Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

wzmacniacz z basem nie do rozwalenia poprostu fest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i do tego niedrogo ;-)

Ukryta Zawartość

teo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"delikatnie obita krawędź" okazała się sporym ubytkiem o długości kilku cm i głębokości 1cm. "delikatnie obity dolny narożnik" to faktycznie zgnieciony narożnik. "pozostały stan idealny" to szereg różnych skaz i wgnieceń na obydwu kolumnach. Niestety zdjęcia nie oddają faktycznego stanu rzeczy.

Jeśli chodzi o "ładny komentarz dla nabywcy" i wniosek zarazem. Jak się nie sprawdzi (jeśli oczywiście jest taka mozliwość) co się kupuje tylko na d....ie się siedzi to ma się od razu mniej miedzi. ( i satysfakcji z zakupu oczywiscie ) Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"BTW, ja bym dalej nie podbijał. Lasery do tego modelu nie są już w ogóle dostępne, jak zdechnie to będziesz miał ładny bibelocik, i tyle."

O ile już nie jest na wykończeniu - sprzedawca na pytanie czy czyta CDR-y odpowiedział: "nie wiem, bo nie sprawdzałem".

Ot, ciekawostka od uznanej firmy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

opteron

Nic, umówiliśmy się jeszcze na telefon ale sprzedajacy się chyba obraził. Powiadomił mnie w godzinę póżniej SMS-em że powtórnie wystawia na aukcję te kolumny i pewnie je sprzedał.

Jeśli to nie jest okazja, to co to jest?!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

annawroc, 12 Paź 2007, 16:05

>aukcja prywatna

Och jak boleśnie się o tym przekonałem.....kliknąłem kup teraz ze świadomością , że trafiłem mega okazje:-)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - warte zainteresowania. Te sluchawki to tak naprawde zmodyfikowana wersja AKG K240 sextet. Roznia sie tylko budowa palaka. Caly tor akustyczny pochodzi od AKG. Co ciekawe, zanim Philips wprowadzil ten model, sprzedawali przez jakis czas N6330/99. Byly to sluchawki AKG K240, ktore mialy zaklejone napisy po obu stronach logiem i oznaczeniem modelu Philipsa. Po odklejeniu tych tabliczek uzyskiwalo sie orginalne K240. Sprytne, no nie? 40 zl za te sluchawki to grosze. Naprawde sa warte polecenia. Pomimo, ze ich konstrukcja liczy sobie 30 lat (!!!) to ich brzmienie jest nadal nie osiagalne dla wielu sluchawek klasy 400 zl. Kolejny atut to trwalosc. Przetwornik jest niemal nie do zajechania. Moga spadac, byc mocno przesterowywane a i tak przetrwaja. Nic tylko brac :) Jedyne co widze do naprawy w sprzedawanym egzemplarzu to wtyczka. Jakis maly jack jest tam doklejony do kabla.

Ukryta Zawartość

Prosze uważać na aukcję:

Ukryta Zawartość

głośniki raczej nie są, cytuję: "Stan techniczny: wszystkie głośniki oryginalne i sprawne ",

gdyż:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W związku z Eltaxami Liberty 7+ powtarzam swój post z wątku:

Ukryta Zawartość

McGyver, 5 Paź 2007, 18:57

>Coś mi się nie podobają tweetery w tych liberty. Oryginalnie powinny tam być Vify MG27TG... z

>doklejonym na froncie piankowym pierścieniem. Tutaj są jakieś inne tweetery, i to na pewno nie Vify.

>Żaden model Vify nie miał takich czterech śrubek do mocowania magnesu jaksą tutaj.

>Najbardziej podobne do tych byłyby głośniki z najtańszej serii Logic produkowane na Tajwanie przez

>NMB na zamówienie Vify, ale i one mają inny kształt frontu i śrubek.

>Tu macie Logic by Vifa BC25:

>

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no tak, w tamtym wątku też zamieściłem

a w powyższym zwrocie: "gdyż:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) " - miałem na myśli porównanie wysokotonówek i oklein głośników w obu aukcjach (starej i nowej)

Ukryta Zawartość

Ciężko serial dojrzeć, ale okleina jest definitywnie ta sama. Spędziłem parę ładnych minut porównując i nie znalazłem żadnych różnic, więc dałbym sobie uciąć.. co tam chcecie, że to jedne i te same paczki. Co do tweeterów - tu już specjaliści będą wiedzieli lepiej:)

Witam!

Ukryta Zawartość

Czy ta cena jest jeszcze adekwatna do wieku tego wzmaka czy to juz zdecydowanie za duzo?

Ukryta Zawartość

Kupując dla siebie można tyle dać, o ile stan idealny, nienaprawiany, i w ogóle najlepiej z odbiorem osobistym.

Niemniej za podobne pieniądze można kupić coś dobrego, i nowszego (bądź całkiem nowego, np. Reloop HA210).

a jaki jest związek wiek - cena? Jeżeli coś jest dobre to jego jakość/wartość będzie trwała jeszcze hooo hooo ...

Wiele nowych sprzetów za 1000zł nie dorasta do pięt tym na drógiej ręki za 250zł itp ...

A co do tego wzmacniacza - jest przyzwoity - kupiłem kiedyś takiego za 550zł na Allegro i tyle max jest dal mnie wart, ale gusta nie podlegają dyskusji ...

Dziekuje za odpowedz.

Czy mi sie mylnie wydaje czy tez ceny uzywanych wzmakow sa wyzsze niz jakis czas temu?To juz nie pierwszy raz jak ktos pisze,ze kupil wzmaka na Allegro za tyle i tyle,a jak sprawdzam obecnie to ceny sa o 300zl i weicej wyzsze?Nawet sprawdzajac w opisach sprzetow sa zuwazalne roznice - pomimo,ze niektore sprzety byly kupione calkiem niedawno.

Tak,tak caly czas pamietam o Relopie :)

Kilka lat temu nastąpił boom na kino domowe spowodowany masowym pojawieniem się odtwarzaczy DVD i amplitunerów w rozsądnych cenach. Ludzie wtedy zaczęli się pozbywać sprzętu stereo za psie pieniądze, ceny były wówczas niskie jak nigdy. Po jakimś czasie przychodzi jednak rozczarowanie jakością muzyki reprodukowanej przez niedrogie kino domowe, i ludzie na powrót zaczynają kupować stereo. Forum audiostereo również przyczynia się do wzrostu cen klocków stereofonicznych, zwłaszcza tych wyróżniających się jakością. A ceny nie są już tak niskie jak kiedyś, i chyba już nie będą.

Święte słowa McGyver - od pewnego czasu ruszyły ceny wzmacniaczy, tunerów i lepszych decków. To że to "nasza zasługa" widać w opisach sprzętów i załączonych linkach do naszego forum. Trzeba udeżyć się też w pierś, że nakręciliśmy trochę ceny "paru" "sprzętów" "modeli" "firm"

- ale trudno tak niestety jest ... jest inna opcja spotykać się w piwnicy i mówić szeptem a następnych forumowiczów przyjmować tylko z rekomendacji a samo forum zamknąć dla osób trzecich ... :)

3000 Watt !!! Chyba kolejka długa...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ceny na aledrogo i ebay zależą też od pory roku - to nie żart

im bliżej świąt i końca roku tym ceny idą w górę (tak jakby ludzie kupowali second-hand pod choinkę :))

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.