Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

A co ma do tolerancji chór na altusach? Że jak zdzierżę takie monstrum, tom tolerancyjny? Nie wiem, czy to gorsze od kombinacji Grodzkie + Biedroń.

A poza tym się boję, że mi gimbaza za**bie raz sierpem raz młotem :-D

To nastaw głośniej.

Zgłoś się i pokaż tolerancję:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Prawo prasowe miało potraktować portale społecznościowe jak wydawców. Mieli z tym coś zrobić, ale chyba nie zrobili. Patrząc na komentarze, portale internetowe są nadal śmietnikami intelektualnymi.

Powstał nawet zawód wpisywacza komentarzy na forach. W goldenline są profile gości, którzy się przyznali do takiej pracy.

Ostatnio gimbaza mnie rozwaliła umieszczając sobie w stopce następujący cytat: "Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę". Wszystkie kończyny mi opadły.

A co jest w tym złego? Mam jeszcze być fanem komuchów. Jestem trochę socjalistą, ale bez przesady, nie skrajnym,

minimalny krok

w lewy bok ;-)

Tolerancja rodem z Unii Pedalskiej, ups - Europejskiej.

Ktoś miał się z tego śmiać?

Chyba wyślę Ci tęczę.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

O moim Twym zdaniem niskim poziomie świadczy to, że użyłam "Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę" i nie uważam tego cytatu za durny. Orientujesz się, kiedy go wstawiłam? Data ma znaczenie. Co wtedy było bystrzaku?

Nie mam nic do powiedzenia o ustroju totalitarnym (w tym przypadku o komuchach). A to niby dlaczego? Ty mi zabronisz? Zarzucisz brak wiedzy? Brak znajomości sytuacji w Europie w ubiegłym wieku? Śmiechu warte.

Może jestem leniem, ale nie ignorantem z historii. Jarzysz?

Eee... Tam. Nie ma co, z Tobą gadać cały czas pleplasz, że jestem dzieckiem i jest to jedyna rzecz posiadająca względny sens w Twoich wypowiedziach. Poza tym - żałosny bełkot. Idę do moich książek, płyt i filmów, są bardziej wartościowe.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Słoneczko, dźwięk jest falą mechaniczną, która do propagacji musi mieć ośrodek sprężysty - na forum audio wypadałoby to wiedzieć. W internecie nie słychać jak piszczysz i tupiesz, wiesz? Dźwięk nie przenika po kabelkach i wi-fi.

Gimbaza się ciska

Choć nie widziała z bliska

Czym komuna była

Co z Polski zrobiła

Jak ludzi gnoiła

Nie stała w kolejkach

Nie widziała Gierka

Nie dostałą pałą

Gdy ZOMO szalało

Czyta swe książeczki

I wierzy w bajeczki

Bezkrytycznie

Smutmo

Słoneczko, dźwięk jest falą mechaniczną, która do propagacji musi mieć ośrodek sprężysty - na forum audio wypadałoby to wiedzieć. W internecie nie słychać jak piszczysz i tupiesz, wiesz? Dźwięk nie przenika po kabelkach i wi-fi.

Widzę, że jesteś dumny z Twego odkrycia :-P

Wiem czym jest ZOMO, ORMO, MO etc. Wiem czym był WRON, kim był Gierek, Jaruzel, Urbana też znam. OK? Nie przeżyłam tego, ale wiem o tym co było w 1956, 1968, 1970, 1976, 1980, 1981, 1989 etc. Wiem czym była godzina milicyjna, wiem kim byli bubecy. Jeszcze coś?

Ha! Wiem nawet co to był Wyścig Pokoju :-D

Jakieś uwagi?

Żadne książeczki kolego. Czytam dobrą literaturę.

A propos Urbana mi się przypomniało "Gdyby urban nosił turban zamiast świni byłby Chomeini".

Pomyśleć, że miałam nic nie pisać... ;-)

Zagiełaś mnie, o bubekach nie słyszałem.

Bubecy=esbecy=SB (Służba Bezpieczeństwa). :-D Nie znasz tego? Przecież tak na nich mówili :-D Jak ja to znam ;-)

"Starość aksolotla"? O nią chodzi? Tak.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) No widzisz, a byli :-)

Nie znam tego z książki, znaczy się "Wrońca" czytałam, ale to wiedziałam wcześniej. ;-)

Ukryta Zawartość

Ja mam i co? ;-) A potem staję się młodsza o co najmniej rok, następnie jestem pedofilem, potem geriatrifilem. Kim jeszcze nie byłam? ;-) Niektóre z tych rzeczy się wykluczają :-P

O "bubekach" usłyszałam od bodajże babci, a ona Dukaja na mur beton nie czytała ;-)

PLEASEKI. Nie myślcie, że CERN to jakieś wariatkowo. Kazik po prostu nic nie wie i nie rozumie. Pewnie jak mu powiem, że znalazłam w szufladzie 150 krasnoludków, to uwierzy ;-) A jak człek X powie mu, że jest profesorem i przemieszczał się szybciej niż światło, też uwierzy. ;-) To taki typ człowieka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.