Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Fashi napisał:

Proszę , nie manipuluje. Masz Krella, Jbl'a, Mcintoscha, ML, Xindaka, Nowe Marantze itd . Wypada chociaż pozostać neutralnym. Podobnie tyczy się to Rafała. 

Tytuł wątku brzmi znaleziska. W wolnym tłumaczeniu rozumiem coś odkrywczego godnego uwagi. A wy strzelacie tymi linkami jak z automatu dlatego przestałem w nie wchodzić. Lepszy jeden konkretny link dziennie niż wtrynienie 2 pierwszych stron z olx na dzień. 

2 minuty temu, Audio.Japan napisał:

Bo fashiemu zachwalac I wciskac kity wolno  a Nam krytykowac nie wolno

Kolego jest zasadnicza różnica między krytyką i to konstruktywną a zwyczajnym bełkotem przez który przebija się złośliwość, chamstwo i niski iloraz inteligencji  a nazywane jest krytyką i niestety na podstawie Twoich wpisów muszę powiedzieć, że należysz do tej drugiej grupy .

Więc jeżeli chcesz się wyżywać to załóż osobny wątek i tam możesz strzelać jak z CKM-u.

Edytowane przez robert19091990
1 minutę temu, margaryna85 napisał:

Tytuł wątku brzmi znaleziska. W wolnym tłumaczeniu rozumiem coś odkrywczego godnego uwagi.

Tak w tym wątku kiedyś było. Od jakiegoś czasu niestety nie jest.......

Teraz, robert19091990 napisał:

Kolego jest zasadnicza różnica między krytyką i to konstruktywną a zwyczajnym bełkotem przez który przebija się złośliwość, chamstwo i niski iloraz inteligencji  a nazywane jest krytyką i niestety na podstawie Twoich wpisów muszę powiedzieć, że należysz do tej drugiej grupy .

Nazwać to, co napisałeś stronniczością, to jakby tego nie nazwać. Czemu ? Bo wszystko, co napisałeś można odnieść do przeciwnej strony i co ? Klawiatura wszystko zniesie, więc nie podnoś sam sobie ciśnienia. Nie warto.

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

3 minuty temu, SynSama napisał:

Tak w tym wątku kiedyś było. Od jakiegoś czasu niestety nie jest.......

Ja wystawiam sporadycznie ale jak już wkleję link to zazwyczaj po 1 h ogłoszenie nie aktualne. Jak oczywiście sam kupię to nie wklejam ?

12 minut temu, SynSama napisał:

Tytuł

A apropo SynuSama mam z Tobą do pogadania ?

Może Ciebie zainteresuje 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dobre płyty ale już je mam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

35 minut temu, kiza napisał:

Hegel DAC

Ukryta Zawartość

Dla mnie taki sobie w tej cenie. Nie wiem czemu, ale mocno obcinał mi dół pasma. 

25 minut temu, Fashi napisał:

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

MARANTZ SR-9200 :

Ukryta Zawartość

?

Miałem wyższy, dzielone model z tych lar

Nawet w stereo słabo sobie radził. AV9000 i MM9000 bodajrze. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

Monitory JBL E-20

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Ukryta Zawartość

Fajne monitory ale strasznie sfatygowane...

Ukryta Zawartość

Kolejny kwiatek, kolumny które kiedyś były Thielami: 

Ukryta Zawartość

Były kiedyś, bo teraz nie wiadomo czym są. Oryginalne polipropylenowe midwoofery wymieniono na inne, prawdopodobnie STX. Oryginały zapewne spotkał taki los:
spacer.png
Trzeba przyznać że sprzedawca o tym wspomina, ale w długim tekście łatwo to przeoczyć.

Ukryta Zawartość

18 minut temu, SynSama napisał:

Nazwać to, co napisałeś stronniczością, to jakby tego nie nazwać. Czemu ? Bo wszystko, co napisałeś można odnieść do przeciwnej strony i co ? Klawiatura wszystko zniesie, więc nie podnoś sam sobie ciśnienia. Nie warto.

Moim zdaniem akurat @robert19091990 jest jednym z najbardziej obiektywnych forumowiczów oraz jednym z bardziej merytorycznych.  Ma widzę o głośnikach, kolumnach itd.

Jak widzisz wyżej zwrócił nam uwagę w tym i mnie i nie mam do Niego żalu. Miał rację. 

Apropo Japana, kłamie w żywe oczy a ja to prostuje. Tylko tyle i aż tyle. Szkoda , że tego  nie widzisz i nie zajmiesz sie Japana klamstwami rownie gorliwie. Za to bardzo lubisz się udzielać i pouczać kiedy Ci wygodnie, niestety ?

Bez odbioru.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, Fashi napisał:

Apropo Japana, kłamie w żywe oczy a ja to prostuje.

Apropo Fashiego, klamie jak z nut I odwraca kota ogonem. Nic nie prostujesz tylko wciskasz kity by ratowac sytuacje. Dalej chcesz klamac? Moze juz dosc? Widze dalej dyskusje zaczynasz? Dopiero co przepraszales...

Tak samo klamales ze  wciskam innym Pioneera tak samo klamiesz teraz. A innym klamstwa zarzucasz I tworzysz dziecinne listy. Ile ty masz lat? 10?

Edytowane przez Audio.Japan
31 minut temu, SynSama napisał:

Moje ciśnienie jest w absolutnym porządku ze względu na to, że jestem całkowicie NEUTRALNY w temacie Sansui, bo mnie ani ziębi ani parzy w co możesz wierzyć lub nie, nie dbam o to akurat.
Natomiast podczas czytania i obserwowania kilkumiesięcznego wzajemnego obrzucania się gównem nawzajem można pewne wnioski wysnuć i raczej nie trudno zauważyć, że grupa Anty-Sansui jest tą stroną bardziej agresywną. Nie twierdzę, że fani Sansui są bez winy, dali się w to wciągnąć i rzucają gównem na lewo i prawo ale Oni raczej nie mieli interesu w tym by szukać zaczepki. Bo po co?

Każdy się broni jak może. Uważam, że gdyby nie MODERACJA, która śpi od kilku ładnych miesięcy i kompletnie nic nie robi, to takiego syfu by tu nie było i wątek szedłby we właściwym kierunku.

Edytowane przez robert19091990
11 minut temu, robert19091990 napisał:

Ukryta Zawartość

coś za tanio to ?

No jakoś tanio. Dziwne. Może to jakieś podstawowe modele. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

Ukryta Zawartość

tu też komuś się szybko znudził i wystawiony za połowę ceny.

Ukryta Zawartość

Lampa          

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To jest znalezisko a nie kolumny za 500. Ultra rzadki robiony na zamowienie technics. I poszedl za OK 52tys zl

Ukryta Zawartość

6 minut temu, Audio.Japan napisał:

Ukryta Zawartość

To jest znalezisko a nie kolumny za 500. Ultra rzadki robiony na zamowienie technics. I poszedl za OK 52tys zl

Ło matko, chyba cała ekipa lotu nad kukułczym gniazdem się złożyła na tego techniora. 

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, margaryna85 napisał:

Ło matko, chyba cała ekipa lotu nad kukułczym gniazdem się złożyła na tego techniora. 

Jakis super fan technicsa I altusow moze... Wzial od pracodawcy pozyczke I sie szarpnal ?

37 minut temu, Audio.Japan napisał:

Zamilcz oszuście, przez Ciebie tylko i wyłącznie jest kwas w wątku! Przez Twoje kłamstwa , pomówienia i manipulacje. Mam jeszcze dużo screen'ów  z innych wątków. Także możesz się zdziwić. 

W przeciwieństwie do Ciebie mam odwagę przeprosić za to Ty idziesz w zaparte.  Kłamiesz co do cen za 20k , dostałeś linkiem po oczach i dalej ciągniesz temat.

Ukryta Zawartość

Nie zachwalasz? Znajdę jeszcze ten wątek o dosłowniejszym polecaniu. W internecie nic nie ginie . Pamiętaj. 

Screenshot_2020-05-25-17-58-07.png

Także klonie zamilcz i nie ośmieszaj się więcej. Dziecinne odbijanie piłeczki Cię nie uratuje. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 minuty temu, Fashi napisał:

Nie zachwalasz?

Czego tu nie rozumiesz? Mialem primare I Pioneera I zrobilem porównanie. Tyle. Sensacji szukasz? Ja nie latam po watkach I wciskam pioneery jak wy wciskacie sansuje

A to ze ten pioneer nie jest najgorszym vintage to tez prawda Skoro gra podobnie jak primare. Nikomu nie polecalem w ciemno. 

4 minuty temu, Fashi napisał:

Przez Twoje kłamstwa , pomówienia

Dalej klamiesz? To twoja linia obrony? I skoncz zasmiecac watek

Edytowane przez Audio.Japan
37 minut temu, McGyver napisał:

Kolejny kwiatek, kolumny które kiedyś były Thielami: 

Ukryta Zawartość

Były kiedyś, bo teraz nie wiadomo czym są. Oryginalne polipropylenowe midwoofery wymieniono na inne, prawdopodobnie STX. Oryginały zapewne spotkał taki los:
spacer.png
Trzeba przyznać że sprzedawca o tym wspomina, ale w długim tekście łatwo to przeoczyć.

ten sklep/komis do dobrzy cwaniacy idą w kierunku retrospekcji. kto tam kupuje?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Marantz PM8003 +  Marantz NA8005 :

Ukryta Zawartość

Odtwarzacz fajny ?

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, kiza napisał:

Lampa          

Ukryta Zawartość

Ostatnio pożyczałem od kumpla model Prologue. I w sumie to się zawiodłem. 

12 minut temu, Fashi napisał:

Mam jeszcze dużo screen'ów  z innych wątków. Także możesz się zdziwić. 

??

Ukryta Zawartość

?👈

5 minut temu, audiofilek4 napisał:

idą w kierunku retrospekcji.

Nie, retrospekcji nic nie przebije. Drugie od doło monitorki Magnata z najtańszej serii oferują za 13000zł: 

Ukryta Zawartość

W dodatku po naprawie. Oryginalne woofery wymieniono - znów na STX. Nie mieszczą się w podfrezowaniach więc bez żenady przykręcono je na wierzchu...

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, kazik-t napisał:

w temacie

Ukryta Zawartość

Unikat ?

Teraz, McGyver napisał:

Nie, retrospekcji nic nie przebije. Drugie od doło monitorki Magnata z najtańszej serii oferują za 13000zł: 

Masz rację , takie same były chyba za 299zł ?  Jakiś czas temu ?

Ukryta Zawartość

QUAD

Ukryta Zawartość

6 minut temu, kazik-t napisał:

w temacie

Piękne znalezisko, właśnie mam zamiar robić ławkę na działkę i tak się zastanawiam czy nie kupić tej piły, tylko "trochę drogo".-)))) Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.