Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawa sprawa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to co leżało pod wodą tyle czasu jest praktycznie tak samo skorodowane jak to co wisi tworząc most :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

"Pusta Miska" - pomoc bezdomnym psom

Akcja trwa non stop, wchodźcie na nią codziennie i klikajcie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

"Pusta Miska" - pomoc bezdomnym psom

Akcja trwa non stop, wchodźcie na nią codziennie i klikajcie

Ukryta Zawartość

Masz u mnie plusa...

1% z podatku, warto sensownie zagospodarować ....

Ukryta Zawartość

Wpiszcie w google: "let it snow".

Poza tym gra, przy której większość polegnie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• 2 tygodnie później...

a może założymy sobie na bocznicy wątek pt. "Troll Namiętny i Wyłączny"

jet kilku gostków których pisanina żadnym słowem nie wykracza po za ramy proponowanego tytułu

flaki się przewracają, rence opadajom, mózg się wzbrania i żeby tu znowu zaglądnąć przemóc się coraz trudniej

uderz w stół ...

czekam spokojnie już dwa dni, zdejmie ktoś ze mnie w końcu tego trolla?

(czy muszę wpierw wkleić zestaw postów)

Gość rydz

(Konto usunięte)

Ojjojoj,mamelu przejrzyj swoje wpisy piękne składające się z jednego-dwóch króciutkich co najwyżej zdanek,w większości procentów w najczystrzej formie trollowania,gratulacje składam.

Życzę wszystkim lepszego,spokojniejszego ROKU 2012!

Witam w nowym roku i pomomo wielu czarnych wizji ,życzę wszystkim ,aby był znacznie lepszy od tego ,który odszedł.

Chciałbym pokazać wam pewien film.Daje on dużo do myślenia i wyjaśnia dlaczego czasami psują nam się urzadzenia,które teoretycznie powinny działać znacznie dłużej.I dlaczego często wcześniej wyprodukowany sprzęt jest nie do zdarcia , a nowy się sypie.Dlaczego teraz padają lasery w CD,a pierwsze modele działają do dzisiaj.

Po naprawie swojego Revoxa A-77 MkIV ,byłem zdumiony,dlaczego zastosowano taki tandetny pr-rek w końcu w porządnej konstrukcji i dlaczego mam wrażenie,że ktoś świadomie hamuje rozwój i postęp.Podejrzewałem że to nie przypadek,ale nigdy bym nie wpadł na to ,że trwa to już tyle lat.Zresztą sami zobaczcie.

http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU&feature=youtu.be

Witam w nowym roku i pomomo wielu czarnych wizji ,życzę wszystkim ,aby był znacznie lepszy od tego ,który odszedł. Chciałbym pokazać wam pewien film.Daje on dużo do myślenia i wyjaśnia dlaczego czasami psują nam się urzadzenia,które teoretycznie powinny działać znacznie dłużej.I dlaczego często wcześniej wyprodukowany sprzęt jest nie do zdarcia , a nowy się sypie.Dlaczego teraz padają lasery w CD,a pierwsze modele działają do dzisiaj. Po naprawie swojego Revoxa A-77 MkIV ,byłem zdumiony,dlaczego zastosowano taki tandetny pr-rek w końcu w porządnej konstrukcji i dlaczego mam wrażenie,że ktoś świadomie hamuje rozwój i postęp.Podejrzewałem że to nie przypadek,ale nigdy bym nie wpadł na to ,że trwa to już tyle lat.Zresztą sami zobaczcie.

Ukryta Zawartość

Film bardzo ciekawy, sam używam drukarki w której wymieniłem (pampersa) i zresetowałem chip . ;) Naprawa według serwisu kosztowała by 2/3 ceny nowej drukarki

Po mojej (nieprofesjonalnej) naprawie działa jak nowa :)

/Ustawiłem botowanie systemu tak, aby dysk twardy był na pierwszym miejscu. Ale ciągle ukazuje się ten sam komunikat.

Sprawdź czy dysk twardy się nie odłączył, ja raz tak miałem, ktoś nie wkręcił śruby zabezpieczającej i dysk się wysunął z gniazda .

Eh, to żadna staroć! Ja ciągle mam w domu desktopa 386 DX 40 z 4 MB pamięci i dyskiem 170 MB... ;-)

Ja posiadam Pentium MMX 200 z dyskiem 200 MB oraz 16 MB Pamięci i ciągle na chodzie :)

Ukryta Zawartość

"Troll Namiętny i Wyłączny"

... jest kilku gostków których pisanina żadnym słowem nie wykracza po za ramy proponowanego tytułu

....

... zdejmie ktoś ze mnie w końcu tego trolla?

alem szczęśliwy! - tera se piszta co chceta - odnalazłem w profilu ignora

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wymownym jest fakt, iż najwięksi krzykacze i krytycy na tym forum najczęściej nie wypełnili zakładki "O mnie". ukrywają swój system audio, jeśli w ogóle go mają, do powiedzenia za wiele nie mają bo i skąd mieliby mieć wiedzę i doświadczenie ale do krytyki i pyskówki są pierwsi.

Pamiętam przed laty jak wielu krytykowało Mercedesy że to złom dla taksówkarzy, że to już nie to, że mają taki i inne wady.Podobnie było z Harleyem. Tyle że oni wszyscy nie mieli nigdy ani Merca ani Harleya, nie mieli z nimi nawet kontaktu, zero wiedzy i doświadczenia.

Można mieć oczywiście różne zdanie, swoje zdanie, można nie lubić jakiejś marki a preferować inne ale wpierw trzeba je poznać i mieć o nich jakieś pojęcie.

Nie wiem czy to typowo polska cecha czy tak jest wszędzie na świecie że kilkunastoletnie chłopaczki nie mające pojęcia w zasadzie o niczym mają najwięcej do powiedzenia a jaka zapiekłość z nich bije.

Czasem trafiam na posty gdzie kłócą się np fani BMW z fanami Audi czy Merca ale 90% z nich co najwyżej widziało te samochody na zdjęciach, w salonie czy czasem gdzieś na parkingu.

Nie o mercach gorszych od nyski, tylko gnijących jak nyski, a to już jest różnica! Tak było, to jest fuct!

oczywiscie , miałeś nowego z salonu jak sie domyslam :) i ci zgnił

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gonzo widze ze bedziesz zakładał nowe konto :)

W tym okresie nie było salonów mercedesa w Polsce - to też jest fuct, gee!

czyli nie miałeś

to nie pisz bajek

coś mi tam się kojarzy ale już nie pomnę a grzebać mi się nie chce

pisałem, że dziś furgon mesia po pięciu latach nie ma na dole drzwi, rude progi i zjedzone na dole boczne płaty, nie mam, rodzina ma

miałem w 80-tych dosyć świeżego balerona i był ok ale począwszy od beczki, w ciągu 10 lat, mesie zaczynają gnić

to szczera prawda, kto twierdzi inaczej nie miał nigdy starszego mesia

(corrola wytrzymała tylko 14 lat bo to z Kanady g. było, Geo Prizm po 12 latach była jak nowa)

oczywiscie , miałeś nowego z salonu jak sie domyslam :) i ci zgnił

Jako ciekawostkę Cir , dla odmiany ja miałem nówkę mesia, z salonu we Wrocławiu, CLK 320, czekałem za nim 8 miesięcy, odbieralem w 2003r i przez 5 lat zrobiłem nim 110 tys.km i nic się nie popsuło. Wspaniale auto. Do dziś śmiga po Posce. Wcześniej miałem BMW 328 Ci teź z salonu, odbieralem w 1999r i też dobre auto choć kilka małych awarii jednak było.

Ale nigdy nic mi nie gniło choć słyszałem też o jakimś problemie z blachami w niektórych modelach ok 2005r ale szczegółów nie znam.

Pozdrawiam

Sly

słynny problem korozji dotyczyl podstawowej Cklasy z lat 2000-2005

ogolnie znane jest uszkodzenie powłok antykorozyjnych walonych mercedesów ktore stanowia wiekszosc okazji na naszym szalonym rynku :) jak również bezkarnie kręcone liczniki

Twój miał dobry silnik ktory zapoczątkował dobra serie

przed era salonów Zasady mercedesa kupowało sie przez centrale handlu zagranicznego jesli ktos uwaza ze nie dało sie u nas w sklepie kupić

Wymownym jest fakt, iż najwięksi krzykacze i krytycy na tym forum najczęściej nie wypełnili zakładki "O mnie". ukrywają swój system audio, jeśli w ogóle go mają, do powiedzenia za wiele nie mają bo i skąd mieliby mieć wiedzę i doświadczenie ale do krytyki i pyskówki są pierwsi.

A to jakiś obowiązek jest ?

Wystarczy że piszą co wiedzą, często zaprzeczając hipokryzjom głoszonym przez podobnych Tobie.

Z drugiej strony, jeśli maja wielu "znajomych", to nie jest wskazane zbytnio pokazywać "całej dupy", czyli co się ma w chacie.

Zawsze się znajdzie jakiś zawistny co przyłoży rękę do złodziejstwa.

Jeśli nie wiesz o czym piszę to nawet nie próbuj odpowiadać.

No coż, wniosek z tych ostatnich wpisów jest taki:

Są tacy, co słuchają uszami, są też tacy, co słuchają wzrokiem i są też tacy, co słuchają portfelem.

Jak sądzicie, która grupa słucha muzyki?

Gość romeksz

(Konto usunięte)

No coż, wniosek z tych ostatnich wpisów jest taki:

Są tacy, co słuchają uszami, są też tacy, co słuchają wzrokiem i są też tacy, co słuchają portfelem.

Jak sądzicie, która grupa słucha muzyki?

a która to zakładka, Hi-End? ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.