Skocz do zawartości
IGNORED

Cenzura na forum?

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli co ? - AA to jakaś "Świnta Krowa" jest i ma jakieś specjalne przywileje u moderacji?

Można się do niego tylko modlić, a jak ktoś napisze prawdę to wpis od razu idzie do kasacji.

Swoją drogą ten "cwany Płaczek" chyba cały czas "wisi" na komunikatorze i użala się na to, jak bardzo GO krzywdzą, choć sam wypisuje głupoty prowokując tym samym innych do reakcji.

• Redaktorzy

Niezupełnie. Miałem na myśli coś innego, tj. że na forum jest zwyczaj banowania za personalne ataki, oszczerstwa oraz używanie wulgaryzmów. Regulamin to przewiduje. Mam nadzieję, teraz wszystko jest jasne.

Oj Radul,

moderacja jest potrzebna każdy myślący to stwierdzi !

My Polacy, mamy smutne życie, przeplatane drobnymi sukcesami, skromnie.

W pracy wykorzystywani niemiłosiernie, upodlani przez życie i szefów, kierowników, płace.

Na forum więc nadrabiamy, odreagowując wszystkim co złe w naszym życiu. Tak obciążone forum ( nie da się czasem już tego czytać ), ulegnie samodestrukcji. Kwestia czasu.

Kłutnie, kto ile zarobił, czym handluje i dlaczego, a ile na tym pewnie zarabia ... męczą i dają do myślenia.

Ludzie skupcie sie na audio, postawcie sobie w realu piwo, sami sobie !

Doceńcie to kim jesteście i weźcie dystans do życia, bo lepiej nie będzie.

Utarczki, obrażanie innych niczemu nie służy. Niech to sponsorowane forum, będzie dla nas czymś co nas łączy a nie dzieli. Na frajerów czy tych dobrych.

Wszyscy staramy się żyć w realu godnie. Dlaczego robimy na forum takie ... ???

Zapraszam wszystkich SZANUJMY SIEBIE I INNYCH. Budujmy inteligencję tak brutalnie wymordowaną !

Nasza kultura mówi o nas i zmienia nasze dzieci, czytające i uczące się wszystkiego w locie.

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów i zapraszam do wspólnego szacunku i dystansu :-)

.

• 8 miesięcy później...

Związki partnerskie, homoseksualizm wszędzie, gdzie się da, wojna z kościołem, wojna z przeciwnikami jedynie słusznych kierunków reprezentowanych przez fałszywy liberalizm i kilka innych słusznych.

Trendy przyświecające nowej tradycji CENZOROWANIA FORUM.

Ujawnij się i przekaż swoje kredo Cenzorze umyslny nie czaj się za węgłem jak tchórz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie o to idzie, nie musisz udowadniać ześ prymitywny (w co nie wierzę)

Jesteś za cenzurą, czyżbyś był faktycznie lewakiem-faszystą?

Możemy się różnić poglądami nawet, nawet używając mocnych słów ale czy do tego potrzebna Ci jest pomoc cenzurowego ćwoka?

Jesteś za cenzurą, bezmyślnie wybiórczą cenzurą jak rozumiem?

Ja brzydzę się człowiekiem, który czy to nie zgadzając się z innymi w poglądach lub co gorsza robi to na zamówienie działa jak tchórz zza węgła.

Jeśli masz na uwadze swego kolegę topciula to gratuluje kolegi i dziwie Ci się.

imagesyyyy.jpeg

Kompletnie nie rozumiem tych histerycznych dytyrambów. Ale o sso chozzi???

Czyżby o to, że dziś w nocy moderacja wycięła mi kilka wpisów i iksik postanowił mnie bronić?

Jestem Europejczykiem.

Czemu nie Jaruś.

Jestem przeciw cenzurze w ogóle.

To nie histeria tylko piętnowanie zachowań forumowego cenzora ot takiego "Piszczyka" oportunisty.

Ale o sso chozzi???

Właśnie to skutek działania owego forumowego Piszczyka oportunisty. O to by nie wiedzieć o co chodzi.

No to jak o to chodzi, to nie wiem.

Piętnuj iksik, piętnuj. Tak szczerze, po naszemu wicie rozumicie.

A może tak przemarsz z pochodniami pod Sobiestkim i Bristolem w trakcie tego audiocośtam? Może telewizja pokaże? Może Duda podrzuci kilku zaprawionych w bojach audiofilów z kopalni albo ze stoczni?

Jestem Europejczykiem.

Nie o tym pisałem ale skoro ci tak wygodniej możesz sobie tak interpretować.

Takie zachowania cenzorów-modów i ich przydupasów na PW jest groźne bez względu na opcję i poglądy.

Lewaki i prawaki mają prawo do wypowiadania swoich dyrdymałów.

Wara cenzurowej łajzie od tego.

No widzisz - troche się uspokoiłeś i już całkiem z sensem piszesz.

Ale nie uważasz, że ostatni zalew prymitywów typu tomuś l4 jest nieco męczący. Facet bredzi w kółko to samo jak bot jakiś. I w dodatku sra po wszystkich wątkach bez różnicy jak mucha śmietnikowa.

Aha - idę na spacer. Pa.

Jestem Europejczykiem.

A ja po spacerze i w tej sprawie odpowiedź (komunikator) od moderacji dostałem - "pyskówka była"!

Tylko sobie czegoś co nadawałoby się do usunięcia nie przypominam to zresztą nie w moim stylu. :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Najlepszy ubaw to byłby, gdyby "taaaki faaajowy i odważny moderator od oceniania pyskówek spróbował sobie pomoderować kiboli podczas meczu....

Z doswiadczenia to wiem, że najbardziej "odważni" moderatorzy wirtualni to w realu niebywałe ciamciaki są :)

To też odreagowywanie kompleksów.

"pyskówka była"!

Czyżby przypadkiem moderator słowem w pysk dostał?

Ciekawe podejście moderatorów do "pyskówek" arbitralnie ale zawsze w jedyną słuszną stronę nie po jego myśli (moda).

Zachodzi pytanie, czy rzeczywiście myśli, czy używa tylko instynktu samozachowawczego..

To już nie jest moderowanie lecz cenzura gorsza niż owe pyskówki

Zaraz iksik z majem stwierdzą, że komuniści podnieśli łeb i rękami moderatorów walczą z rodziną, narodem i kościołem - ostatnią ostoją polskości (zaraz po kibolach oczywiście).

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

xniwax, Twój "styl" pisania jest czasami dość oryginalny... Moderator wywalił te wpisy, bo były poniżej poziomu, którego tolerowanie jest niedopuszczalne. Nie krzyczałbym tak dużo o cenzurze, bo brak kultury to nie powód do chwały. Można czasami się zagalopować, ale później powinno być wstyd, a nie hardo iść w zaparte. Kiedyś już o tym pisałem, robienie sąsiadowi na drzwi nie jest objawem wolności słowa. Brak reakcji na takie sytuacje, to ograniczanie wolności. Mieliśmy cały wysyp raportów, więc jak widać wiele osób ma odmienne zdanie. Ja podzielam ich punkt widzenia, którego nigdy nie ukrywałem. Gwoli ścisłości, nie ja reagowałem w tym wypadku, ale postąpił bym co najmniej tak samo, a raczej jeszcze ostrzej. Właściciel forum powołuje takich moderatorów, bo widać uważa, że tak trzeba postępować. I tak wielu delikatniejszych, wzdryga się przed pisaniem...

To tyle z mojej strony.

Wybiórczo działa jak widać.

Wątpię czy kolega po "fachu" choćby zastanowił się na chwilę i czy w ogóle przeczytał owe niektóre wpisy i na co były reakcją.

Moje zaufanie do was, a właściwie resztki poszły do śmieci, a o szacunku do takich metod póki co nie ma mowy.

Niewytłumaczalna stronniczość i brak obiektywizmu.

PS

Dziwnym jest tłumaczenie się kogoś za kogoś Paltonie i nie przystoi. .

To tyle z mojej strony.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Czyżby przypadkiem moderator słowem w pysk dostał?

Ciekawe podejście moderatorów do "pyskówek" arbitralnie ale zawsze w jedyną słuszną stronę nie po jego myśli (moda).

Zachodzi pytanie, czy rzeczywiście myśli, czy używa tylko instynktu samozachowawczego..

To już nie jest moderowanie lecz cenzura gorsza niż owe pyskówki

Cos czuje ze konczy sie Twoje rumakowanie xniwax. Naucz sie tolerancji

• Użytkownicy+

Napisałem o swoim punkcie widzenia. Innego moda nie ma chyba w tej chwili na forum, więc później by było, że unikamy tematu.

Jeśli uważasz, że coś przeoczyliśmy, to masz prawo to zaraportować. Nie wiem w jakim stopniu KK współpracował z nazistami, trudno mi więc to ocenić.

trudno mi więc to ocenić.

Nawet nie wiesz o czym piszesz do końca.

To tyle z mojej strony, polemika jest utrudniona skoro jedna ze stron nie zna meritum sprawy.

Dla mnie właśnie choćby z tego względu nie warto polemizować.

Jaruś

Nic to wspólnego z Watykanem i klechami nie miało.

• Użytkownicy+

Dlatego właściwie nie jestem stroną. To tak, jakby na społecznym dyżurze został internista, a potrzebny jest dentysta. Nie muszę się przecież na wszystkim znać...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.