Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Gross jest polakofobem?

Grzegorz7

Rekomendowane odpowiedzi

nigdy nie twierdziłem, że jestem bezosobowy, wręcz odwrotnie

(ale gdzie mi tam do poziomu naszych mentorów, 15-17 tyś.)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

jesce raz panowie.jasiek zabił rodzine razem z ukrywajcymi sie zydami.Wział majatek zbitych zydów.O tym pisał Gross.a wy o dupie maryni.Marynie ja juz obskoczyłem tak wiec wy zajmijcie sie tematem.fakt jest niezaprzeczalny bo kaczynski go potwierdzil.Wasz dziennik potwierdził ze doniosł jas i ukradł.Wasz dziennik doniósł ze jas był ukraincem bo z galicji wchodniej a ja twierdze ze francuzem.ale jas to jas...obywatelstwo polskie.potwierdzilo to rowniez dwoje naukowców w cudzysłowie jak pisał jakis arwajs bez cudzysłowa.A wy nic.rozumiem ze na wasza logike w cudzysłowie Gross nadal klamie???chciałem zapytaj arwajsa w cudzysłowie ale obawiam sie ze przedstawi w zamian rozklad administracyjny zachorowan na choroby weneryczne w 1942 zaleznie od rodzajów wojsk..

Jaś powiadasz?

Szczęśliwy człowiek z tego Gross`a.

Nic na świecie się nie dzieje.

Jaś powiadasz?

Wielka rzecz! Książka powstała! wielkie zdarzenie w dziejach ludzkości. Jaś wydał!

W Hollywood film pewnie nakręcą...

W Hollywood to Żydzi? Kto tam rządzi?

jasne ze przebiło taki pryszcz jak spalenie stodoly z zydami o ktorym wszyscy zapomna.tak po ludzku to radze zrezygnowac z filmow z holywood robionych przez zydow i alfonsow.Bo moze wam sie to...odbić.

swołoczy i dewiantów zawsze był dostatek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Niemniej krew ofiarna oraz jej spożywanie to główne i najważniejsze elementy wszelkich rytuałów satanistycznych.

Kraje zachodnie oraz znaczna część Europy z Anglią włącznie są prześladowane plagą znikania dzieci! W USA każdego roku znika 50 tyś dzieci. W Niemczech około 2000! Źródło z tego linku mówi o 800 000. "

a mu tu rozprawiamy o jednej stodole

U nas dzieci sie kisi w beczkach.

znowu jakieś pierdoły? pięcioro dzieci na 50 lat

a dane z praktyk satanistycznych mówią o ponad dziesiątkach tysięcy rocznie

masz w tym jakiś interes by deprecjonować każdą informację?

W USA każdego roku znika 50 tyś dzieci. W Niemczech około 2000! Źródło z tego linku mówi o 800 000. "

Jak to -dzieci giną- jak u mnie w piwnicy pełno się ich odnajduje?

Jestem Europejczykiem.

a czy ałtor widomosci jest w cudzyslowie?ja osobicie lubiem raz w miesiacu z rano jedno dziecko z solom.wy wyraznie jestescie czytelnikami waszego dziennika.On jest po to, żebyscie wchłoneli wiadomosc i przekazali dalej w kolejce w kosciele do..... spowiedzi.Łatwo prosto i tanio.Jesli wasz dziennik zacznie umieszczac dla rozrywki krzyzówki to hasła tam niewątpliwie beda max trzyliterowe.Dopasowane do czytelnika.>>>A mu tu rozprawiamy o jednej stodole.......a my tu rozprawiamy z jednym durniem.>>>>>> .

Od rana mam dobry humor, bo ten paszkwil grossa wycofuje wilu "księgarzy" z sprzedaży ;)) I o to chodziło!))

Pozdrowionka dla wojujących semitofilów;))

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

ja tez mam bo ten paszkwil juz wszystkim otworzyl oczy.ale mozna by go jeszcze...spalić.na placu.A ty z sztandarami, w maskach...Pamietam jak pierwszy paszkwil uswiadomił Jedwabne.Tez by cyrk ,niektórzy tez mieli dobre humory.nie zmienia to istoty.Drzewo sie...prostuje.a durnowaty usmieszek w koncu zniknie z twarzy.

Nam Polakom oczy otworzyły się już dawno temu na nasze niedoskonałości.

W wątku pytamy czy naszym Braciom Żydom również...

Słyszałem niejednokrotnie opinie że żydzi chyba,jak mówią"chcą zapracować swoim działaniem na II holacaust"...może dopiero wtedy otworża im sie oczy...

Chociaż daleki jestem od takiej życzliwości, niech lepiej poprzestaną na tej niechlubnej pracowitości...która ich pogrąża w opinii niektórych narodów.

Nam Polakom oczy otworzyły się już dawno temu na nasze niedoskonałości.

W wątku pytamy czy naszym Braciom Żydom również...

nasi bracia Żydzi mają oczy otwarte od dawna i dobrze wiedzą, że dostają w du*pę za swoich "braci" syjonistów

ale tak ma być ... aż do końca

3800 zanurzeń w tym gów*nie - może już czas się umyć bo zaczynasz... być charakterystyczny.

100 % racji, każdy kolejny wpis karmi Bestję

EOT

Opublikowano · Ukryte przez mlb, 26 Marca 2011 - nie na temat, trolling
Ukryte przez mlb, 26 Marca 2011 - nie na temat, trolling

A jak tam chłopocy, na Liwie ostatnio? Słyszałem, że ładnie czadu daliście na meczu...

A ktoś się pytał czy Arku dostał bana.

A tu proszę, wyjaśniło się... jeszcze nie wrócił.

jesce raz panowie.jasiek zabił rodzine razem z ukrywajcymi sie zydami.Wział majatek zbitych zydów.O tym pisał Gross.a wy o dupie maryni.Marynie ja juz obskoczyłem tak wiec wy zajmijcie sie tematem.fakt jest niezaprzeczalny bo kaczynski go potwierdzil.Wasz dziennik potwierdził ze doniosł jas i ukradł.Wasz dziennik doniósł ze jas był ukraincem bo z galicji wchodniej a ja twierdze ze francuzem.ale jas to jas...obywatelstwo polskie.

Też niestety takie posiadasz. Nawet dobrze muls, że ci pejsy spod czapki wypadły. Przynajmniej teraz wiadomo że nie jesteś pożytecznym idiotą, tylko zwyczajnie, masz interes w bredzeniu. Zawsze coś się zarobić da - gross za grossem.

No więc jak to było z ta historią „jaśka”, może dokładniej opiszesz, tak od siebie, nie na zasadzie -"wasz dziennik, nasze prawdy"?

Jeden „jasiek policmajster zabił rodzinę wraz z ukrywającymi się żydami". A ta rodzina to byli marsjanie ukrywający żydów?? Dlatego teraz wszyscy Polacy są winni wobec żydów, jaśkowy bajarzu).

Masz jeszcze podobne siurpryzy na poczekaniu wymyślone? Im więcej takich szowinistycznych bredni wypiszesz z kolegami tym jaśniej widać, że chodzi o pieniądze - furda prawda historyczna!

A Francuzi en masse nie są winni wobec żydów bo mieli własny rząd, który w ramach systematycznej akcji odstawił do komór gazowych kontyngent kilkudziesięciu tysięcy żydów. No ale tam się pojedynczy policmajster z Wołynia razem z banderowcami nie przyczynił, jak ten "jasiek" do śmierci polskiej rodziny z ukrywanymi żydami.

Co tam zresztą ta zabita rodzina, to pryszcz! Ale żydów "jasiek policmajster" też zabił, a wiadomo śmierć z plemienia Abrahama liczy się podwójnie (!) Bo tak jest i było, od czasów biblijnych. Kiedyś oni mordowali całe plemiona, następnie ich mordowano - taka "uniwersalność" koła historii, które muszą pchnąć w przeciwną stronę, bo geszeft na wspominaniu o holokauście zaczyna tracić rozpęd. Winni wymierają więc trzeba znajdować nowych. Nadszedł czas na Polaków, bo inni już nie chcą płacić za sumienie żydowskim płaczkom i izraelskim bojownikom.

Szmatławych szmir grossa nikt nie czyta dlatego wylatują z księgarń. Będą jeszcze dostępne w Internecie za 5,95 zanim trafią na przemiał. I tak w formie papieru toaletowego wyjdą taniej, więc dobry humor mulsa jest uzasadniony. Będzie mógł korzystnie nabyć w formie miękkiej.

gratuluje..bełkocik pierwsza klasa.nie ma znaczenia gdzie wyladuje ksiazka.sprawa juz jest znana.a reszta z dokumentów tez.nawet dzieci juz wiedza o co chodzi.A ty........?Z Jedwabnem tez tak prorokowałes.... a wyszedł twardy.

Sprawa jest znana, ale nie z twoich bredni. I nie będzie znana z bredni grossa, bo jego bełkocik się skończy kiedy jego księzydełkiem bedziesz się w publicznej toalecie podcierał. Wtedy bedziesz siobie mógł mamrotać pod nosem jacy "ci Polacy to złe plemię", za każdym razem kiedy sobie żylaka za mocno przetrzesz.

muls gudłajem??koniec świata..

a właściwie to co to za różnica, mordujemy się nawzajem od zarania dziejów(?) może czas z tym skończyć, prawdziwa miłość nie rozróżnia narodowości a nawet osobowości.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

widzisz arcik iloscia bredni nie przejdziesz w jakos.generalnie nie musisz sie denerwowac.wszystko po koleji.było Jedwabne, bedzie reszta.Rowniez bez Grossa.Tak jus jest na swiecie arcik ze prawda zawsze wyjdzie.Wez taaaaaaki Katyń/////

Dla mnie żadna. Dla grossa istotna bo musi wykazać zorganizowane działanie polskiego plemienia wobec plemienia Abrahama. bez tego nie będzie poklasku, nie będzie poczytności i nie będzie interes szedł na rewelacjach żydowskiego szowinizmu.

ajej jedwabne jest jeszcze przymulsiku. No zapomniałem. No to masz muls motyw zeby wystapic o odszkodowania. Co ci zwrócic trzeba za to? Jakąś fabryke, grunt, czy zadowolisz się prowizją za reklamowanie grossa bredni?

arcik szowiimiznizmu, nacjonalizmu, atawizmu i sieczkowizmu.Masz racje.A nawet winimizmu połaczonego z subkulturmizmu.pełna zgoda.

grunciki zostawmy kosciolowi arcik.słusznie mu sie naleza jako... podzegaczom.ostatecznie recami jasia załatwia sie to samo.

muls gudłajem??koniec świata..

E nieee tylko głupolem z którego sobie jaja robię. Chodziło ten jego wpis:

aja osobicie lubiem raz w miesiacu z rano jedno dziecko z solom.wy wyraznie jestescie czytelnikami waszego dziennika.On jest po to, żebyscie wchłoneli wiadomosc i przekazali dalej w kolejce w kosciele

Wicie rozumicie, towarzysze. Tylko ze gross jest po to żeby wchłonęli swoje prawdy w synagodze, o tym już mulls zapomniał.

grunciki zostawmy kosciolowi arcik.słusznie mu sie naleza jako... podzegaczom.

Tu cie boli. Czytasz, czytasz i nic nie rozumiesz, nadal myślisz, że jestem fanem wieści naszodziennikowych.

Dochodzę do wniosku, że Polska jest krajem zakompleksionych gamoni.

Jeśli napiszę coś na temat szowinizmu żydowskiego od razu będę antysemita, katolik, fan radia maryja i naszego dziennika.

Jeśli napiszę że solidarność z Balcerowiczem zniszczyła przemysł i wpędziła naród w bezrobocie od razu będę czerwony, komuch, socjalista i kolega Jaruzelskiego.

Proste umysły potrzebują prostych sloganów. Ale jeśli mają słuchać, to mogę być dla nich katolikiem, antysemitą i komuchem w jednym. Z polskimi inertnautami nie da się inaczej rozmawiać, zawsze jakiś niedouczony bezmózg wyskoczy żeby górnolotnie bluznąć plwociną i poczuć się lepiej. To już cecha środowiskowa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.