kilka rzeczy nie dawało mi spać :) Między innymi poszło moje pozłacane sreberko w ruch i poprawiłem kilka ścieżek :)

Musiałem być bardzo ostrożny, ponieważ nie mam już żadnych zabezpieczeń i gdyby coś poszło, to by było ciężko. Jednak udało się :) Złożone i gra :) Głośne odsłuchy dopiero jutro :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W sumie to "jeden pies" jak go zwał, fajnie, że będzie wyraźny "konrapunkt" dla drogich i bajecznie drogich sprzętów. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś na bardzo dobrym "brzmieniowym" poziomie (przesłanki są ku temu bardzo mocne).

Słucham tylko muzyki.

• Użytkownicy+

W sumie to "jeden pies" jak go zwał, fajnie, że będzie wyraźny "konrapunkt" dla drogich i bajecznie drogich sprzętów. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś na bardzo dobrym "brzmieniowym" poziomie (przesłanki są ku temu bardzo mocne).

Mam podobne zdanie.

umka: zapewniam że ci, którzy "coś" zrobili też potrafią szukać problemów, i to z uporem godnym lepszej sprawy.

Znaczy, sytuacja w normie - przynajmniej jak na Audiostereo ;)

No to ręce opadają.

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.