Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

>Falcon

>Potwierdziam opinie o sprzedawcy intergips. Kupilem wzmacniacz od tego pana (...)

Tego czlowieka rowniez moge polecic. Mielismy blisko, wiec podjechalismy na miejsce do Nowogardu. Sprzetu sporo (cale regaly wypelnione po sufit), rzeczowa obsluga, informacja, mozliwosc odsluchu. Towar rzeczywiscie z Danii, kupowany jako w pelni sprawny (ze wzgledu na masowosc handlu Panowie nie bawia sie w naprawy).

Slowem, dobry kontakt i sprzedajacy.

Pozdrawiam,

Lete

fomalhaut,

Na temat sprzedawcy z allegro "hifiaudio", mogę tylko ostrzec klubowiczów i innych przed kupowaniem

od niego czegokolwiek. W jego opisach są bzdury często nie majace nic wspólnego z rzeczywistością. Zakłada

jakieś nalepki typu plomba. Jak chcesz sprawdzić towar przy kurierze, to proszę bardzo, tylko jak sprawdzić

wzmacniacz, czy gra prawidłowo (zaprosić kuriera na kawę?). Kupiłem od tego gnojka wzmacniacz kl. A z opisem,

-idealny,dożywotnia gwarancja,z papierami itd - za niemałą kasę. Okazało się, że po kilku minutach grania

zaczął przerywać prawy kanał, a po kilku godzinach zniekształcać lewy (jak się dobrze nagrzał). Oczywiście po mojej interwencji, zaczął od tego że powinienem sprawdzić to przy odbiorze (?), potem że cos źle podłączam, a potem że mam gwarancję i moge sobie naprawić (w Anglii oczywiście). Tylko że nie mam ani gwarancji,ani papierów tylko popsute kilka kilogramów firmowego "złomu" w klasie A. Facet "hifiaudio", to niestety klasyczny naciągacz, a dle mnie to ostatnia menda niestety. OSTRZEGAM przed nim.

Ponieważ odbierał to mój brat i powiedział że wszystko dotarło w całości , a ja byłem za granicą, to jeszcze wystawiłem mu pozytywa na aukcji (ale ze mnie frajer). Tak kończą tacy co bezkrytycznie ufają ludziom.

Niestety trzeba być często bardziej niż czujnym i słuchać opinii innych, tak jak chociażby na naszym forum. Pomaga.

gasolin

cyjanopan

Nie sluchalem, ale interesowalem sie.

Kolumny pochodza z przelomu lat 60 i 70.

Konstukcja pewnie siegaja jeszcze dalej.

Dlatego napisalem ze watpliwa jakosc dzwieku.

Poza tym widac, ze koles grzebal w nich i to sporo.

Czy to wyszlo na dobre- nie wiadomo, ale trzeba miec na uwadze, ze te kolumny maja prawie 40 lat.

A ja kupilem sobie takie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiem, ze firma malo audiofilska, ale cena wydaje sie byc atrakcyjna.

Szczegolnie majac na uwadze ze sa w idealnym stanie a cena nowych to 699zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) bardzo mi sie podoba ten piecyk.....

Ukryta Zawartość

nookie736, niedawno na allegro byl sprzedawany jako uszkodzony za kilka stówek. Przypuszczam że to ten sam.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

opteron dzieki za podpowiedz, chyba sobie odpuszcze. Te klocki bardzo czesto sa na ebay.de po okolo 600 euronow za sztuke, pozatym zloty by mi nie pasowal. Kiedys wieki temu slyszalem w jakims sklepie ta koncowke z jakimis Cantonami. Musze powiedziec ze bardzo mi sie (Wtedy) podobalo. NIestety na forum nikt mi nie moze w tej kwestii pomoc (czyt. moj watek "referencyjne koncowki (i integry) Sony". Szczegolnie interesuje mnie opcja uzywania tego jako monobloku....help

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

_Cypis_

Mozna przypuszczać, że to ten sam cwaniak, jeżeli litery "dd" z jego nicka dd32 są inicjałami imienia i

nazwiska tego od HIFIAUDIO, to wszystko sie zgadza.

Swoją drogą to chyba ma on sporo wrogów i myslę, że jest po prostu głupcem, uprawiając ten proceder.

Przecież życie jest pełne niespodzianek i nieoczekiwanych sytuacji....

Potwierdzam - złą opinię o hifiaudio. Ten krętacz jest z Krakowa. Sprzedał mi kolumny poobijane a mówił, że są w idealnym stanie. Kiedy go skrytyykowałem powiedział, że wszystko było na zdjęciach. Kłopot z tym, że tak sfotografował, iż tych obić nie było tam widać.....

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Ukryta Zawartość

heh--okazja jak licho , do tego jakie recenzje!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kolejna aukcja --w opisie głośniki w super stanie--przyjżyjcie się jednak górnemu resorowi--chyba ma dosyć

Ukryta Zawartość

fajne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pozdrawiam F.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - przeczytajcie opis, to sie nazywa wena tworcza ;-)

Chyba sie zakochałem ;-)

Ukryta Zawartość

Ten opis jest bezczelnie zerżnięty! BYł kiedyś zamieszczony w MHF , a dotyczył... Zoller Imagination! Pogratulować "autorowi " dobrego samopoczucia.Tylko ciekawe co na to prawdziwy autor - M Sawicki?Pewnie miałby niezły ubaw gdyby to przeczytał , zwłaszcza w zestawieniu z przedmiotem którego ma dotyczyć.

Do ERKI

Witam

Jeszcze przeglądam aukcje na Allegro z coraz to mniejszą ochotą dokonywania tam zakupu. Tak zwane jedyne

okazje często perfekcyjnie reklamowane doskonałym opisem [ opis w 75 procentach jest plagiatem ] okazują się

zwykłym nabijaniem w butelkę.

Mam kilku zaprzyjaźnionych sprzedawców u których poprostu sprzęt zamawiam i cierpliwie czekam . Bardzo rzadko dokonuję zakupu metodą "Na Los Szczęścia Baltazarze" i nigdy się nie zawiodłem.

Cierpiąc na nagminnie występującą wśród uczestników tego Forum chorobę psychiczną nazywaną perfekcjonizmem nagromadziłem nadmiar wszelakiego dobra, którego będę musiał się pozbyć .Literatura,literatura i jeszcze raz literatura ,sprzęt pomiarowy, elementy elektroniczne mikrofony itp itd

i wykonam to hurtem nie rozciągnięte w czasie będzie mniej bolało.

Pozdrawiam

Piotr

````````-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Marantz CD-80... Jaka szkoda, że nie mam teraz na to kasy...

Ukryta Zawartość

Phonary P40 bez ceny minimalnej, od zlotoweczki.

Zapowiada sie ciekawa i goraca aukcja.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hmm ciekawe niedawno byly na allegro tez takie phonary i sie nie sprzedaly moze ktos kupil bardziej okazyjnie poza allegro a sie nie spodobaly;p

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.