Skocz do zawartości
IGNORED

Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple

soundchaser

Rekomendowane odpowiedzi

To jest jedna z tych, po których ciarki przechodzą.

Fakt

Mimo, że bez Oziego ;) to przy Over and Over i poniższym kawałku zawsze mam ciary ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No niestety nie przekonam się...chociaż ten utwór zawsze uważałem za jedyny dobry z tej płyty.

Nie ma już klimatu starych BS, mimo starań Iommiego...wokal zniewieściały, innym razem na siłę sztucznie pompatyczny.

Dio próbował stworzyć aurę grozy i satanizmu, ale nie udało mu się z tym manieryzmem.

Zupełnie mi nie pasuje.

• 10 miesięcy później...

A takie płyty: Bark at the Moon, No Rest for the Wicked, No More Tears, czy wreszcie genialna: Ozzmosis.

Słuchałeś? Nie dostrzegłeś nic? Szkoda.

Masz racje. Słoń mi chyba wtedy na ucho nadepnął i nie doceniłem tych płyt. Są bardzo dobre. Jak dla mnie nr 1 z tych wymienionych to "Bark at the Moon", dalej "Ozzmosis" (niejednorodna ale momentami powala, "Tomorrow" i nie tylko , "No rest for the Wicked" i na końcu "No More Tears", (co nie znaczy ze jest zła).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.