Skocz do zawartości
IGNORED

Cenzura na forum?

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekawości zajrzałem do wątku o KK i znalazłem taki wpis Kolegi x :

"muls widzę, że wpisujesz się wizję skurwiania się niczym topszmata"

Skoro takowy wpis się ostał to strach pomyśleć co było w tych, które zniknęły. Może iksik zamiast się rzucać powinien podziękować moderatorom że zaoszczędzili mu wstydu?

Jestem Europejczykiem.

Akcja rodzi reakcję, a w tym wypadku była to troska o mulsa, którego przecież każdy lubi...nawet ja.

Chociaż pół owego zdania jest szczera w swej prawdzie.

...ale nie o to chodziło....

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaro

Zbyt politycznie do tego podchodzisz.

Uprzedzenie bez dumy.

Nie warte to funta kłaków.

Oczywiście Jaruś. Prezes, Kibole i Dmowski, Papież którego może kiedyś wybiorą i pewnie ktoś jeszcze...wszystkiemu winni.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 3 Marca 2013 - odnosi się do usuniętego posta
Ukryte przez misiomor, 3 Marca 2013 - odnosi się do usuniętego posta

Wychłeptałeś do czysta?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Być może lubią pewne dupska wybiórczo nie obiektywnie.

Zresztą nie ładnie na widok dupska zaraz ze szmatą latać

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 3 Marca 2013 - wpisy odnoszą się do usuniętego posta
Ukryte przez misiomor, 3 Marca 2013 - wpisy odnoszą się do usuniętego posta

Oj Panowie!

Najpierw się nadstawiacie a później płaczecie, że moderacja sprała wam dupska...

Ja nie płaczę, dlaczego? Moderacja usuwa moje posty, ale nie mam za to pretensji. Wiem, co ryzykuję. Mój post z nocnikiem jest teraz mylący. Brakuje postu #232a

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 3 Marca 2013 - wpisy odnoszą się do usuniętego posta
Ukryte przez misiomor, 3 Marca 2013 - wpisy odnoszą się do usuniętego posta

W tym cała rzecz.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ale tak na chlodno....xniwax...wiemy ze KK broni przegranych pozycji a juz wyskoki takich Longchampsow to juz samoboje. Spoleczenstwo to nie debile.

Oczywiscie na moje 0,5 procenta KK liczyc nie moze

Na miejscu iksika raportowałbym bezpośrednio do Watykanu :-).

Aleś się zagalopował futrzaku...tu nie panują brooklyńskie obyczaje.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

xniwax, Twój "styl" pisania jest czasami dość oryginalny... Moderator wywalił te wpisy, bo były poniżej poziomu, którego tolerowanie jest niedopuszczalne.

Byłem świadkiem i "przypadkową ofiarą" tego zdarzenia.

Wydaje mi się że trochę na wyrost usunięto te wpisy nie odbiegały one od "normy" którą niektórzy regularnie tu przekraczają a nie są tak zdecydowanie 'karani'.

O tym że moje wpisy usunięto przy okazji wspomniałem?

Powód początkowo "pyskówka" (?) a gdy zaprotestowałem OT i "rozmowa z duchem"! :)

Śmieszne jest to tłumaczenie jak i ta "cenzura".

Brak reakcji na takie sytuacje, to ograniczanie wolności.

Mieliśmy cały wysyp raportów,

W tej sprawie? :)

Moderacja czyta inne tematy? Tam gdzie nie ma "skarżypytów"?

Będzie można w przyszłości powołać się na te słowa?

"Brak reakcji na takie sytuacje, to ograniczanie wolności."

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Myślę że miał po prostu zły dzień.

Nie warto do tego wracać.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Opublikowano · Ukryte przez palton, 5 Marca 2013 - wpis obraźliwy
Ukryte przez palton, 5 Marca 2013 - wpis obraźliwy

Na funkcje cenzorskie zawsze pchają się ludzie o mentalnosci kaprala.

Skąd wiesz? Ostatnio chętnych podobno coraz mniej i biorą z łapanki.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 5 Marca 2013 - Wpis obraźliwy i nie na temat.
Ukryte przez palton, 5 Marca 2013 - Wpis obraźliwy i nie na temat.

Słuchaj Franz, możesz wytłumaczyć za co dostałem ostatniego bana.

Jak wzmianka że silniczki PRM były fatalne kwalifikuje do bana.

Hipokryzja- to co katolicki przymiot

czy lewacujący.

dieu est tres fin

Czemu cenzura rodem z ul. Mysiej wycięła ankietę pt. "Środa dniem Lemura" czy jakoś tak? Nie było w niej ani jednego postu sankcjonującego taki występek przeciw wolności słowa - ani jednej sprzeczki, ani jednego wulgaryzmu. I czy można widzieć, który z moderatorów jaśnie oświeconych jest za coś takiego personalnie odpowiedzialny, czy mam się tego dowiadywać np. od zarządu spółki właścicielskiej?

O tym że moje wpisy usunięto przy okazji wspomniałem?

Powód początkowo "pyskówka" (?) a gdy zaprotestowałem OT i "rozmowa z duchem"! :)

Śmieszne jest to tłumaczenie......

Nie warto do tego wracać.

Jednak warto!

Między moimi wpisami na tej stronie wycięto wpis (nie wnikam na razie czy słusznie) co praktycznie skutkuje "rozmową z duchem". A może jest celową manipulacją by uspokoić emocje? :)

Czy to nie jest kompromitacja moderacji?

• Użytkownicy+

Czemu cenzura rodem z ul. Mysiej wycięła ankietę pt. "Środa dniem Lemura" czy jakoś tak? Nie było w niej ani jednego postu sankcjonującego taki występek przeciw wolności słowa - ani jednej sprzeczki, ani jednego wulgaryzmu. I czy można widzieć, który z moderatorów jaśnie oświeconych jest za coś takiego personalnie odpowiedzialny, czy mam się tego dowiadywać np. od zarządu spółki właścicielskiej?

Proszę uprzejmie, możesz dowiadywać się gdzie chcesz. Nie zapomnij tylko wspomnieć, że temat założył klon, a sam wątek powstał do naśmiewania się z innego forumowicza.

Naśmiewanie się z hochsztaplerów jest chyba bardziej ludzkie niż, jak to jakiś inny forumowicz sugerował, skierowanie na niego wynajętego zbira, by go unieruchomił na wózku inwalidzkim.

Nie wydaje mi się, by celem Audiotereo była świadoma promocja naciągaczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.