Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Do kibolstwa sam się zakwalifikowałeś.

Aha, tak to działa: ja czegoś nie mówię, ale ty twierdzisz, że mówię, to znaczy, że mówię. Znaczy działa też w drugą stronę - ty czegoś nie mówisz, ale ja twierdzę, ze mówisz, więc mówisz.

Więc od jak dawna przebierasz się w damską bieliznę i szpilki? :-)

I odszczekaj ������ tego kolegę.

Jeszcze ktoś zobaczy i będzie wstyd.

Racja, wstydu sobie narobiłem jak cholera. Ale vlado też twierdzi, że mój kolega, więc już i tak wstyd... Trudno.

Zgrywa się w sieci, a w realu, to pewnie cichutki jak myszka.

Hahaha, mówi to gówniara, która wyrzyna drecholi dziesiątkami za pomocą scyzoryka, a setki skopała bucikami ortopedycznymi na śmierć :-) Odsiedziała 30 lat, choć ma dopiero dziewięć :-) Właśnie za to cię uwielbiam :-) Jesteś najśmieszniejszym okazem w całym zoo :-)

Zbanuj sie choć na tydzień.

A co jestem, moderator? Wypraszam sobie.

on ostatecznie wszystkich swoich kolegów zastrzelił :-)

Vlado też wycina "w imię zasad"...

Właśnie chodzi o to, że nie musiałam lać dresów, to cykory i tępe szczały. Znam dziewczynę, która wygląda jak metalówa z krwi i kości, a tym durniom wmówiła, że nie jest, gdy ją zaczepili z zamiarem pobicia metala. Rozumisz? Idioci.

Wystarczy im coś powiedzieć i mieć scyzoryk przy pasku, aby podwinęli ogon i zwiali.

A glanów mi na nich szkoda, za drogie cholerstwo...

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość vasa

(Konto usunięte)

Aha, tak to działa: ja czegoś nie mówię, ale ty twierdzisz, że mówię, to znaczy, że mówię. Znaczy działa też w drugą stronę - ty czegoś nie mówisz, ale ja twierdzę, ze mówisz, więc mówisz.

To się chyba nazywa "logika rozmyta"

Narzędzie stosowane głównie w polityce.

A Ty ojcze, to z której kliki jesteś?

Coś Ty u mnie w szkole nie ma dresów. Oni są na to zbyt dumni ;-) A tych w exszkole to 5 naraz z tego samego rocznika dało się powalić :-D

Mówię o dresach z Wildy w Poznaniu, czasem tam chodzę, bo lubię Wildę i jest tam fajny sklep - Wilczek. Ramoneska/skórzany płaszcz+glany+nuż przy spodniach+"intelektualna nawijka"+sympatyczna buźka dzieciaka=dres wieje, tylko jeden, jak jest ich więcej to staram się przejść w sposób nierzucający się w oczy, ale pewny siebie. Działa.

Dobrze, że nie jesteś Franz'em Maurerem, bo on ostatecznie wszystkich swoich kolegów zastrzelił :-)

Ba, mało tego, ja jestem całkowitą jego przeciwnością. Father mnie już wprost błaga o odstrzał, ale przecież Ty równie często, a i innych nie brakuje, Bob itd. :-) A ja? A ja twardy jestem, nie mientki. Wciąż mam nadzieję na wasze człowieczeństwo i cudowną resocjalizację. Ale utrzymuję przycisk w ciągłej sprawności, bo jak kiedyś nie wytrzymam ...... :-))

W.

Ćwicz cierpliwość, ćwicz ;-) Pospamić gdzieś? Oczywiście tylko po to, abyś się doskonalił :-P

Dobra, już bredzę (tak sama to zauważyłam) idę zrobić coś pożytecznego np. na pewno mam coś do zrobienia na jutro do szkoły.

Papa,

Miłego już bliskiego nam weekendu,

M.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To się chyba nazywa "logika rozmyta"

Stosujesz, więc przyjmuję, że wiesz, jak się nazywa to, co stosujesz.

A Ty ojcze, to z której kliki jesteś?

Zakon Braci Mniejszych Kapucynów Papierowo Olejowych

Father mnie już wprost błaga

Uhuhuuuu, skromności to ty masz tyle, co ta nieletnia.

mam nadzieję na wasze człowieczeństwo i cudowną resocjalizację

Ale wiesz, że nadzieja matką głupich, a cudów nie ma. W każdym razie nie tego rodzaju.

- czytam to z dużym niesmakiem....

A to?

Takich, jak się potrąci - należy dobić.

... często mam szwajcarski scyzoryk lub sprężynowy (lubię je) i glany, to zawsze działa.

Powiedz rodzicom o swoim problemie. Może oni pierwsi powinni wiedzieć.

Coś Ty u mnie w szkole nie ma dresów. Oni są na to zbyt dumni ;-) ....

Weź ty lepiej załóż sobie jakiegoś bloga, zaproś różowe koleżanki i pryszczatych kolegów i tam opisuj sobie te swoje wymyślone pierdoły. Bo przykro się czyta te dziecinne wywody.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie wiem co jest bardziej przykre, infantylne wynurzenia z pamiętnika szalonej nastolatki czy żałosne podrygi sparciałych korniszonów...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Nie wiem czy infantylne ale zabawna jest ta róznica swiadomosci z tym ze nie oszukujmy sie, ten zapał staruszkow do wykazania swej starosci budzi podziw.

Staruszki nazywaja to... mondroscia.

Nie wiem co jest bardziej przykre, infantylne wynurzenia z pamiętnika szalonej nastolatki czy żałosne podrygi sparciałych korniszonów...

Wybór jak pomiędzy dżumą, a cholerą, nieprawdaż? ;-)

Szleję, bo patrząc na niektórych z Was nie widzę specjalnej różnicy - mentalnej. Sorry, ale taka jest prawda ;-)

A jak widzę teorie niektórych odnośnie dźwięku, to chcę mi się śmiać. Mi. A żaden ze mnie audiofil. Ani doświadczenia nie mam, ani sprzętu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.